Witajcie, przewertowałam gdzie się dało na forum i nigdzie nie znalazłam tego wątku więc zakładam nowy, ale jeśli już gdzieś o tym było to proszę o link.
Temat lejków dla lasek (do sikania na stojąco) przywiozłam z Niemiec, widziałam w zeszłym roku na festiwalu (otwartym), że dużo lasek tego używało - sama nie miałam okazji (choć miałam potrzebę!) więc jestem zielona. Teraz przymierzam się do letnich wyjazdów (namiot, szlajanie się tu i ówdzie

pewnie i jakieś festiwale, masowe toalety, etc... no i chciałam się zaopatrzyć w taką 'urinelkę'. Znalazłam drogerię w której to u nas oferują... ale w niej od razu kilka rodzajów - każdy inny. Czy wy macie już doświadczenie z tymi urinelkami? Który model wam przypasował i dlaczego? raczej nie chodzi mi o jednorazowe bo nie chcę zamawiać co miesiąc i targać ze sobą nie wiadomo ile

No chyba, że polecacie z jakiegoś powodu (w niemczech u lasek widziałam te wielorazowe). trafiłam na nie u nas w drogerii 'cinco terra' - może są gdzieś jeszcze inne, choć tam już i tak duży wybór. różne nazwy się pojawiają i modele właśnie.
Piszcie, która już ma doświadczenie. Dzięki!