Diety nie isteniją
-
Beata333
Diety nie isteniją
Są to tak na prawdę wymyslone orzez kogoś nawyki zywieniowe po których stosowaniu nasz organizm się zmienia. Jednak nie ma takiej diety po której zakonczeniu stosowania nie przygniótł by nas efekt jojo. Ja juz próbowałam wszytskiego i wiem że bez ćwiczen dieta nic nie pomoże! Polecam wszhytskim tym którzy chca schudnąć za małe pieniądze stronke ........tam możecie sobie taniu wykupywać karnety na fitness siłownie aerobik itp. Ja obecnie chodze na basen i fitness i czuje sie wspaniale:)
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
eveline
Re: Diety nie isteniją
Najlepsza dieta jaką "wymyślono" to po prostu jeść trochę mniej, a przede wszystkim jeść regularnie, o w miarę stałych porach, najlepiej pięć razy w ciągu dnia, ostatni posiłek nie później niż o g.19.
Z doświadczenia własnego i paru koleżanek wiem, że to działa
Z doświadczenia własnego i paru koleżanek wiem, że to działa
-
mikiqu
mi się ostatnio podobał tekst Dżoany Krupy, która stwierdziła że zjedzenie czekolady od czasu do czasu nie zaszkodzi żadnej diecie
czasem chyba nie warto sobie wszystkiego odmawiać, coś z życia się należy 
-
puszapek
Dieta nie jest czymś, co pomoże nam w 100% z naszym tłuszczykiem, czy innym mankamentem, przecież dieta idzie razem z ćwiczeniami i ten kto myśli, że samymi płatkami ryżowymi, czy warzywami na parze zmieni swój wygląd - ten się myli.
Zresztą to także zależy od człowieka, jego metabolizmu.
Zazwyczaj jednak jest tak, że człowiek sie dobrze odzywia, potem schudnie i zaczyna jeść jak wcześnie, jaki w tym sens???
Zresztą to także zależy od człowieka, jego metabolizmu.
Zazwyczaj jednak jest tak, że człowiek sie dobrze odzywia, potem schudnie i zaczyna jeść jak wcześnie, jaki w tym sens???
-
eveline
Głodzenie się czy odmawianie sobie absolutnie wszystkiego słodkiego, tuczącego, itd. na co każdy normalny człowiek ma czasami ochotę nie zaprowadzi do niczego dobrego.
Trzeba zarówno mądrze(!) odżywiać się, jak i ćwiczyć, uprawiać jakichś sport lub po prostu być chociaż w minimalnym stopniu aktywnym fizycznie w tygodniu.
Trzeba zarówno mądrze(!) odżywiać się, jak i ćwiczyć, uprawiać jakichś sport lub po prostu być chociaż w minimalnym stopniu aktywnym fizycznie w tygodniu.
-
babyisback
Jest tyle zasad, których by trzeba przestrzegać, żeby zdrowo żyć, że w końcu na ich realizowanie życia by zabrakło -,-
-
dzo
otóż tobabyisback pisze:Jest tyle zasad, których by trzeba przestrzegać, żeby zdrowo żyć, że w końcu na ich realizowanie życia by zabrakło -,-
-
Maniana
Fakt faktem, nie ma co jak chciałoby się w 100% żyć zdrowo i ekologicznie to życia by zabrakło
Jednak nie ma się co łamać specjalnie. Ja zakończyłam kilka dni temu dietę 36s i waga zmalała o 6kg, jak na razie bez strasznego efektu jojo. Jem w miarę normalnie z zachowaniem oczywiście regularności, a waga stoi w miejscu. Oczywiście poczekam jeszcze trochę z prorokowaniem, że jednak się da ale jestem dobrej myśli. Ostatecznie zawsze można przeprowadzić się do puszczy, wykopać ziemiankę i spożywać tylko i wyłącznie korzonki
Ale taka perspektywa raczej mnie nie rajcuje 
-
Adantatri
Hej
Ja osobiście uważam , że odchudzanie się i głodowanie jest nieludzkie !
Używam niezawodnego sposobu , ostatni posiłek jem o 18 później nić + Dużo sportu , ruchu !
Jeżdżę na rowerze , chodzę na siłownie i jem to co chcę
Nie będę sobie odmawiała przecież
W każdym bądź razie nie ma coś się katować dietami!
Używam niezawodnego sposobu , ostatni posiłek jem o 18 później nić + Dużo sportu , ruchu !
Jeżdżę na rowerze , chodzę na siłownie i jem to co chcę
-
panibiszkopcik
a jak sądzicie czy na dietę i odżywianie ma wpływ to w czym i jak się gotuje? stoję właśnie przed dylematem czy kupić coś co ma mi pomóc w kuchni i zdrowym odżywianiu ale nie wiem czy to nie kolejny chwyt reklamowy niczym dieta cud
osobiście uważam podobnie, że diety nie istnieją, liczy się regularne jedzenie i zróżnicowana dieta produktowa, no ale wydaje się logicznym, że to w jaki sposób przyrządzamy nawet najzdrowsze jedzenie ma również wpływ na to jak wyglądamy czy chudniemy , jeśli którąś z Was ma jakieś doświadczenia ze stosowaniem w kuchni sprzętu varadero to proszę o opinię 
-
dzo
przestań już z tym spamempanibiszkopcik pisze:a jak sądzicie czy na dietę i odżywianie ma wpływ to w czym i jak się gotuje? stoję właśnie przed dylematem czy kupić coś co ma mi pomóc w kuchni i zdrowym odżywianiu ale nie wiem czy to nie kolejny chwyt reklamowy niczym dieta cudosobiście uważam podobnie, że diety nie istnieją, liczy się regularne jedzenie i zróżnicowana dieta produktowa, no ale wydaje się logicznym, że to w jaki sposób przyrządzamy nawet najzdrowsze jedzenie ma również wpływ na to jak wyglądamy czy chudniemy , jeśli którąś z Was ma jakieś doświadczenia ze stosowaniem w kuchni sprzętu varadero to proszę o opinię
-
mysiogonek
wlasciwie wszystko mozna nazwac dieta
to tylko psychiczne nastawienie...
-
crazzz
uwazam ze dieta jest naprawde wazna. ale prawda tez jest taka, ze dieta bez cwiczen sensu nie ma...
-
dione
Teraz tych diet jest naprawdę sporo, także można się pogubić czy któraś jest skuteczna, czy nie. Trochę rozjaśnić w głowie na ten temat może książka "Które diety naprawdę działają?". Można ją ściągnąć za darmo ze strony ... Jest tam sporo przydatnych porad dla każdego, kto chcę zrzucić zbędne kilogramy.
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
slonce123
dla mnie tez diety nie istnieja ! zawsze wierzylam w cos takie jak liposukcja,zaczelam czytac na roznych forach i stronach rozne infor. i z tego wynika,ze naprawde sie oplaca.sama jestem po zabiegu liposukcji kawitacyjnej. znalazlam oferte na ...i polecam kazdemu przy kosci!
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Oczarovana
- Jestem tu nowa :)
Adantatri pisze:Hej
Jeżdżę na rowerze , chodzę na siłownie i jem to co chcęNie będę sobie odmawiała przecież
W każdym bądź razie nie ma coś się katować dietami!
Jak najbardziej, diety nie istnieją, liczy się tylko normalne zdrowe odrzywianie ale bez żadnej przesady oraz DUUUUŻO RUCHU !
-
selena
Wiadomo, że trzeba połączyć parę aspektów, żeby skutecznie schudnąć. Dlatego pomyślałam o turnusie odchudzającym w Primavera SPA, gdzie przy danej diecie, również korzysta się z różnego rodzaju zabiegów wyszczuplających. Wszystko oczywiście pod okiem dietetyka. Taki sposób odchudzania może być całkiem ciekawy.
-
speedy
Też tak uważam, że dobra dieta to brak diety. Jeśli odżywiamy się racjonalnie, sięgamy po dużą ilość warzyw i owoców, pijemy wodę - moją ulubioną jest staropolanka, do tego prowadzimy aktywny tryb życia, wówczas jesteśmy na dobrej drodze do tego, aby ładnie wyglądać:)
-
Aldonka09
Nie wieżę w żadne diety cud. One działają tylko na krótką metę. Myślę, że najlepsza dieta to zdrowy rozsądek i umiar.
-
ence
wg mnie dieta to styl życia, nie uda nam się żyć ciągle z kartką i wg rozpiski przygotowywać posiłków na całe życie. Trzeba zmienić nawyki i styl życia jeżeli che się utrzymać wymarzoną wagę. Myślę, że jak ktoś cały czas łoi napije gazowane na zmianę z hamburgerami i czekoladą to jak sobie zrobi mały detoks to potem nawet nie ma na to ochoty. Pierwszym etapem diety powinno być oczyszczanie.
-
fiksi
oczywiscie, ze tak jesli u kogos problemy z waga nie lacza sie np. z problemami z hormonami.Aldonka09 pisze:Nie wieżę w żadne diety cud. One działają tylko na krótką metę. Myślę, że najlepsza dieta to zdrowy rozsądek i umiar.
Czasem mozna wspomoc sie jakimis suplementami, ale zawsze trzeba dzialac kompleksowo.
-
ence
ja używałam suplementów, które właśnie pomogły mi oczyścić organizm.
-
fiksi
u mnie suplement zadzialal przy hamowaniu apetytu na lakocie, ktore uwielbiam:P
-
ence
to głównie dzięki zawartości chromu. choć widziałam tam też inne składniki, które mogą być za to odpowiedzialne 
-
fiksi
chrom faktycznie wspomaga walke z nadmiernym apetytem i jeszcze poprawia wyglad skory.