Dieta

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
margaretka45
Jestem tu nowa :)

Dieta

Post autor: margaretka45 »

Cześć, od lat próbuję schudnąć, ale bez skutków, dlatego postanowiłam skorzystać z pomocy trenera personalego. Słyszalam o maxprogress, co sądzicie, znacie?
majla

Re: Dieta

Post autor: majla »

To wszystko zależy od tego ile ważysz. W każdym razie zawsze należy zacząć od badań lekarskich, by wykluczyć choroby powodujące nadmierne przybieranie na wadze. Znalezienie dobrego trenera/treningu nie jest łatwe i zawsze należy pamiętać, że osoba z nadwagą - z nadciśnieniem, z dużym obciążeniem stawów - nie może od razu wykonywać wszystkich ćwiczeń. Sama możesz zacząć od zwyczajnych spacerów, pływania, gimnastyki "domowej" i zmiany nawyków żywieniowych. Ja tak zrobiłam, a ważyłam ho ho :D
Majka2312
Miła Kobietka

Post autor: Majka2312 »

A u mnie sprawdziła się opcja z cateringiem. Za poleceniem koleżanki zdecydowałam się na Wygodnądietę i jestem z nich zadowolona. Karmią na prawdę dobrze, jedzonko jest smaczne, syte i różnorodne. A gdy do takiej diety dołożyłam ćwiczenia to efekt jest bardzo zadowalający:)
isabelleelle199

Post autor: isabelleelle199 »

U mnie bardzo dobrze sprawdziły się suplementy od my best pharm, a konkretnie my best slim. Suplement jest bardzo skuteczny i ma bardzo dobry skład :) Jestem bardzo zadowolona z jego działania.
Amela22
Miła Kobietka

Post autor: Amela22 »

U mnie sprawdza się opcja z cateringiem. Zamawiam Wygodnądietę, zapewniają mi 5 posiłków dziennie, jedzonko jest smaczne, świeże, zdrowe i apetycznie podane. Bardzo przyjemnie otwiera się rano takie pudełko;D
Aga B

Post autor: Aga B »

Ja zamawiam wygodną dietę. Dzięki temu cateringowi próbuję nowych smaków. Posiłki są różnorodne, smaczne i zawsze na czas pod drzwiami :)
wiki855
Miła Kobietka

Post autor: wiki855 »

Zdecydowałam się na catering od Wygodna jdieta, zapewniają mi 5 posiłków dziennie. Jedzonko jest zdrowe, apetyczne i odpowiednio zbilansowane.
trefnoknus
Miła Kobietka

Post autor: trefnoknus »

a możecie polecić sprawdzoną dietę żeby kość po złamaniu zrastała się szybciej? Bo chyba oszaleje, jak chirurg każe mi dalej w gipsie skakać ;(
Olkka
Miła Kobietka

Post autor: Olkka »

U mnie też fajne prawdza się catering. Przede wszystkim to mega wygodne rozwiązanie bo nie muszę martwić się ani zakupami ai gotowaniem. Zdecydowałam się zamawiać Wygodnądietę i ich kuchnia bardzo mi smakuje:) Posiłki są dobrze doprawione i ciekawie skomponowane.
wiki855
Miła Kobietka

Post autor: wiki855 »

Mi dobrał diete dietetyk w cateringu dietetycznym Wygodna Dieta i jestem bardzo zadowolona jem 5 pysznych dietetycznych posiłków i chudnę.
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Ja się zdecydowałam na catering dietetyczny z Nice To Fit You, mają bardziej elastyczne podejście do diety. Mogę sama wybierać posiłki, jakie lubię, co mi bardzo odpowiada, bo w poprzedniej diecie byłam niejako skazana na gotowy jadłospis, z którego część posiłków mi po prostu nie smakowała. Teraz przynajmniej nie mam tego problemu, wybieram co lubię :)
MartaMM
Miła Kobietka

Post autor: MartaMM »

Olkka pisze:U mnie też fajne prawdza się catering. Przede wszystkim to mega wygodne rozwiązanie bo nie muszę martwić się ani zakupami ai gotowaniem. Zdecydowałam się zamawiać Wygodnądietę i ich kuchnia bardzo mi smakuje:) Posiłki są dobrze doprawione i ciekawie skomponowane.
Ja z Wygdonejdiety zamawiam jedzonko co prawda dopiero od 2 miesięcy ale śmiało mogę powiedzieć, że jak na razie posiłki sa dokładnie takie jakich się spodziewałam- najadam się do syta. Widać, że składniki sa najwyższej jakości- wszystko świeże, kolorowe i pachnące.
aga.anna.kownacka

Post autor: aga.anna.kownacka »

Ja uważam, że na dłuższa metę catering dietetyczny jest wygodny, ale też bardzo drogi. Dlatego uważam, że lepiej nauczyć się dobrego odżywiania samemu- może w tym pomóc także dietetyk. Zanim poszłam do sieci Projekt Zdrowie jadłam wszystko jak leci i miałam zaburzenia odżywiania. Zmiana kilku podstawowych nawyków żywieniowych zdziałała u mnie cuda. Polecam.
jagina
Miła Kobietka

Post autor: jagina »

Odpowiednio zastosowania dieta działa cuda, a jak dojdzie jeszcze do tego sport, to w ogóle możemy się spodziewać świetnych efektów. Mnie osobiście zainteresowała dieta low Fodmap https://sprawdzonydietetyk.pl/service/dieta-low-fodmap/ i stosuje już ją od jakiegoś czasu, widzę efekty i na pewno nie przestanę z niej korzystać.
ODPOWIEDZ