Dekoracje świąteczne
-
Kameralna eN
- Jestem tu nowa :)
Dekoracje świąteczne
Witam wszystkie Panie, którym nie jest obojętny wystrój świąteczny
Chciałam podzielić się z Wami moimi dekoracjami Bożonarodzeniowymi, które przygotowuje na ten rok. Robię to po raz pierwszy, dlatego chciałam zapytać co o tym myślicie? Macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły? 
Ostatnio zmieniony czw lis 21, 2013 8:18 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się regulaminem forum.
Powód: Proszę zapoznać się regulaminem forum.
Re: Dekoracje świąteczne
Chyba nie podzielić się, a sprzedać. Takie rzeczy mają swój klimacik. Są moim zdaniem ciekawszą alternatywą dla masówek dostępnych w sklepach 
Auto zostaw odstaw na www.parkingokecie24.pl i możesz lecieć na wczasy.
-
Kameralna eN
Powiem szczerze, że po raz pierwszy jestem na forum i nie wiem gdzie się umieszcza takie rzeczy. Wpadam na pomysł żeby pokazać to tutaj, bo wiem, że zagląda tu wiele kobiet ciekawych dekorowania itp.
Rzeczy tak zazwyczaj sprzedaję "na żywo" ale pierwsze internetowe zamówienia już też zrealizowałam i dlatego postanowiłam podzielić się z Wami, bo może ktoś lubuje się w takich ręcznych robótkach
Rzeczy tak zazwyczaj sprzedaję "na żywo" ale pierwsze internetowe zamówienia już też zrealizowałam i dlatego postanowiłam podzielić się z Wami, bo może ktoś lubuje się w takich ręcznych robótkach
-
Buźka 369
witam
polecam zjawiskowe ozdoby świąteczne, lampki choinkowe i wyglądające jak żywe choinki:

świecznik:

choinka z młodymi odrostami:

polecam zjawiskowe ozdoby świąteczne, lampki choinkowe i wyglądające jak żywe choinki:

świecznik:

choinka z młodymi odrostami:

Ostatnio zmieniony wt lis 26, 2013 6:52 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Buźka 369, może widziałaś gdzieś w sieci jakąś alternatywę dla choinki, w tym roku nie mam kompletnie gdzie jej ustawić, myślałam o czymś do powieszenia na scianie? niekoniecznie stojącego na podłodze i będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Przeglądałam już ofertę z tesco http://www.tesco.pl/boze-narodzenie-2012/dekoracje/ (może wąż świetlny w pokoju maluchów i coś ze śniegu w sprayu, ale nie mam z nim doświadczenia) i dekoracje w tchibo, i tu nawet jest taka choinkowa dekoracja:

ale to jeszcze nie to...
Przeglądałam już ofertę z tesco http://www.tesco.pl/boze-narodzenie-2012/dekoracje/ (może wąż świetlny w pokoju maluchów i coś ze śniegu w sprayu, ale nie mam z nim doświadczenia) i dekoracje w tchibo, i tu nawet jest taka choinkowa dekoracja:

ale to jeszcze nie to...
Ostatnio zmieniony czw lis 21, 2013 8:20 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Brak opcji img, załącznika.
Powód: Brak opcji img, załącznika.
Orientujecie się gdzie najtaniej węża świetlnego dostanę?
-
VanityStuff
A ja się podzielę wykonanymi przeze mnie świeczkami Wielkanocymi:)
Gdyby ktoś chciał wykonać własnoręcznie to zapraszam po instrukcję na bloga
jak samemu zrobić świeczkę.

Gdyby ktoś chciał wykonać własnoręcznie to zapraszam po instrukcję na bloga

Ostatnio zmieniony czw lis 21, 2013 8:21 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę przeczytać regulamin forum.
Powód: Proszę przeczytać regulamin forum.
http://vanitystuffdiy.blogspot.com/ Zrób to z niczego 
Mnie podobają się tradycyjne ozdoby wielkanocne i takie, które możemy wykonać własnoręcznie i takie, które możemy kupić w sklepie. Urzekają mnie kolorowe pisanki, ładnie przyozdobione koszyczki, a także takie króliczki z trawy:

Są po prostu przesłodkie.

Są po prostu przesłodkie.
Ostatnio zmieniony wt lis 26, 2013 6:51 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Świąteczne świeczki są super i wyglądają na łatwe do zrobienia. Trawiasty
królik jest przeuroczy. Ale chyba byłby trudny do samodzielnego montażu, więc trzeba by gdzieś znaleźć gotowego
Chociaż dla chcącego nic trudnego 
www.kuferart.pl Galeria Artystyczna - w dodatku mamy fantazję...
-
paula
Jako że święta niebawem, przesyłam wam fantastyczną choinkę, którą najprawdopodobniej zrobię mojej teściowej jako prezent świąteczny (tylko z jej ulubionymi cukierkami - zozolami) 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.