Bilard w domu

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
karmazynn
Miła Kobietka

Bilard w domu

Post autor: karmazynn »

Witajcie
Co sądzicie o kwestii zakupienia do domu stołów bilardowych? Czy takie SPAM to dobry pomysł na rozrywkę w domu? Czy może jednak lepiej kupić stoły do tenisa stołowego zamiast bilardu?
Jak uważacie?
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 8:43 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
tuptek84
Miła Kobietka

Re: Bilard w domu

Post autor: tuptek84 »

mój narzeczony marzy o takim stole i piłkarzykach obok:/
frania_26
Jestem tu nowa :)

Post autor: frania_26 »

Jeśli masz duży dom to bilard jest fajnym rozwiązaniem. Plus, że można pograć samemu oraz taki, że można kupić stół, który ma przykrycie, dzięki czemu szybko zamieniamy stół bilardowy w zwykły stół. Tenis stołowy jest lepszym rozwiązaniem jeśli chcemy mieć więcej ruchu. Przy bilardzie człowiek się nie zmęczy :P
agrotkanina sciolkujaca - http://www.ogrodmacieja.pl/towar/lista/372/agrotkaniny
klaudia789

Post autor: klaudia789 »

Szkoda , ze taki drogi bo fajna rozrywka z znajomymi przy piwie i w domu za to :)
Ekologiczne środki czyszczące: proecosg.pl/produkty
ariadna

Post autor: ariadna »

Mój mąż też chciałby takie cudo :D Niestety mamy cztery pokoje, jeden to sypialnia, drugi to salon z aneksem, a 2 pozostałe służą dzieciakom :D Ale cóż... może kiedyś :D Słyszałam, że można kupić stoły jadalne, z których robi się stół do bilarda :roll: 8-)
polcia5

Post autor: polcia5 »

ariadna pisze:Mój mąż też chciałby takie cudo :D Niestety mamy cztery pokoje, jeden to sypialnia, drugi to salon z aneksem, a 2 pozostałe służą dzieciakom :D Ale cóż... może kiedyś :D Słyszałam, że można kupić stoły jadalne, z których robi się stół do bilarda :roll: 8-)
Można, można :) Wtedy ściągamy blat z góry, w miejsce łuz instalujemy takie dołączone siateczki i voila! :)
http://www.materasso.com.pl
Awatar użytkownika
marysia88
Miła Kobietka

Post autor: marysia88 »

Bilard to naprawdę fajna sprawa :) Ja bardzo lubię w niego pograć - w domu moich rodziców, mój brat ma w swoim pokoju i to naprawdę ekstra rozrywka. Ja polecam ten stół (sami używamy, choć ja odkąd sie wyprowadziłam to już nie tak często), to naprawdę dobry sposób, by spędzić czas z rodziną lub bliskimi :)
Obrazek
SPAM
Ostatnio zmieniony pt kwie 25, 2014 2:39 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zdjecie wystarczy
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Jeżeli masz tylko odpowiednią ilość miejsca to czemu nie- taki stół bilardowy w salonie to rewelacyjna sprawa,przynajmniej nie będzie nudno podczas spotkan rodzinnych:)
www.WszystkozAmeryki.com
Awatar użytkownika
badgirl23
Miła Kobietka

Post autor: badgirl23 »

Już za 1,5 tysiąca można kupić stół jadalny, który możemy przekonwertować w funkcjonalny stół do bilarda :)
http://www.amadu.pl
nnoim87

Post autor: nnoim87 »

Stół bilardowy to świetne rozwiązanie do domu, oczywiście jeśli jest w nim odpowiednio dużo miejsca. Obecnie jest ogromny wybór takich stołów, więc bez problemy można wybrać taki, który będzie pasował do wystroju wnętrza.
panele podłogi – sklep internetowy
luizah

Post autor: luizah »

A moim zdaniem bilard w domu tylko niepotrzebnie zagraca. Poza tym fajnie jest czasami wyjść ze znajomymi :P
https://najlepszegadzetyblog.wordpress.com/
wiolettakraj

Post autor: wiolettakraj »

Ja mam stół bilardowy w domu. Kupiłam go w SPAM akurat mieli jakąś promocję. Czasami można trafić fajną okazję. U mnie stół się sprawdza, dokupiliśmy do niego nakładkę, z jednej strony jest biesiadna, a z drugiej przerabia stół bilardowy w stół do ping-ponga Fajne rozwiązanie. Polecam
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 8:42 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Karolina34

Post autor: Karolina34 »

Ja wybrałabym bilard
ODPOWIEDZ