Które meble podobają się Wam bardziej?

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Amaretto

Które meble podobają się Wam bardziej?

Post autor: Amaretto »

W niedługim czasie planuję zmienić nieco wystrój swojego salonu i zmienić meble. Podobają mi się dwa modele:
1. Jasne Axel:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
2. Nieco ciemniejsze Avalon:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Marzy mi się wnętrze w nowoczesnym stylu. Które mebelki moglibyście doradzić? ;)
Zastanawiam się również nad kolorem ścian. Beżowe czy może w jakimś weselszym kolorze?

Post moderowany:
Proszę wklejać zdjęcia za pomocą [img] lub załącznika. Wklejanie linku do sklepów internetowych uznawane są za SPAM.
Jeżeli chcesz dodać ogłoszenie, reklamę - proszę zamieszczać je w odpowiednich działach.
Ostatnio zmieniony sob lis 30, 2013 9:26 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Brak opcji img. Spam.
BarbaraLas
Miła Kobietka

Re: Które meble podobają się Wam bardziej?

Post autor: BarbaraLas »

o boże nie znamtych sklepów.. czy one są dostępne na miejscu gdzieś? chciałam je obejrzeć na żywo
BarbaraLas
Miła Kobietka

Post autor: BarbaraLas »

ja za to mogę polecić fajne meble dla dzieci. ostatnio tym tylko żyję więc się trochę na tym znam:D http://baby-design.com.pl/Meble/kolekcje-mebli/ i powiem ci że mam je w domu i wyglądają przecudni więc jakby co to mogę wrzucić fotki:)
Dorota67
Miła Kobietka

Post autor: Dorota67 »

dziewczyny a czytacie może taka gazetę o wnętrzach.... "Ogrodowa Galeria & Wnętrza" ? tam maja fajne nowinki wnętrzarskie.. tylko coś ostatnio znika szybko z pólek... bo nie widzę jej w ogóle.. mam ostatni numer tylko 4.. fajnie prowadzone były tam nowinki branżowe.. i fajne kanapy,...i ekologiczna porcelana była... szok:) !!!
Dorota67
Miła Kobietka

Post autor: Dorota67 »

ja ostatnio na targach w poznaniu byłam, do hotelu swojego szukałam materacy, tam mieli fajne lampy
Malaga
Miła Kobietka

Post autor: Malaga »

Dziewczyny ja ostatnio trafiłam na czadowe mebelki :) Co prawda mało praktyczne, bo z tektury, ale powaliły mnie na kolana: link
Fajnie by wyglądały w ogródku, poda warunkiem, że z dala od wody, albo w jakimś biurze.
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 5:38 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Link nieprawidłowy.
Poradnik domowy online
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

na Twoim miejscu wzięłabym te jaśniejsze
tusia25

Post autor: tusia25 »

Ja też jaśniejsze, ale nie brałabym mebli z Internetu, takie rzeczy trzeba obejrzeć na żywo, sprawdzić stan materiałów użytych, ich jakość, wykończenie itp.
Dżuliana
Jestem tu nowa :)

Post autor: Dżuliana »

Mi podobają się meble drewniane. Tylko i wyłącznie. A najpiękniejsze są takie w stylu orientalnym, na przykład linia Delfi stąd: SPAM. Kiedyś - kiedy będzie stać mnie na takie meble - na pewno je sobie kupię ;).
Ostatnio zmieniony czw lip 25, 2013 5:09 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM proszę zacząć wklejac zdjecia
modna33

Post autor: modna33 »

Cześć dziewczyny. A ja zamówiłam w promocji świetną sofę ze sklepu SPAM. Zobaczcie same:
Obrazek

Ja nie boję się zamawiać z internetu mebelków. A tą stronę poleciła mi koleżanka. Sklep ma dobrą renomę. Polecam.
Ostatnio zmieniony śr sie 21, 2013 12:50 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ale za SPAM podziękujemy, prosimy używać funkcji [img]
Tusia

Post autor: Tusia »

Uwielbiam drewniane meble. Mój szwagier przekonał mnie do bieli. Jego sąsiedzi natomiast mają połączenie bieli z drewnem wygląda to przecudownie wg mnie.Mniej więcej takie połączenie ecri plus drewno ładnie się komponuje -
Obrazek
Bałam się, że brudzą się takie rzeczy szybko, ale jednak w dzisiejszych realiach to nie problem.
Ostatnio zmieniony pn sie 26, 2013 9:26 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wklejać zdjęcia!!! funkcja [img] nie boli
Sharlot

Post autor: Sharlot »

a nie wiem, czy wiesz ze w agacie jest teraz promocja 20 rat 0% - pierwsza ratę płacimy za Ciebie! warto sie nad tym zastanowic, bo po co przeplacac... swoja droga ladne mebelki
Tusia

Post autor: Tusia »

Akurat w agacie w miarę często pojawiają się promocje cenowe. Albo na konkretne produkty Gazetki często wrzucają do skrzynek albo do gazety metro.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

modna33 pisze:Cześć dziewczyny. A ja zamówiłam w promocji świetną sofę ze sklepu SPAM. Zobaczcie same:
Obrazek

Ja nie boję się zamawiać z internetu mebelków. A tą stronę poleciła mi koleżanka. Sklep ma dobrą renomę. Polecam.
Przetestowałam ją w sklepie aczkolwiek w innym kolorze i z gitarą na poduchach. Mało wygodna, zbyt sztywna.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
paula

Post autor: paula »

Kochane, a co sądzicie o takich mebelkach?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek tylko w ciemnym kolorze
elajablko

Post autor: elajablko »

Oba zestawy są ciekawe, ja przy wyborze chyba bym się w tym momencie sugerowała pojemnością, czyli co i gdzie będę mogła zmieścić. Naprawdę fajne zestawy.
wynajem samochodów toruń
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Drugi model fajniejszy, taki cieplejszy. Dała bym do niego intensywny pomarańcz
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
hauz.pl

Post autor: hauz.pl »

Jeśli szukasz modernistycznej komody, powinieneś wziąć pod uwagę taką, która składa się z lakierowanej na biało płyty MDF, z opływowymi kształtami. Idealnie, jeśli jej nogi byłyby skonstruowane ze stali nierdzewnej i, żeby na tych nogach umieszczono ochraniacze (wówczas mebel nie będzie niszczył podłogi).

Obrazek
supełek

Post autor: supełek »

Jeśli chodzi o jasne meble to komoda z kolekcji Philosophy z agaty bardziej mi się podoba
aldonka9

Post autor: aldonka9 »

Genialne białe meble można kupić w sklepie internetowym MebleZych. Meble stylizowane, drewniane. Śliczne są.
nora

Post autor: nora »

Nie mój styl zupełnie, ale gdybym miała któreś wybrać to te pierwsze. Ten drugi kolor jest okropny.
ekka-opony.pl - opony do wózków widłowych
mela12

Post autor: mela12 »

dziewczyny a co myślicie o meblach z palet? Szukam naprawde oryginalnych inspiracji a w necie jest sporo propozycji na komody czy też stoły z palet. Kiedys gdy byłam u znajomych w Norwegii widziałam własnie takie meble i były piękne! W sumie wystarczy tylko zamówić palety znalazłam firmę zajmującą się tym - pakobud i nawet samemu pomyśleć o ich złożeniu. Wychodzi tanio i po swojemu. Ma któraś w domu takie cuda?
mara

Post autor: mara »

Proste, drewniane, bez zbędnych ozdobników. Mają być maksymalnie funkcjonalne, a równocześnie dobrze wyglądać. Zwykle taką zasadą kieruję się przy ich wyborze.
Designerskie lampy podłogowe - mandihouse.pl
yang

Post autor: yang »

Pierwszy komplet, jak nic. Drugi też nie jest zły, ale nie do końca wpisuje się w styl mojego domu. Nie przeczę jednak, że u kogoś wyglądałbym świetnie..
Krzesło biurowe - Biuromax.pl
five

Post autor: five »

Żadne z tych szczerze mówiąc. Zupełnie nie mój styl to jest.
Valentile.pl - kafle cementowe
ODPOWIEDZ