W niedługim czasie planuję zmienić nieco wystrój swojego salonu i zmienić meble. Podobają mi się dwa modele:
1. Jasne Axel:
2. Nieco ciemniejsze Avalon:
Marzy mi się wnętrze w nowoczesnym stylu. Które mebelki moglibyście doradzić?
Zastanawiam się również nad kolorem ścian. Beżowe czy może w jakimś weselszym kolorze?
Post moderowany:
Proszę wklejać zdjęcia za pomocą [img] lub załącznika. Wklejanie linku do sklepów internetowych uznawane są za SPAM.
Jeżeli chcesz dodać ogłoszenie, reklamę - proszę zamieszczać je w odpowiednich działach.
Ostatnio zmieniony sob lis 30, 2013 9:26 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Brak opcji img. Spam.
ja za to mogę polecić fajne meble dla dzieci. ostatnio tym tylko żyję więc się trochę na tym znam:D http://baby-design.com.pl/Meble/kolekcje-mebli/ i powiem ci że mam je w domu i wyglądają przecudni więc jakby co to mogę wrzucić fotki:)
dziewczyny a czytacie może taka gazetę o wnętrzach.... "Ogrodowa Galeria & Wnętrza" ? tam maja fajne nowinki wnętrzarskie.. tylko coś ostatnio znika szybko z pólek... bo nie widzę jej w ogóle.. mam ostatni numer tylko 4.. fajnie prowadzone były tam nowinki branżowe.. i fajne kanapy,...i ekologiczna porcelana była... szok:) !!!
Dziewczyny ja ostatnio trafiłam na czadowe mebelki Co prawda mało praktyczne, bo z tektury, ale powaliły mnie na kolana: link
Fajnie by wyglądały w ogródku, poda warunkiem, że z dala od wody, albo w jakimś biurze.
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 5:38 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Link nieprawidłowy.
Ja też jaśniejsze, ale nie brałabym mebli z Internetu, takie rzeczy trzeba obejrzeć na żywo, sprawdzić stan materiałów użytych, ich jakość, wykończenie itp.
Mi podobają się meble drewniane. Tylko i wyłącznie. A najpiękniejsze są takie w stylu orientalnym, na przykład linia Delfi stąd: SPAM. Kiedyś - kiedy będzie stać mnie na takie meble - na pewno je sobie kupię .
Ostatnio zmieniony czw lip 25, 2013 5:09 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM proszę zacząć wklejac zdjecia
Uwielbiam drewniane meble. Mój szwagier przekonał mnie do bieli. Jego sąsiedzi natomiast mają połączenie bieli z drewnem wygląda to przecudownie wg mnie.Mniej więcej takie połączenie ecri plus drewno ładnie się komponuje -
Bałam się, że brudzą się takie rzeczy szybko, ale jednak w dzisiejszych realiach to nie problem.
Ostatnio zmieniony pn sie 26, 2013 9:26 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:proszę wklejać zdjęcia!!! funkcja [img] nie boli
a nie wiem, czy wiesz ze w agacie jest teraz promocja 20 rat 0% - pierwsza ratę płacimy za Ciebie! warto sie nad tym zastanowic, bo po co przeplacac... swoja droga ladne mebelki
Oba zestawy są ciekawe, ja przy wyborze chyba bym się w tym momencie sugerowała pojemnością, czyli co i gdzie będę mogła zmieścić. Naprawdę fajne zestawy.
Jeśli szukasz modernistycznej komody, powinieneś wziąć pod uwagę taką, która składa się z lakierowanej na biało płyty MDF, z opływowymi kształtami. Idealnie, jeśli jej nogi byłyby skonstruowane ze stali nierdzewnej i, żeby na tych nogach umieszczono ochraniacze (wówczas mebel nie będzie niszczył podłogi).
dziewczyny a co myślicie o meblach z palet? Szukam naprawde oryginalnych inspiracji a w necie jest sporo propozycji na komody czy też stoły z palet. Kiedys gdy byłam u znajomych w Norwegii widziałam własnie takie meble i były piękne! W sumie wystarczy tylko zamówić palety znalazłam firmę zajmującą się tym - pakobud i nawet samemu pomyśleć o ich złożeniu. Wychodzi tanio i po swojemu. Ma któraś w domu takie cuda?
Proste, drewniane, bez zbędnych ozdobników. Mają być maksymalnie funkcjonalne, a równocześnie dobrze wyglądać. Zwykle taką zasadą kieruję się przy ich wyborze.
Pierwszy komplet, jak nic. Drugi też nie jest zły, ale nie do końca wpisuje się w styl mojego domu. Nie przeczę jednak, że u kogoś wyglądałbym świetnie..