Sklepy z designerskimi meblami/dodatkami?

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pamela123
Jestem tu nowa :)

Sklepy z designerskimi meblami/dodatkami?

Post autor: Pamela123 »

Tak jak w temacie poszukuje fajne sklepy z oryginalnymi dodatkami do domu lub meblami.

Lubie raczej minimalizm dlatego dodatki lubie postawić na szafeczce zwariowane/pomysłowe lub jedne w swoim rodzaju :)

Ktoś może coś? :)
:woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman:

Nieruchomości na dobre

]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-)
Awatar użytkownika
Pamela123

Re: Sklepy z designerskimi meblami/dodatkami?

Post autor: Pamela123 »

raczej wole sklepy internetowe
:woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman:

Nieruchomości na dobre

]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-)
posterka
Miła Kobietka

Post autor: posterka »

Jeśli planujesz sobie kupić jakieś firanki do wnetrza to polecam zajrzeć sobie do SPAM. Zamawiałam tam jaki czas temu fiiranki do całego mieszkania. Cenowo jest bardzo korzystnie bo ceny jak z aukcji internetowych ale jakość jest wyższa bo nie jest to tania chińszczyzna jaka jest czasami rozprowadzana na aukacjach.

A i pracują tam bardzo fajne panie krawcowe tak wiec jeśli chciałabyś sobie coś uszyć na wymiar to nie ma żadnego problemu. Wystarczy napisać im wymiary, czy zadzwonić i powinni Ci uszyć firankę ( z tego co pamiętam to płaciłam 10 zł więcej za szycie).

ZA LINK PODZIEKUJEMY
Awatar użytkownika
szotka

Post autor: szotka »

Home & you, pepco, txm, jysk [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.

70 -> 57 -> 73 -> 66.. cel -> 60 :ok:
Awatar użytkownika
Jolanta
Miła Kobietka

Post autor: Jolanta »

Ja elementy wystroju do mieszkania kupuje głownie jak widzę gdzieś jakies promocje. Jestem po prostu uzależniona od wyprzedaży :D

Polecam zajrzeć sobie teraz do sklepu Dekoria bo są tam teraz spore zniżki na dekoracje oraz maja wyprzedaż firanek. Kupowałam tam jakiś czas temu pościel do sypialni z kolekcji Dream & Fun. Szkoda,ze nie mogę tutaj dać zdjęcia bo pościel jest świetna ( ze zwierzakami). Rok temu przy okazji wymiany okien zamawiałam tam również rolety. Są z dobrego materiału, porównałąm sobie ceny i jednak w sklepach stacjonarnych kosztowałyby o wiele więcej.
Bozena87

Post autor: Bozena87 »

Mi się bardzo podobają meble firmy Absynth, są naprawdę designerskie, super nadają się do salonów czy gabinetów. Proste wzory, pojemne szafki - taki styl lubię! Meble firmy Absynth możecie zobaczyć sobie np. w sklepie DecoMania, ja tam składałam na nie zamówienie. A, no i meble jakościowo również mega dobre.
katty

Post autor: katty »

Jest ich naprawdę całe mnóstwo obecnie, aż nie wiem co wybierać.
Room99 by ehomeconcept - pościele
wenus28
Miła Kobietka

Post autor: wenus28 »

Masz rację, jest tych mebli masa i faktycznie jak sie zacznie przeglądać te oferty człowiek nie potrafi się zdecydować. Zależy też jeszcze co kto rozumie przez design. My fajne i bardzo praktyczne kupiliśmy w jagodowymkocie i wiecie co to był przedostatni sklep z listy, która stworzyliśmy. Warto było przejrzeć wszystkie, jak to mówią kto szuka ten znajduje.
marylka1109

Post autor: marylka1109 »

Jeśli chodzi o dodatki to raczej wolę sklepy internetowe bo zawsze coś się znajdzie ciekawego czego nie znajdę w sklepach stacjonarnych Z racji tego, że mam mieszkanie w stylu skandynawskim to dodatki wybieram na stronie room99. Oni mają dużo ciekawych dodatków w tym stylu
adzik

Post autor: adzik »

Poszukaj w sieci. Sklepów z meblami jest mnóstwo, na pewno w którymś z nich znajdziesz takie meble.
michu89

Post autor: michu89 »

Mnóstwo jest sklepów z designerskimi meblami. Najlepiej poszukać w Google.
Awatar użytkownika
alicja.m
Miła Kobietka

Post autor: alicja.m »

ja jestem fanką takich uniwersalnych mebli, które dopasują się do różnych trendów. jeśli mam w mieszkaniu szare/białe ściany i porządne meble, to dodatkami mogę stworzyć super klimat. dużo teraz jest takich producentów, ale gdy ostatnio zobaczyłam meble od loft decora to się zakochałam ❤️ jest tak jak lubię, więc czaję się na regał w kształcie litery A od nich... myślę, że zrobi furorę
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu
ODPOWIEDZ