Darmowa pożyczka
-
romankolan
- Jestem tu nowa :)
Darmowa pożyczka
Witam, na czym polega darmowa pożyczka?
- redorange666
- Samiec
Re: Darmowa pożyczka
Jak mama pożyczy Ci stówkę a Ty ja oddasz za dwa miesiące. Tylko to jest darmową pożyczką. Każda inna jest w jakimś stopniu oprocentowania lub są inne koszta. Bank tez musi zarobić i nie robi nic za darmo. Tak samo jak każda inne instytucja finansowa udzielająca pożyczek.
Hehehe, super tłumaczenie:) Ale prawdziwe! Ale przed wzięciem pierwszej pozyczki warto porozmawiać z kimś kompetentnym. Mozesz na przykład wypełnić formularz dostępny na: LINK i poczekać na telefon od konsultanta. Wtedy masz mozliwość dopytania o szczegóły i dopasowanie rat miesięcznych do swoich mozliwości.redorange666 pisze:Jak mama pożyczy Ci stówkę a Ty ja oddasz za dwa miesiące. Tylko to jest darmową pożyczką. Każda inna jest w jakimś stopniu oprocentowania lub są inne koszta. Bank tez musi zarobić i nie robi nic za darmo. Tak samo jak każda inne instytucja finansowa udzielająca pożyczek.
Może i pierwsza pożyczka w parabankach jest darmowa ale do ograniczonej (zazwyczaj minimalnej kwoty) Termin spłaty też jest krótki bo chodzi o to żeby się nie wyrobić z terminem spłaty a wtedy zaczynają się schody. Bezpieczniej wziąć pożyczkę w banku.Np Raiffeisen Polbank ma pożyczkę nieoprocentowaną a czas spłaty w 24 ratach miesięcznych. Pożyczając 4 tys trzeba oddać 4120.
Cześć Wam!Pragnąłbym Was o coś spytać. W ostatnim czasie mam pewne komplikacje z kasą i poszukuję jakichś szybkich kredytów w wypróbowanych firmach. Czy jesteście może w stanie polecić mi coś w tym problemie? Czy sądzicie, że właściwym pomysłem będzie SPAM. Z góry wielkie dzięki za wszystkie porady w tym zakresie tematycznym.
Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2018 9:56 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
(...) bo tak naprawdę wszystko, co można zrobić, to kochać drugiego człowieka.
Nie ma czegoś takiego jak darmowa pożyczka,każdą jaką się weżmie jest oprocentowana.
kochane jest coś takiego jak darmowa, jeśli się spłaci w terminie to dlaczegoby nie
np. kilka ofert jest na stronie Planeta Pożyczek, same luknijcie ja brałam i nie było problemów. Po 30 dniach zwróciłam i remoncik zrobiony.
np. kilka ofert jest na stronie Planeta Pożyczek, same luknijcie ja brałam i nie było problemów. Po 30 dniach zwróciłam i remoncik zrobiony.
Jeśli szukacie darmowych pożyczek to proponuję: Pasaż Finansowy Albert. W Google go znajdziecie bez problemu.
-
jajecznica
Ja mam z nim złe doświadczenia, za to według mnie najkorzysniejszą ofertę ma AASA POLSKA. Nie dość że proponują lekkie raty do spłaty, to jeszcze wszystko wypełnia się online bez wychodzenia z domu. No wygodniej już się nie da. Także z mojego doświadczenia polecam tą instytucję finansową.
Tak Aasa jest dobra, ważne nawet to że w razie problemu można za porozumieniem z nimi nawet zmienić harmonogram spłat. Na wspomnianym wyżej pasażu też występuje.
-
dominikaka
Ogólnie pożyczki to nie za przyjemna sprawa lecz co zrobić jak trzeba sięgnąć po takie rozwiązanie. Dodatkowo jeśli trzeba wsiąść kredyt pozabankowy. Ja miałam taką sytuację i jak szukałam sprawdzonej i uczciwej firmy to trafiłam na https://provemacredit.pl/?7483f2 i muszę przyznać,że warunki bardzo przystępne. Więc jeśli szukacie takiego rozwiązania to polecam.
Dzięki za polecenie https://provemacredit.pl/?7483f2 udało mi się załatwić kredyt a już straciłam nadzieję. Wszystko w ciągu dosłownie chwili.
-
Sanderka98
Szkoda że darmowa pożyczka nie jest do mnie i musiałam skorzystać z kredyt gotówkowy z poręczycielem na szczęście trafiłam na korzystną ofertę ale jednak to nie to samo co darmowa ale nie miałam innego wyjścia bo pieniążki były potrzebne na już.
-
jajecznica
Także szukam jakiejś sensownej firmy pożyczkowej. Zamierzam otworzyć własny sklep internetowy. Także trochę kasy na początek się przyda na reklamę w sieci i pozycjonowanie strony. Bo oprogramowanie do sklepu już zakupiłam z tej strony https://sellintegro.pl/15-prestashop Teraz można je za darmo testować przez 30 dni, zobaczymy jak się sprawdzi. Na razie wydaje się być ok, jest bardzo intuicyjne i łatwe w obsłudze dla przeciętnego użytkownika Internetu.
O darmową dobrą pożyczkę ciężko, ja zawsze korzystam z ofert firmy https://provemacredit.pl/?7483f2, gdzie procent jest niewysoki, mi takie warunki bardzo odpowiadają, tym bardziej, że pieniądze są bardzo szybko na koncie, bo po 30 minutach
Z pożyczkami to trzeba uważnie i ostrożnie. Ja odkryłam super alternatywę na chwilowe braki gotówki. Robiąc zakupy w sieci jedną z opcji zapłaty było Twisto. Skorzystałam wtedy spontanicznie, ale po dokładnym zgłębieniu tematu okazało się, że to bardzo fajna opcja płacenia. Generalnie chodzi o to, że można odroczyć płatność za zakupy nawet o kilkanaście dni. Warto się zarejestrować bo wtedy można korzystać ze wszystkich opcji. Rejestracja bez problemu, limit taki jaki chciałam.
Teraz płacę z Twisto za prawie wszystkie moje zakupy
Teraz płacę z Twisto za prawie wszystkie moje zakupy
wiem, że w Vivus przy pierwszej pożyczce nie ponosi sie dodatkowych kosztów, mozna wziąć maks 3000 zł i jest na spłatę 61 dni
Tak, przy pierwszej w Vivus jest bez odsetek i bez prowizji. RRSO jest 0%, a do tego można po spłaceniu wziąć kolejną. Kalkulator maja na stronie vivus.pl
A co trzeba zrobić i jakie spełnić warunki żeby w ogóle dostać taką pożyczkę darmową w Vivus?Majsterka pisze:Tak, przy pierwszej w Vivus jest bez odsetek i bez prowizji. RRSO jest 0%, a do tego można po spłaceniu wziąć kolejną. Kalkulator maja na stronie vivus.pl
- TusiaTusia
- Miła Kobietka
\Theila pisze:A co trzeba zrobić i jakie spełnić warunki żeby w ogóle dostać taką pożyczkę darmową w Vivus?Majsterka pisze:Tak, przy pierwszej w Vivus jest bez odsetek i bez prowizji. RRSO jest 0%, a do tego można po spłaceniu wziąć kolejną. Kalkulator maja na stronie vivus.pl
Musisz wypełnić wniosek na stronie i posiadać konto bankowe (tak przebiega weryfikacja, czy Ty to Ty), decyzję otrzymujesz bardzo szybko. Oczywiście sprawdzają Twoją historię kredytową przed wydaniem decyzji. No i żeby była za darmo to musi to być Twoja pierwsza pożyczka w Vivus, no i musisz ją spłacić w 61 dni. Jestem taka obeznana, bo też skorzystałam teraz przed świętami
Z tego co znajoma mi mówiła pierwsza jest całkowicie bez opłat i jest do 3 tysięcy. Ale kolejne są już na wyższą kwotę. Najważniejsze to jak z każdym zobowiązaniem spłacać trzeba terminowo i wszystko jest szybko i bezproblemowo.TusiaTusia pisze:\Theila pisze:A co trzeba zrobić i jakie spełnić warunki żeby w ogóle dostać taką pożyczkę darmową w Vivus?Majsterka pisze:Tak, przy pierwszej w Vivus jest bez odsetek i bez prowizji. RRSO jest 0%, a do tego można po spłaceniu wziąć kolejną. Kalkulator maja na stronie vivus.pl
Musisz wypełnić wniosek na stronie i posiadać konto bankowe (tak przebiega weryfikacja, czy Ty to Ty), decyzję otrzymujesz bardzo szybko. Oczywiście sprawdzają Twoją historię kredytową przed wydaniem decyzji. No i żeby była za darmo to musi to być Twoja pierwsza pożyczka w Vivus, no i musisz ją spłacić w 61 dni. Jestem taka obeznana, bo też skorzystałam teraz przed świętami
Zgadza się, kolejne są już do 7500 zł i można pożyczać już od takich małych kwot jak 100 zł - mi kilka razy wypadł taki nagły mały wydatek i odpowiada mi to, że nie muszę od razu np. min 500 zł wziąć, tylko pożyczam tyle, ile potrzebuję.Majsterka pisze: Z tego co znajoma mi mówiła pierwsza jest całkowicie bez opłat i jest do 3 tysięcy. Ale kolejne są już na wyższą kwotę. Najważniejsze to jak z każdym zobowiązaniem spłacać trzeba terminowo i wszystko jest szybko i bezproblemowo.
- TusiaTusia
- Miła Kobietka
Fajnie, tego nie wiedziałam, że takie małe kwoty też można. Ja raz brałam w Vivus ale tą dla nowych klientów, bez kosztówanita_an pisze:Zgadza się, kolejne są już do 7500 zł i można pożyczać już od takich małych kwot jak 100 zł - mi kilka razy wypadł taki nagły mały wydatek i odpowiada mi to, że nie muszę od razu np. min 500 zł wziąć, tylko pożyczam tyle, ile potrzebuję.Majsterka pisze: Z tego co znajoma mi mówiła pierwsza jest całkowicie bez opłat i jest do 3 tysięcy. Ale kolejne są już na wyższą kwotę. Najważniejsze to jak z każdym zobowiązaniem spłacać trzeba terminowo i wszystko jest szybko i bezproblemowo.
Jeśli ktoś potrzebuje sfinansować zakupy, to fajną opcją są także płatności odroczone z Twisto - po rejestracji można zrobić zakupy w niemal dowolnym sklepie online. A jeśli uregulujesz płatność w terminie, to płacisz dokładnie tyle za ile zrobiło się zakupy, czyli w sumie za darmo płacisz później 
To jest bardzo fajne rozwiązanie. Ja zakładając konto w Twisto dostałam 60 zł za rejestrację i mogłam wykorzystać na zakupy. Teraz też chyba jest ten bonus. Do tego jest też aplikacja, w której widać wszystkie wydatki i można uporządkować swój budżet.jaskter pisze:Jeśli ktoś potrzebuje sfinansować zakupy, to fajną opcją są także płatności odroczone z Twisto - po rejestracji można zrobić zakupy w niemal dowolnym sklepie online. A jeśli uregulujesz płatność w terminie, to płacisz dokładnie tyle za ile zrobiło się zakupy, czyli w sumie za darmo płacisz później