Darmowa pożyczka

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
romankolan
Jestem tu nowa :)

Darmowa pożyczka

Post autor: romankolan »

Witam, na czym polega darmowa pożyczka?
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Darmowa pożyczka

Post autor: redorange666 »

Jak mama pożyczy Ci stówkę a Ty ja oddasz za dwa miesiące. Tylko to jest darmową pożyczką. Każda inna jest w jakimś stopniu oprocentowania lub są inne koszta. Bank tez musi zarobić i nie robi nic za darmo. Tak samo jak każda inne instytucja finansowa udzielająca pożyczek.
paolka

Post autor: paolka »

redorange666 pisze:Jak mama pożyczy Ci stówkę a Ty ja oddasz za dwa miesiące. Tylko to jest darmową pożyczką. Każda inna jest w jakimś stopniu oprocentowania lub są inne koszta. Bank tez musi zarobić i nie robi nic za darmo. Tak samo jak każda inne instytucja finansowa udzielająca pożyczek.
Hehehe, super tłumaczenie:) Ale prawdziwe! Ale przed wzięciem pierwszej pozyczki warto porozmawiać z kimś kompetentnym. Mozesz na przykład wypełnić formularz dostępny na: LINK i poczekać na telefon od konsultanta. Wtedy masz mozliwość dopytania o szczegóły i dopasowanie rat miesięcznych do swoich mozliwości.
dorota
Miła Kobietka

Post autor: dorota »

Może i pierwsza pożyczka w parabankach jest darmowa ale do ograniczonej (zazwyczaj minimalnej kwoty) Termin spłaty też jest krótki bo chodzi o to żeby się nie wyrobić z terminem spłaty a wtedy zaczynają się schody. Bezpieczniej wziąć pożyczkę w banku.Np Raiffeisen Polbank ma pożyczkę nieoprocentowaną a czas spłaty w 24 ratach miesięcznych. Pożyczając 4 tys trzeba oddać 4120.
Kruethse5

Post autor: Kruethse5 »

Cześć Wam!Pragnąłbym Was o coś spytać. W ostatnim czasie mam pewne komplikacje z kasą i poszukuję jakichś szybkich kredytów w wypróbowanych firmach. Czy jesteście może w stanie polecić mi coś w tym problemie? Czy sądzicie, że właściwym pomysłem będzie SPAM. Z góry wielkie dzięki za wszystkie porady w tym zakresie tematycznym.
Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2018 9:56 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
(...) bo tak naprawdę wszystko, co można zrobić, to kochać drugiego człowieka.
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

Nie ma czegoś takiego jak darmowa pożyczka,każdą jaką się weżmie jest oprocentowana.
pp2017

Post autor: pp2017 »

kochane jest coś takiego jak darmowa, jeśli się spłaci w terminie to dlaczegoby nie
np. kilka ofert jest na stronie Planeta Pożyczek, same luknijcie ja brałam i nie było problemów. Po 30 dniach zwróciłam i remoncik zrobiony.
Danka531

Post autor: Danka531 »

Jeśli szukacie darmowych pożyczek to proponuję: Pasaż Finansowy Albert. W Google go znajdziecie bez problemu.
jajecznica

Post autor: jajecznica »

Ja mam z nim złe doświadczenia, za to według mnie najkorzysniejszą ofertę ma AASA POLSKA. Nie dość że proponują lekkie raty do spłaty, to jeszcze wszystko wypełnia się online bez wychodzenia z domu. No wygodniej już się nie da. Także z mojego doświadczenia polecam tą instytucję finansową.
Danka531

Post autor: Danka531 »

Tak Aasa jest dobra, ważne nawet to że w razie problemu można za porozumieniem z nimi nawet zmienić harmonogram spłat. Na wspomnianym wyżej pasażu też występuje.
dominikaka

Post autor: dominikaka »

Ogólnie pożyczki to nie za przyjemna sprawa lecz co zrobić jak trzeba sięgnąć po takie rozwiązanie. Dodatkowo jeśli trzeba wsiąść kredyt pozabankowy. Ja miałam taką sytuację i jak szukałam sprawdzonej i uczciwej firmy to trafiłam na https://provemacredit.pl/?7483f2 i muszę przyznać,że warunki bardzo przystępne. Więc jeśli szukacie takiego rozwiązania to polecam.
kaja12321
Miła Kobietka

Post autor: kaja12321 »

Dzięki za polecenie https://provemacredit.pl/?7483f2 udało mi się załatwić kredyt a już straciłam nadzieję. Wszystko w ciągu dosłownie chwili.
Sanderka98

Post autor: Sanderka98 »

Szkoda że darmowa pożyczka nie jest do mnie i musiałam skorzystać z kredyt gotówkowy z poręczycielem na szczęście trafiłam na korzystną ofertę ale jednak to nie to samo co darmowa ale nie miałam innego wyjścia bo pieniążki były potrzebne na już.
jajecznica

Post autor: jajecznica »

Także szukam jakiejś sensownej firmy pożyczkowej. Zamierzam otworzyć własny sklep internetowy. Także trochę kasy na początek się przyda na reklamę w sieci i pozycjonowanie strony. Bo oprogramowanie do sklepu już zakupiłam z tej strony https://sellintegro.pl/15-prestashop Teraz można je za darmo testować przez 30 dni, zobaczymy jak się sprawdzi. Na razie wydaje się być ok, jest bardzo intuicyjne i łatwe w obsłudze dla przeciętnego użytkownika Internetu.
supris
Miła Kobietka

Post autor: supris »

O darmową dobrą pożyczkę ciężko, ja zawsze korzystam z ofert firmy https://provemacredit.pl/?7483f2, gdzie procent jest niewysoki, mi takie warunki bardzo odpowiadają, tym bardziej, że pieniądze są bardzo szybko na koncie, bo po 30 minutach
Majorka

Post autor: Majorka »

Z pożyczkami to trzeba uważnie i ostrożnie. Ja odkryłam super alternatywę na chwilowe braki gotówki. Robiąc zakupy w sieci jedną z opcji zapłaty było Twisto. Skorzystałam wtedy spontanicznie, ale po dokładnym zgłębieniu tematu okazało się, że to bardzo fajna opcja płacenia. Generalnie chodzi o to, że można odroczyć płatność za zakupy nawet o kilkanaście dni. Warto się zarejestrować bo wtedy można korzystać ze wszystkich opcji. Rejestracja bez problemu, limit taki jaki chciałam.
Teraz płacę z Twisto za prawie wszystkie moje zakupy
liniana
Miła Kobietka

Post autor: liniana »

wiem, że w Vivus przy pierwszej pożyczce nie ponosi sie dodatkowych kosztów, mozna wziąć maks 3000 zł i jest na spłatę 61 dni
Majsterka
Miła Kobietka

Post autor: Majsterka »

Tak, przy pierwszej w Vivus jest bez odsetek i bez prowizji. RRSO jest 0%, a do tego można po spłaceniu wziąć kolejną. Kalkulator maja na stronie vivus.pl
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Majsterka pisze:Tak, przy pierwszej w Vivus jest bez odsetek i bez prowizji. RRSO jest 0%, a do tego można po spłaceniu wziąć kolejną. Kalkulator maja na stronie vivus.pl
A co trzeba zrobić i jakie spełnić warunki żeby w ogóle dostać taką pożyczkę darmową w Vivus?
Awatar użytkownika
TusiaTusia
Miła Kobietka

Post autor: TusiaTusia »

Theila pisze:
Majsterka pisze:Tak, przy pierwszej w Vivus jest bez odsetek i bez prowizji. RRSO jest 0%, a do tego można po spłaceniu wziąć kolejną. Kalkulator maja na stronie vivus.pl
A co trzeba zrobić i jakie spełnić warunki żeby w ogóle dostać taką pożyczkę darmową w Vivus?
\

Musisz wypełnić wniosek na stronie i posiadać konto bankowe (tak przebiega weryfikacja, czy Ty to Ty), decyzję otrzymujesz bardzo szybko. Oczywiście sprawdzają Twoją historię kredytową przed wydaniem decyzji. No i żeby była za darmo to musi to być Twoja pierwsza pożyczka w Vivus, no i musisz ją spłacić w 61 dni. Jestem taka obeznana, bo też skorzystałam teraz przed świętami ;-)
Majsterka
Miła Kobietka

Post autor: Majsterka »

TusiaTusia pisze:
Theila pisze:
\

Musisz wypełnić wniosek na stronie i posiadać konto bankowe (tak przebiega weryfikacja, czy Ty to Ty), decyzję otrzymujesz bardzo szybko. Oczywiście sprawdzają Twoją historię kredytową przed wydaniem decyzji. No i żeby była za darmo to musi to być Twoja pierwsza pożyczka w Vivus, no i musisz ją spłacić w 61 dni. Jestem taka obeznana, bo też skorzystałam teraz przed świętami ;-)
Z tego co znajoma mi mówiła pierwsza jest całkowicie bez opłat i jest do 3 tysięcy. Ale kolejne są już na wyższą kwotę. Najważniejsze to jak z każdym zobowiązaniem spłacać trzeba terminowo i wszystko jest szybko i bezproblemowo.
anita_an
Miła Kobietka

Post autor: anita_an »

Majsterka pisze: Z tego co znajoma mi mówiła pierwsza jest całkowicie bez opłat i jest do 3 tysięcy. Ale kolejne są już na wyższą kwotę. Najważniejsze to jak z każdym zobowiązaniem spłacać trzeba terminowo i wszystko jest szybko i bezproblemowo.
Zgadza się, kolejne są już do 7500 zł i można pożyczać już od takich małych kwot jak 100 zł - mi kilka razy wypadł taki nagły mały wydatek i odpowiada mi to, że nie muszę od razu np. min 500 zł wziąć, tylko pożyczam tyle, ile potrzebuję.
Awatar użytkownika
TusiaTusia
Miła Kobietka

Post autor: TusiaTusia »

anita_an pisze:
Majsterka pisze: Z tego co znajoma mi mówiła pierwsza jest całkowicie bez opłat i jest do 3 tysięcy. Ale kolejne są już na wyższą kwotę. Najważniejsze to jak z każdym zobowiązaniem spłacać trzeba terminowo i wszystko jest szybko i bezproblemowo.
Zgadza się, kolejne są już do 7500 zł i można pożyczać już od takich małych kwot jak 100 zł - mi kilka razy wypadł taki nagły mały wydatek i odpowiada mi to, że nie muszę od razu np. min 500 zł wziąć, tylko pożyczam tyle, ile potrzebuję.
Fajnie, tego nie wiedziałam, że takie małe kwoty też można. Ja raz brałam w Vivus ale tą dla nowych klientów, bez kosztów ;-)
jaskter

Post autor: jaskter »

Jeśli ktoś potrzebuje sfinansować zakupy, to fajną opcją są także płatności odroczone z Twisto - po rejestracji można zrobić zakupy w niemal dowolnym sklepie online. A jeśli uregulujesz płatność w terminie, to płacisz dokładnie tyle za ile zrobiło się zakupy, czyli w sumie za darmo płacisz później ;)
adchow

Post autor: adchow »

jaskter pisze:Jeśli ktoś potrzebuje sfinansować zakupy, to fajną opcją są także płatności odroczone z Twisto - po rejestracji można zrobić zakupy w niemal dowolnym sklepie online. A jeśli uregulujesz płatność w terminie, to płacisz dokładnie tyle za ile zrobiło się zakupy, czyli w sumie za darmo płacisz później ;)
To jest bardzo fajne rozwiązanie. Ja zakładając konto w Twisto dostałam 60 zł za rejestrację i mogłam wykorzystać na zakupy. Teraz też chyba jest ten bonus. Do tego jest też aplikacja, w której widać wszystkie wydatki i można uporządkować swój budżet.
ODPOWIEDZ