tani kredyt

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
filipsaf
Jestem tu nowa :)

tani kredyt

Post autor: filipsaf »

Witam, jestem w sytuacji że potrzebuję kredytu i znalazłam coś takiego, że bank obiecuje tani kredyt. Jak sprawdzić, czy taki rzeczywiście będzie? O co zapytać zanim podpiszę umowę?
sanqi

Re: tani kredyt

Post autor: sanqi »

Poczytaj, poszukaj artykułów, nie podpisuj żadnych umów pochopnie. Każdy bank i parabank ma swój regulamin pożyczek. Jeszcze zależy, czy to faktycznie kredyt, czy np. SPAM
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 10:03 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Szczep

Post autor: Szczep »

Moim zdaniem w Internecie jest na tyle dużo różnego rodzaju porad w tym temacie, że bez problemu da się coś znaleźć. Spójrzcie sobie choćby na SPAM :)
Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2018 12:04 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Te wszystkie słowa- zło, złośliwość- nie miały dla natury żadnego znaczenia. Zło było wynalazkiem człowieka.
dorota
Miła Kobietka

Post autor: dorota »

Słyszałam że w banku raiffeisen jest kredyt gotówkowy bez odsetek. Pewnie jakąś prowizję trzeba zapłacić ale wygląda to dobrze. Sprawdź sama.
reika
Miła Kobietka

Post autor: reika »

A zapoznałaś się z szeroką ofertą kredytową oferowaną przez kredyt123. Ja z praktyki znam kredyt gotówkowy online i wiem że oferowane przez nich warunki są dobre. Plus za podejście do klienta , mało formalności i szybką decyzję.
kaja12321
Miła Kobietka

Post autor: kaja12321 »

Ja nie mam możliwości na kredyt bankowy więc jak szukałam dobrego rozwiązania trafiłam na firmę Provema z Katowic. Tam dostałam kredyt bez większych problemów i na dobrych warunkach. Fajna sprawa, że można załatwić wszystko przez internet.
Danka531

Post autor: Danka531 »

Jest dużo różnych ofert pazabankowych, można spróbować w zależności od sytuacji np. pożyczka kieszonkowa, pożyczka na zasiłek 500 plus, po prostu należy wpisać Google to czego szukamy.
ziaka

Post autor: ziaka »

A istnieje taki ? Bo kredyt wziąć jest łatwo ale czasami ze spłatą bywa trudno , i co wtedy ? Ja sama borykam się ze spłatą kredyt we frankach i gdybym wcześniej wiedziała o kredycie tyle co wiem teraz, to moja decyzja byłaby inna. A tak z pomocą firmy Auxilia https://auxilia.pl/kredyt-we-frankach/ staram się o zwrot nadpłacony rat.
kaja12321
Miła Kobietka

Post autor: kaja12321 »

A może bardziej opłaca się wziąć pożyczkę? Firma Provema https://provemacredit.pl/?7483f2 ma bardzo fajną ofertę. Ich warunki są naprawdę świetne, a pieniądze dostaje się na konto w ekspresowym tempie.
marka4
Miła Kobietka

Post autor: marka4 »

Najlepsze oferty kredytów gotówkowych znajdziesz na https://concash.pl/kredyty-gotowkowe, dodatkowo masz tam opisane warunki i zasady panujące w danej firmie pożyczkowej, możesz sprawdzić ile będziesz płacić ratę czy jest tez oferta dla osób z zadłużeniem czy komornikami
miroslaw2

Post autor: miroslaw2 »

Sam ostatnio musiałem brać mały kredyt bo musiałem szybko do mojej firmy kupić ładowarki kołowe od firmy everun polska .Dzięki temu mam teraz więcej zleceń.
supris
Miła Kobietka

Post autor: supris »

Ostatnio robiłam remont kuchni i łazienki, niestety koszty mnie totalnie przerosły i do ukończenia brakowało mi 1500 zł, a do wypłaty było jeszcze daleko, postanowiłam wziąć kredyt w https://provemacredit.pl/?7483f2 i udało mi się skończyć remont, raty rozłożyli mi na 6 miesięcy z niskim oprocentowaniem, jestem bardzo zadowolona.
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

Niestety, na kredyty trzeba uważać. My byliśmy uwikłani w kredyt we frankach i słono płaciliśmy (dosłownie) za naszą krótkowzroczność. Udało nam się unieważnić umowę kredytową z pomocą kancelarii prawnej pani Katarzyny Piętki z Trójmiasta. Jeśli też macie problem ze spłatą kredytu walutowego, to koniecznie się do niej zgłoście. Dostaniecie profesjonalną pomoc. Prawnicy przeprowadzą analizę waszej umowy i przedstawia wam jakie są opcje na jej unieważnienie i czy w ogóle jest na to szansa. Wszystko uczciwie i rzetelnie.
lesley
Miła Kobietka

Post autor: lesley »

dlatego najlepiej brać kredyt w złotówkach nie w obcej walucie , tym bardziej jak to kredyt na kilkadziesiąt lat. i by znaleźć jak najtańszy kredyt to najlepiej z doradcami kredytowymi się konsultować, ja polecam Bold Invest , z nimi mieszkanie brałam w hipotekę. naprawdę super współpraca, nie tylko w kwestii samego kredytu była pomoc ale też odnośnie załatwiania tych wszystkich formalności
janek123

kredyt gotówkowy

Post autor: janek123 »

Przed wzięciem kredytu warto sprawdzić rankingi, aby mieć jakieś porównanie. Osobiście polecam ten ranking kredytów gotówkowych na stronie ratkomat.pl https://ratkomat.pl/kredyty-gotowkowe/
jankowska
ODPOWIEDZ