Praca zdalna

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
andrat
Fajna Kobietka

Praca zdalna

Post autor: andrat »

Dziewczyny! Chciałabym Was zapytać, bo może w przeciwieństwie do mnie macie w tym jakieś doświadczenie- jak to jest mieć pracę zdalną?
Aktualnie pracuję w galerii handlowej na wyspie. Krótko, bo dwa miesiące, ale to chyba nie jest dla mnie. Okropnie męczy mnie to psychicznie- ten bezpośredni kontakt z ludźmi, to że w ogóle muszę wychodzić z domu. Jestem przez to rozdrażniona i po prostu smutna.
Zastanawiam się nad pracą zdalną w jakiejś firmie. Jest sporo ogłoszeń, ale nie wiem jak to do końca wygląda lub chociaż jak to może wyglądać. Wysłałam do kilku cv , ale pomyślałam, że może zapytam tutaj czy któraś z Was pracuję zdalnie i na czym jej praca polega?
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Re: Praca zdalna

Post autor: katrinka »

Obecnie pracuję w IT. Praca zdalna w tym przypadku to zbawienie. Mam mniej stresu, bo nie muszę wychodzić do ludzi. Mogę wstawać później, pracować w piżamie, dla mnie to jest idealna opcja.

Oczywiście dobrze jest sobie w domu przygotować odpowiednie miejsce pracy, tak aby nie pracować przy stole kuchennym czy w innym miejscu, które nie jest odpowiednie do takiej pracy ;)
https://tutumi.pl/biurko-loft-skandynaw ... anoma.html

Zerknij sobie tutaj. W sklepie znajdziesz sporo ciekawych mebli do pracy zdalnej.
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Ja odkąd pracuję zdalnie jestem o wiele bardziej otwarta na nowe rzeczy. Dzięki temu właśnie planuję moje Workation z biurem Itaka, gdzie będę mogła pracować bez brania urlopu, a równocześnie być na wakacjach.
Julia33
Jestem tu nowa :)

Post autor: Julia33 »

Dla mnie najlepszy rodzaj pracy to praca zdalna. Odchodza koszta dojazdow oraz nie trzeba kombinowac z opiekunkami,gdy dziecko ma dni wolne od szkoly. W dodatku taka praca jest przyjemna,na luzie-nawet jezeli zarabia sie mniej to biorac pod uwage odjete koszty dojazdow, opiekunek to warto pracowac zdalnie
Awatar użytkownika
konewka74

Post autor: konewka74 »

ja pracuję głównie na etacie stacjonarnie, ale dorabiam sobie w domu zdalnie wypełniając płatne ankiety
chcesz wypełniać płatne ankiety za pieniądze? wejdź na www ankiety.net.pl
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Witam, poszukuję pracy, najlepiej zdalnej. Chcę znaleźć pracę od razu po studiach,związaną z moim wykształceniem,czyli marketingiem. Jestem młodą mamą,dlatego chcę znaleźć pracę z domu. Co uważacie o poszukiwaniach przez agencję pracy https://antal.pl/agencja-pracy-krakow ? Z chęcią zapoznam się z waszymi opiniami i wskazówkami,pozdrawiam.
Awatar użytkownika
konewka74

Post autor: konewka74 »

jeśli jest ktoś chętny do dołączenia do panelu badawczego i chce wypełniać płatne ankiety zapraszam na stronę gdzie można się zapisać, cały czas potrzebni są nowi respondenci
chcesz wypełniać płatne ankiety za pieniądze? wejdź na www ankiety.net.pl
Awatar użytkownika
brandi74

Post autor: brandi74 »

Trudna sytuacja gospodarcza sprawia, że coraz więcej osób szuka nowej pracy w nadziei na lepsze zarobki. Niestety również oszuści nie próżnują i starają się wyłudzić dane osobowe i pieniądze od osób szukających nowego zatrudnienia.
pracy-nie-daj-sie-oszukac">Podejrzane oferty pracy. Nie daj się oszukać!
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

Ja nie narzekam na swoje wynagrodzenie. Dostałam pracę bez żadnego konkretnego doświadczenia w https://youaretheboss.pl/ i jestem zachwycona. Czuję, że każdego dnia uczę się czegos nowego, a co ważniejsze lubię to co robię.
Awatar użytkownika
liam.ortiz

Post autor: liam.ortiz »

Pracę zdalną mogą wykonywać m.in. graficy komputerowi, programiści i copywriterzy. Potrzebne jest wówczas silne łącze internetowe oraz laptop. Przydatny może okazać się także telefon służbowy. Pracodawcy zlecający zadania w formie home office zwykle zapewniają sprzęt służbowy do działania.
oferty pracy zdanej wrocław
Awatar użytkownika
kennith74

Post autor: kennith74 »

Jako osoba poszukująca nowego zatrudnienia musisz wiedzieć, jakie elementy są najistotniejsze w dobrze przygotowanej ofercie pracy. Ogłoszenie rekrutacyjne powinno być zbiorem informacji, które pomogą Ci podjąć ostateczną decyzję o podpisaniu umowy.
pracy-poradnik-dla-kandydatow.html">Jak wybrać idealną ofertę pracy? Poradnik dla kandydatów
AgataEcoHer

Post autor: AgataEcoHer »

Cześć,
jeśli szukasz czegoś nowego, to zerknij na stronę www . ecoher . pl.
Obecnie robimy event w Poznaniu, w ramach którego uczymy między innymi budowy marki własnej, zarządzania budżetem i prowadzenia swoich social mediów.
Teraz z kodem AGATA50 cena biletu jest obniżona o połowę (a w ramach eventu jest oczywiście lunch i przerwa kawowa), więc finalnie jest to bardzo niewielka kwota za wielu prelegentów z ogromnym doświadczeniem biznesowym.
Do zobaczenia na evencie! :)
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

Ja pracuję zdanie i bardzo sobie to cenię. Dodatkowo jestem niezależna i mam spokojną głowę. Polecam youaretheboss.pl/, jest naprawdę fajnie!
Dariva

Post autor: Dariva »

Praca zdalna jest fantastyczna. Można dłużej pospać, nie traci się czasu na dojazdy i można coś w domu zrobić. ;)
Awatar użytkownika
anais.braun

Post autor: anais.braun »

Pracodawcy poszukujący osób chętnych do pracy często wystawiają ogłoszenia ofert pracy na portalach internetowych. Aby jednak taka oferta przykuła uwagę potencjalnych pracowników, musi spełniać kilka ważnych warunków.
pracy-lub-pracownika-podpowiadamy-od-czego-zaczac/135043">Szukasz pracy lub pracownika? Podpowiadamy, od czego zacząć!
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Asertywność https://workafford.pl/asertywnosc-w-pra ... y-cwiczen/ jest to niezwykle ważna umiejętność społeczna, która odgrywa istotną rolę w naszym życiu osobistym i zawodowym. To zdolność wyrażania swoich myśli, uczuć i potrzeb w sposób zdecydowany, ale jednocześnie szanujący innych ludzi. Osoba asertywna potrafi stawiać granice i wyrażać swoją opinię w sposób konstruktywny, nie naruszając praw i uczuć innych. Jest to umiejętność komunikacji, która pozwala nam efektywnie wyrażać siebie, rozwiązywać konflikty i budować zdrowe relacje.
Beatka

Post autor: Beatka »

Też ogólnie polubiłam pracę zdalną, aczkolwiek uważam, że najpierw trzeba sobie zorganizować odpowiednio gabinet. Mając taka pzestrzeń o wiele łatwiej skupić się na pracy, niż tak po prostu w domu, bo wtedy mam wrażenie, ze sporo rzeczy rozprasza. Osobiście przy urządzaniu swojego home office posiłkowałam się inspo z https://net-arena.pl/category/wiedza/ i jestem zadowolona, dlatego polecam takie rozwiązanie :)
Aza
Miła Kobietka

Post autor: Aza »

Praca zdalna to organizacja dobra czasu by oddzielić ją od życia rodzinnego. Warto mieć zatem swój kąt gdzie można usiąść w spokoju i popracować. Jeżeli szukasz takiej pracy to zerknij na ogłosznia https://mondi.pl/kariera-w-mondi/, a cos znajdziesz
ODPOWIEDZ