Darmowa pożyczka

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
jaskter
Jestem tu nowa :)

Re: Darmowa pożyczka

Post autor: jaskter »

adchow pisze:
jaskter pisze:Jeśli ktoś potrzebuje sfinansować zakupy, to fajną opcją są także płatności odroczone z Twisto - po rejestracji można zrobić zakupy w niemal dowolnym sklepie online. A jeśli uregulujesz płatność w terminie, to płacisz dokładnie tyle za ile zrobiło się zakupy, czyli w sumie za darmo płacisz później ;)
To jest bardzo fajne rozwiązanie. Ja zakładając konto w Twisto dostałam 60 zł za rejestrację i mogłam wykorzystać na zakupy. Teraz też chyba jest ten bonus. Do tego jest też aplikacja, w której widać wszystkie wydatki i można uporządkować swój budżet.

O super, że dają bonus na start :)
Dla mnie kluczowe jest to, że wszystkie wydatki odroczone są w jednym miejscu, więc można łatwo pilnować terminów.
Lawenda

Post autor: Lawenda »

jaskter pisze:
adchow pisze:
jaskter pisze:Jeśli ktoś potrzebuje sfinansować zakupy, to fajną opcją są także płatności odroczone z Twisto - po rejestracji można zrobić zakupy w niemal dowolnym sklepie online. A jeśli uregulujesz płatność w terminie, to płacisz dokładnie tyle za ile zrobiło się zakupy, czyli w sumie za darmo płacisz później ;)
To jest bardzo fajne rozwiązanie. Ja zakładając konto w Twisto dostałam 60 zł za rejestrację i mogłam wykorzystać na zakupy. Teraz też chyba jest ten bonus. Do tego jest też aplikacja, w której widać wszystkie wydatki i można uporządkować swój budżet.

O super, że dają bonus na start :)
Dla mnie kluczowe jest to, że wszystkie wydatki odroczone są w jednym miejscu, więc można łatwo pilnować terminów.

Mnie też przy rejestracji udało się skorzystać z kodu promocyjnego. Fajna rzecz.
Mozliwość odroczenia terminu zapłaty jest bardzo fajna. I widzę, że coraz więcej sklepów ma u siebie tą formę płatności
alex1234
Miła Kobietka

Post autor: alex1234 »

Wzięcie pożyczki jest trudnym zajęciem, należy uważać, aby wziąć ją na dobrych warunkach i w sprawdzonym miejscu, aby nie paść ofiarą oszustów. Pod adresem: https://concash.pl/pozyczki-bez-bik-i-krd jest wpis, który pomoże Ci uniknąć takich błędów.
Hanulec

Post autor: Hanulec »

Zostawiam kontakt do firmy https://tadam-finanse.pl/. kancelaria Finansowa Tadam udziela pożyczek. Nie darmowych, bo nie ma w życiu nic za darmo ale na uczciwych i jasnych warunkach ;)
AKrol
Miła Kobietka

Post autor: AKrol »

Ja kiedy potrzebuję pieniędzy na nagłe wydatki korzystam z Twisto. Dzięki temu nie tyle pożyczam, co po prostu odraczam płatność. Na zapłacenie za zakupy mam czas do 15 dnia kolejnego miesiaca (jestem zarejestrowana - bez rejestracji jest chyba 21 dni na spłatę). Do tego czasu zawsze spłacam - wiec w praktyce nic mnie to nie kosztuje, nie ponoszę żadnych dodatkowych kosztow.
pola199

Post autor: pola199 »

Bezpieczne i wiarygodne oferty znajdziecie z łatwością w porównywarkach produktów bankowych i pozabankowych. Polecam takie rozwiązania. Wśród nich z pewnością znajdziecie szybkie pożyczki

Ja korzystam z https://comparer.pl/
Awatar użytkownika
iva.stracke

Post autor: iva.stracke »

Wiele ofert kredytowych dostępnych na rynku kusi nas elastycznymi warunkami współpracy m.in. bez sprawdzania w bazie BIK. Jest to dogodna możliwość, dla każdego kto posiada lub posiadał zadłużenia finansowe i został wpisany na listę dłużników.
pożyczka bez bik
Awatar użytkownika
shemar53

Post autor: shemar53 »

Wbrew pozorom zdolność kredytowa chroni nie tylko interesy banku, który chce mieć pewność, że odzyska pożyczone przez siebie pieniądze, ale także kredytobiorców, aby wnioskowana przez nich kwota nie obciążała zbyt mocno ich domowego budżetu.
Jak obliczyć zdolność kredytową?
OlaMola
Miła Kobietka

Post autor: OlaMola »

Warto uważać, szczególnie na pożyczki pozabankowe, bo to problem. Tymczasem są inne rozwiązania, które mogą nam pomóc w codziennym życiu, na przykład Twisto. Jest szybka decyzja kredytowa, można dostać fajny limit, dokonywać zakupów, jak również odraczać płatności
Lomalia

Post autor: Lomalia »

Ze swojego doświadczenia, mogę wam polecic doradcow finanoswych z Phinance. Pomogli mi z kredytem oraz dobrali mi fajne ubezpieczenie, które idelanie wpsiuje sie w moje potrzeby.
ODPOWIEDZ