Kochani! Drogerie HEBE czy ktoś zna?
Kochani! Drogerie HEBE czy ktoś zna?
Witam! Znacie? Pracujecie? Jestescie klientami? Interesują mnie zarobki 
Re: Kochani! Drogerie HEBE czy ktoś zna?
U mnie w mieście niedawno otworzyli . na temat zarobków nic nie wiem, ale jako klientka mogę stwierdzić , że duży wybór kosmetyków, w tym też tych profesjonalnych, perfumy ... ceny standardowe.
-
pomcia
To drogerie przybiedronkowe.
Robiłam kilka razy zakupy.
tzn ten sam właściciel jest co Biedronki 
ale co ? Że stoją w pobliżu biedronek?
nie mogę się doczekać kiedy otworzą w moim mieście.. ;p
zna, zna
u mnie w mieście niestety nie ma, ale zdarza mi się przejazdem odwiedzać. Nie wiem, jak wyglądają zarobki, ale obsługa jest przemiła, produkty fajne i w korzystnych cenach i chyba warto się taką pracą zainteresować - jeśli masz możliwość.
U mnie też nie ma, ale coraz więcej się o nich słyszy. Jeśli właścicielem drogerii HEBE jest faktycznie ten sam właściciel, co Biedronki, to niedługo z pewnością będzie ich pełno. W sumie to i dobrze. Im więcej konkurencyjnych drogerii tym więcej promocji będzie... 
W sumie to i w samej Biedronce jest coraz więcej kosmetyków, również tych firmowych.
Jak z pracą tam? Przypuszczam, że podobnie jak w Biedronce. Z tą różnicą, że przy spożywce jest nieco ciężej, bo produkty cięższe. W kosmetykach wydaje mi się, że jest nieco lżej. Zarobki przypuszczam, że podobne.
W sumie to i w samej Biedronce jest coraz więcej kosmetyków, również tych firmowych.
Jak z pracą tam? Przypuszczam, że podobnie jak w Biedronce. Z tą różnicą, że przy spożywce jest nieco ciężej, bo produkty cięższe. W kosmetykach wydaje mi się, że jest nieco lżej. Zarobki przypuszczam, że podobne.
Miała przez niego płakać, ale pomyślała, że szkoda tuszu z Avon, bo trochę kosztuje...