Kochani! Drogerie HEBE czy ktoś zna?

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
zmora90
Miła Kobietka

Kochani! Drogerie HEBE czy ktoś zna?

Post autor: zmora90 »

Witam! Znacie? Pracujecie? Jestescie klientami? Interesują mnie zarobki :roll:
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Re: Kochani! Drogerie HEBE czy ktoś zna?

Post autor: Masjaa »

U mnie w mieście niedawno otworzyli . na temat zarobków nic nie wiem, ale jako klientka mogę stwierdzić , że duży wybór kosmetyków, w tym też tych profesjonalnych, perfumy ... ceny standardowe.
pomcia

Post autor: pomcia »

To drogerie przybiedronkowe. :) Robiłam kilka razy zakupy.
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

tzn ten sam właściciel jest co Biedronki :)
zmora90
Miła Kobietka

Post autor: zmora90 »

ale co ? Że stoją w pobliżu biedronek? :shock: nie mogę się doczekać kiedy otworzą w moim mieście.. ;p
Awatar użytkownika
aga.ta
Miła Kobietka

Post autor: aga.ta »

zna, zna :) u mnie w mieście niestety nie ma, ale zdarza mi się przejazdem odwiedzać. Nie wiem, jak wyglądają zarobki, ale obsługa jest przemiła, produkty fajne i w korzystnych cenach i chyba warto się taką pracą zainteresować - jeśli masz możliwość.
klaudiaa
Jestem tu nowa :)

Post autor: klaudiaa »

U mnie też nie ma, ale coraz więcej się o nich słyszy. Jeśli właścicielem drogerii HEBE jest faktycznie ten sam właściciel, co Biedronki, to niedługo z pewnością będzie ich pełno. W sumie to i dobrze. Im więcej konkurencyjnych drogerii tym więcej promocji będzie... :-)
W sumie to i w samej Biedronce jest coraz więcej kosmetyków, również tych firmowych.
Jak z pracą tam? Przypuszczam, że podobnie jak w Biedronce. Z tą różnicą, że przy spożywce jest nieco ciężej, bo produkty cięższe. W kosmetykach wydaje mi się, że jest nieco lżej. Zarobki przypuszczam, że podobne.
Miała przez niego płakać, ale pomyślała, że szkoda tuszu z Avon, bo trochę kosztuje...
ODPOWIEDZ