Czy zdradza?
-
toagoripou
- Jestem tu nowa :)
Czy zdradza?
Witam,
Drogie Panie, bardzo gorąca prośba o poradę.
Jestem w związku 4 lata. Mamy dziecko, niby się kochamy i jest wszystko ok, ale ...
No właśnie. Ostatnio jej były pisze do niej smsy - a, to życzenia imieninowe, a to ostatnio jej pisał, że śniła mu się i martwi się o nią. Chociaż wie, jaka jest jej sytuacja rodzinna, że ma faceta i dziecko. Ona mu ospisuje ale nie wiem co, ponieważ kasuje te smsy. Oczywiście ona wszystko bagatelizuje.
Ostatnio jechaliśmy jej samochodzie, w którym znalazłem męską czapkę. Na pytanie skąd się ona znalazła w jej samochodzie, odpowiedziała, że znalazła ją na parkingu i najpierw myślała, że to moja, a potem, kiedy powiedziałem jej że dobrze wie, że w takiej czapce nie chodzę to, że "jak się wypierze to może mi się przydać".
Czy to nie wydaje się dziwne? Czy to już ten moment?
Pozdrawiam
tap
Drogie Panie, bardzo gorąca prośba o poradę.
Jestem w związku 4 lata. Mamy dziecko, niby się kochamy i jest wszystko ok, ale ...
No właśnie. Ostatnio jej były pisze do niej smsy - a, to życzenia imieninowe, a to ostatnio jej pisał, że śniła mu się i martwi się o nią. Chociaż wie, jaka jest jej sytuacja rodzinna, że ma faceta i dziecko. Ona mu ospisuje ale nie wiem co, ponieważ kasuje te smsy. Oczywiście ona wszystko bagatelizuje.
Ostatnio jechaliśmy jej samochodzie, w którym znalazłem męską czapkę. Na pytanie skąd się ona znalazła w jej samochodzie, odpowiedziała, że znalazła ją na parkingu i najpierw myślała, że to moja, a potem, kiedy powiedziałem jej że dobrze wie, że w takiej czapce nie chodzę to, że "jak się wypierze to może mi się przydać".
Czy to nie wydaje się dziwne? Czy to już ten moment?
Pozdrawiam
tap
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Czy zdradza?
porozmawiales z nia , zacznij od szczerej rozmowy . bo myslisz , ze ma dziecko i faceta to wszystko . rozmawiałes z nia czy jest szczesliwa czy czegos jej brak .
a ty zaraz podejzewasz o zdrade , a gdzie zaufanie .
a ty zaraz podejzewasz o zdrade , a gdzie zaufanie .
-
toagoripou
Rozmawiałem z nią. Słowa i zapewnienia, że mnie kocha są oczywiście na porządku dziennym, ale fakty, które przytoczyłem miały miejsce. Zaufanie po tych incydentach się chwieje.
Co o tym myśleć?
Chodzi mi o poradę czy takie incydenty mogą świadczyć o czymś co może zagrozić związkowi?
Przecież nie ot tak kasuje się smsy i nie często zdarza się znaleźć męską garderobę w samochodzie swojej kobiety, tym bardziej, że nie jest moja.
Co o tym myśleć?
Chodzi mi o poradę czy takie incydenty mogą świadczyć o czymś co może zagrozić związkowi?
Przecież nie ot tak kasuje się smsy i nie często zdarza się znaleźć męską garderobę w samochodzie swojej kobiety, tym bardziej, że nie jest moja.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz trudno cokolwiek powiedziec . Bo niewiem jakie sa Wasze relacje . Bo fakt do zdrady to jest tylko jeden krok . A rozmawiales z na o sms tych , ze wiesz , ze pisze
-
toagoripou
Tak, wiem.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zastanow sie czego by szukala w tamtym mezczyznie a czego tobie brakuje . musi byc jakies wyjasnienie jej zachowania . Musisz cos robic , aby jej nie stracic
-
toagoripou
Dlaczego muszę coś zrobić żeby jej nie stracić? Jak zdradza to właśnie muszę coś zrobić żeby ją stracić.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to widocznie nie kochasz jej a ona niestety szuka osoby ktora ja docenia adoruje . myslisz , ze jesli juz jestes w zwiazku to juz o ten zwiazek niemusisz sie starac troszczyc ,
to spytaj jej wprost czy zdradza ciebie , a wtedy bedziesz wiedział a nie kierowac sie domysłami
to spytaj jej wprost czy zdradza ciebie , a wtedy bedziesz wiedział a nie kierowac sie domysłami
-
toagoripou
Jak to nie kocham? Jakbym nie kochał to bym zdradzał, a tu sytuacja wygląda odwrotnie.
Czyli rozumiem, że jakby u mnie w samochodzie partnerka znalazła obcą damską garderobę i pisałbym z moja byłą smsy, to by oznaczało, że ona mnie nie kocha, a ja ją tak i w dodatku to ona musiałaby walczyć o związek, a ja bym wszystko bagatelizował, tak?
Chyba się nie rozumiemy.
Czyli rozumiem, że jakby u mnie w samochodzie partnerka znalazła obcą damską garderobę i pisałbym z moja byłą smsy, to by oznaczało, że ona mnie nie kocha, a ja ją tak i w dodatku to ona musiałaby walczyć o związek, a ja bym wszystko bagatelizował, tak?
Chyba się nie rozumiemy.
-
toagoripou
P.S. zanna465 nie mogę wysłać wiadomości lub nie wiem jak to się robi. Wysłałem maila.
Ostatnio zmieniony sob lut 02, 2013 4:19 pm przez toagoripou, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz znalezienie capki w acie to nie zdrada .
ale zadna z nas ci nie powie czy twoja partnerka ciebie zdradza . wynajmnij detektywa a nie snujesz sie na domysłach i przypuszczeniach
wiesz tez zachowujesz sie nie fer skoro zagladasz jej w tel i czytasz wykasowane sms nie widze tu zadnej logiki
ale zadna z nas ci nie powie czy twoja partnerka ciebie zdradza . wynajmnij detektywa a nie snujesz sie na domysłach i przypuszczeniach
wiesz tez zachowujesz sie nie fer skoro zagladasz jej w tel i czytasz wykasowane sms nie widze tu zadnej logiki
-
toagoripou
Ona też mi zagląda notorycznie.
Czyli zaglądanie do telefonu jest nie fair, a pisanie z byłym już tak.
Ok, dziękuję za radę.
Czyli zaglądanie do telefonu jest nie fair, a pisanie z byłym już tak.
Ok, dziękuję za radę.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja nie zagladam mojemu mezczyznie w tel , bo mu ufam . a pisanie z kims to cos złego . czy ona to niewolnica i niewolno jej z kims rozmawiac . wiesz takiego faceta bym niechciała co mnie kontroluje bo zaufanie w zwiazku to jest podstawa . A jesli niema zaufania tylko stale podejzenia i kłotnie w tym temacie to niema co dalej zwiazku ciagnac .
-
toagoripou
Napisałem wyraźnie, że ona tez notorycznie mi zagląda to raz, a dwa ja to zrobiłem bo miałem podejrzenie.
Nie odnosisz się w ogóle do jej zachowania tylko wciąż do mojego.
I to nie jest pisanie z kimś, tylko byłym partnerem, a to ma znaczenie w całej historii.
To znajdź damską czapkę u swojego męża w samochodzie i on Ci powie, ze może ci się przyda bo ją znalazł 4 dni temu. Następnie będzie pisał smsy ze swoją byłą, to wtedy porozmawiamy o zaufaniu.
Widać, nie rozumiesz tego.
Nie odnosisz się w ogóle do jej zachowania tylko wciąż do mojego.
I to nie jest pisanie z kimś, tylko byłym partnerem, a to ma znaczenie w całej historii.
To znajdź damską czapkę u swojego męża w samochodzie i on Ci powie, ze może ci się przyda bo ją znalazł 4 dni temu. Następnie będzie pisał smsy ze swoją byłą, to wtedy porozmawiamy o zaufaniu.
Widać, nie rozumiesz tego.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a skad wiesz , ze ta czapka nalezała do jej byłego . Tego niewiesz byłes ja jemu zaniesc i przyznał ci sie . Moze całkiem kogos innego podwozila ktos zostawil czapke a to nie jest dowod zdrady . Gdybys slipki znalazl lub prezerwatywe to by bylo podejzane .
Wiesz jesli nie umiesz sobie z tym poradzic a brnac w podejzenia to powinienes sie rozstac bo szkoda zdrowia na knucie scenariuszy . wiesz ja tez spotykam sie z byłym bo mamy wspolne dzieci i co to zaraz zdradzam . nie bo nasze sprawy dotycza tylko dzieci
Wiesz jesli nie umiesz sobie z tym poradzic a brnac w podejzenia to powinienes sie rozstac bo szkoda zdrowia na knucie scenariuszy . wiesz ja tez spotykam sie z byłym bo mamy wspolne dzieci i co to zaraz zdradzam . nie bo nasze sprawy dotycza tylko dzieci
-
toagoripou
1- Napisałem przecież, że mówiła, że znalazła na parkingu, a nie należała do byłego. Czy Ty w ogóle czytasz ze zrozumieniem?
To wydaje mi się podejrzane, że ktoś przez przypadek znajduje czyjąś czapkę i wozi ją w samochodzie.
2 - Ona nie ma z nim dzieci.
To wydaje mi się podejrzane, że ktoś przez przypadek znajduje czyjąś czapkę i wozi ją w samochodzie.
2 - Ona nie ma z nim dzieci.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to poco wogole roisz sobie w głowie zdrade i weszysz zdrade tam gdzie jej niema . Sam niewiesz co ty bys chciał pewnie potwierdzenia , ze zona cie zdradza bo nie rozumiem wogole oco ci chodzi sam zastanow sie bo sam wygadujesz bzdury
Wiesz napewno zdradza ciebie i szuka ubyłego tego czego nie znalazla w tobie
Wiesz napewno zdradza ciebie i szuka ubyłego tego czego nie znalazla w tobie
-
toagoripou
Daj już sobie spokój bo nie wiesz co piszesz, odbiegłaś od tematu, a nie o to prosiłem. Nie pisz już proszę jak nie masz nic wartościowego do powiedzenia.
-
paula
to pogadaj z nią otwarcie że Ci się to nie podoba że jej były ją tak "adoruje". Spytaj jakby ona się poczuła gdybyś sam miał byłą żonę i ona by do Ciebie wydzwaniała, pisała smsy itd (ojj wtedy pazurki by partnerka na pewno pokazała
). I powiem tak, kobiety widzą całą sprawę inaczej i mężczyźni również. Dlatego zagraj z nią w otwarte karty bo szkoda żeby wasz związek rozpadł się tylko przez to że jej były namieszał w waszym życiu.
Jeśli w Twojej głowie pojawiają się sygnały ostrzegawcze to działaj. Nie chuchaj na zimne i nie czekaj aż sytuacja sama się wyjaśni. Rozmowa to jedno z najważniejszych rzeczy w związku. Powiedz jej, że nie podoba Ci się to, że utrzymuje kontakt z byłym. Masz prawo powiedzieć co Cię gryzie. Zwykła ale szczera rozmowa to podstawa. My nie jesteśmy w stanie powiedzieć czy ona Cię zdradza czy jest Ci wierna. Nie znamy jej i możemy jedynie gdybać. Jeśli masz obawy to powiedz jej o tym. Najlepiej powiedz o tym tak jak opisałeś nam.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
toagoripou
Tylko rozmowa nic nie daje, bo ona to bagatelizuje i za bardzo nie chce rozmawiać na ten temat. Uważa, że nic się nie stało ...
Czyli murem o ścianę. W takim wypadku jak bagatelizuje całą sprawę to może porozmawiasz z jej byłym? Szczerze, nie mam pojęcia co bym zrobiła na Twoim miejscu. Pewnie starałabym się nie wyjść z siebie gdyby ktoś zlewał moje obawy i nie chciał rozmawiać a smsy dalej by wypisywał z eks.
Tak na marginesie to mógłbyś być choć bardziej uprzejmy do osób, które zainteresowały się Twoim wątkiem i starały się dojść do sedna całej sytuacji.
Tak na marginesie to mógłbyś być choć bardziej uprzejmy do osób, które zainteresowały się Twoim wątkiem i starały się dojść do sedna całej sytuacji.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
niektorym brak kultury a uprzejmoscia niegrzeszy . To jest moja ostatnia wypowiedz do tego tematu . I w tym watku 
-
Amaretto
A co powiedziałabyś na usługi detektywistyczne? Dzięki temu łatwo dowiedzieć się czy partner ma coś na sumieniu bez wzbudzania podejrzeń.,
'Moja przyjaciółka kiedyś wynajęła detektywa i faktycznie odkrył on romans w ich związku !
'Moja przyjaciółka kiedyś wynajęła detektywa i faktycznie odkrył on romans w ich związku !
Zwróć się o pomoc tu http://www.wrozenieonline.pl/zdrada/jak ... ie-zdradza
Życzę Ci z całego serca , żebyś się mylił, wiem dobrze jak bardzo boli zdrada , do dziś się z tego nie otrząsnęłam , a minęły już dwa lata...
Życzę Ci z całego serca , żebyś się mylił, wiem dobrze jak bardzo boli zdrada , do dziś się z tego nie otrząsnęłam , a minęły już dwa lata...
http://www.kordas-heating.pl/