U mnie małżeństwem zakończył się mój trzeci poważny związek. W drugim nawet byłam zaręczona, ale nie wyszło. Za to trzeci to był strzał w 10
Czy wasz mąż/partner jest waszą pierwszą miłością?
-
agat
Czy wasz mąż/partner jest waszą pierwszą miłością?
Zastanawiam się jak to jest u Was.
U mnie małżeństwem zakończył się mój trzeci poważny związek. W drugim nawet byłam zaręczona, ale nie wyszło. Za to trzeci to był strzał w 10

-
evka
Re: Czy wasz mąż/partner jest waszą pierwszą miłością?
HIHHIHHIHIH Do trzech razy sztuka u mnie to druga milosc zakonczyla sie slubem 
-
hanka32
Mój obecny mąż jest moją pierwszą i ostatnią miłością życia 
-
jagoda
jeśli chodzi o miłość to tak partner z którym jestem teraz jest moją pierwszą miłością a zakochiwałam się tyle razy ze juz nie pamiętam hi hi hi
za to teraz czuje że to jest
Miłość 
-
meredith
U mnie tak jak u agat, to mój trzeci poważny związek. Za to ten pierwszy, najdłuższy trwał aż 5 lat.
-
Panna_M
Mój obecny związek jest drugim poważnym i mam nadzieje że już ostatnim 
Pierwszy związek był do **** ponieważ opierał się wylącznie na kłamstwach :/
Pierwszy związek był do **** ponieważ opierał się wylącznie na kłamstwach :/
-
gosia37
Nie jest pierwszą, ale już ostatnią.
-
MariMari
Mój obecny mąż jest moją pierwszą poważną miłością. Wcześniej miałam kilka przelotnych związków, ale niczego poważnego, tylko dla zabawy.
-
CzarnoBiala
Mój mąż jest pierwszym mężczyzną, z którym stworzyłam prawdziwy, długoletni związek. Wcześniej byłam zakochana raz, był to krótki, intensywny związek, który zostawił bardzomiłe wspomnienia.
-
króliczek8982
Mój obecny narzeczony miał kiedyś dziewczynę ale ją nie kochał chodził z nią z 3 tygodnie a spotykali się dwa razy w tygodniu,Ja miałam w swoim życiu 5 facetów ale żadnego nie kochałam.Dopiero jak dwa lata temu poznałam swojego misiaczka wiedziałam że to ten facet.W grudniu oświadczył mi się i jesteśmy bardzo w sobie zakochani
-
Amira
A mój obecny facet jest moim trzecim poważnym związkiem i to z Nim planuję wspólną przyszłość. 
-
natalia23
Nie pierwszą,ale prawdziwą i najpiękniejszą.
-
Luśka
mój mąż jest moją największą miłością:*:*:*
poprzednie związki to były tylko chwilowe zauroczenia które po zerwaniu szybko zapominałam
poprzednie związki to były tylko chwilowe zauroczenia które po zerwaniu szybko zapominałam
-
marzeniasięspełniają
Tak mój partner jest moją pierwszą miłością
i jedyną a jesteśmy już razem ponad 3 lata 
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Tak, bo kazda miłość jest pierwsza!!! 
-
Melisa
Nie. Byłam z kilkoma facetami, ale to raczej nie była miłość, nawet jeśli wtedy mi się tak wydawało. Tylko w jednym byłam nieziemsko zakochana (nie licząc obecnego hehe), ale nieszczęśliwie, z tym się wiąże dłuższa historia.
Mój obecny partner jest drugi(jeśli chodzi o stały zawiązek) jesteśmy razem od wielu lat i czasem przechodzimy kryzysy.Nie mamy wspólnych dzieci, ale wspólne dobra, zainteresowania itp.W trudnych sytuacjach pomagamy sobie.Jest to raczej związek partnerski niż uczuciowy.Chociaż na początku była to tzw. wielka miłość.
- mandarynka88
- Jestem tu nowa :)
Mój Mąż pierwsza miłością nie jest ale jest Pierwszym z którym stworzyłam prawdziwy związek
miłości było wiele albo tak się je nazywało ale z moim obecnym chłopakiem stworzyłam coś trwałego i stabilnego i to z nim chcę spędzić życie 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Cieżko wierzyć w jedną jedyną miłość na całe życie...
To tak jak w "Małym Księciu" ..jak miał się kochać w jednej róży,kiedy ujrzał park z tysiącem róż?
Ja też nie mogę mieć pewności że istnieje taka miłość na całe życie ale jeśli się w to nie wierzy to po co to wszystko?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Bo każda miłość jest pierwsza