Ex.
Ex.
Mój były chłopak z którym byłam prawie 2 lata a nie jestem już kupe czasu rozpowiada na mój temat ploty !
Własnie sie dziś dowiedziałam, że w zeszłym tygodniu plotkował że ja i mój obecny narzeczony to jesteśmy parą i ja ja jestem z nim tylko po to żeby zrobić byłemu na złość i jestem na siłe z obecną moją miłością...
Mam mętlik w głowie skąd takie bzdury się wzięły? Skąd te teksty ?Skoro to mój ex mnie zdradził zostawił a później raz pojawiał się w moim życiu raz nie... aż w końcu ułożyłam sobie życie i jestem z osobą którą naprawdę kocham i jestem szczęśliwa ! ;/
Własnie sie dziś dowiedziałam, że w zeszłym tygodniu plotkował że ja i mój obecny narzeczony to jesteśmy parą i ja ja jestem z nim tylko po to żeby zrobić byłemu na złość i jestem na siłe z obecną moją miłością...
Mam mętlik w głowie skąd takie bzdury się wzięły? Skąd te teksty ?Skoro to mój ex mnie zdradził zostawił a później raz pojawiał się w moim życiu raz nie... aż w końcu ułożyłam sobie życie i jestem z osobą którą naprawdę kocham i jestem szczęśliwa ! ;/
Re: Ex.
Olej to i nie zwracaj uwagi.Tak jak dziewczyny już pisały on jest zapewne zazdrosny o to że udało Ci się ułożyć sobie życie i okazało się że nie jest Ci on do niczego potrzebny.Zajmij się swoim zyciem a on wreszcie przestanie rozpowiadać głupoty:)
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
No dobra, zazdrość itd..
ale on ma teraz dziewczynę ( zresztą moją dobrą "kiedys" kolezankę w ktorej rekaw płakalam po rozstaniu-ale nie wazne) wiem że strasznie o nią walczył wiem że strasznie podobno się zakochał w Niej... dlatego nie rozumiem ? Nie cierpię nie wyjaśnionych akcji, i nie nawidzę gdy słyszę takie bzdury !
Oburzyłam się tym strasznie bo jeśli jest naprawdę tak jak piszecie to po prostuu niektórzy ludzie to naprawdę okropne świnie...
ale on ma teraz dziewczynę ( zresztą moją dobrą "kiedys" kolezankę w ktorej rekaw płakalam po rozstaniu-ale nie wazne) wiem że strasznie o nią walczył wiem że strasznie podobno się zakochał w Niej... dlatego nie rozumiem ? Nie cierpię nie wyjaśnionych akcji, i nie nawidzę gdy słyszę takie bzdury !
Oburzyłam się tym strasznie bo jeśli jest naprawdę tak jak piszecie to po prostuu niektórzy ludzie to naprawdę okropne świnie...
-
wiktoria26
- Jestem tu nowa :)
Ja tylko powiem tak "facet tak potrafi". Sama miałam podobną sytuację, że niby rozstaliśmy się i to była jego decyzja, minęło chyba z półtora roku, każde z nas było w nowym związku, a on nagle zaczął o mnie plotkować i to tak po prostu. Im chyba bardzo późno załącza się informacja, że stracili coś cennego i potem nie umieją sobie z tym poradzić, to robią takie akcje.
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Dziewczyno nie przejmuj się tym. Ci z którymi utrzymujesz dobre kontakty, którzy naprawdę znają ciebie i twojego obecnego chłopaka nie będą patrzeć na takie głupoty. Olej to
Witaj,
Faceci tacy są, że nie mogą przełknąć kiedy ich dawnej kobiecie się układa.
Nie ma się czym przejmować, a swoją drogą mnie by to jednocześnie śmieszyło i łechtało, że mimo wszystko nie może tego znieść
Życzę powodzenia w związku
Faceci tacy są, że nie mogą przełknąć kiedy ich dawnej kobiecie się układa.
Nie ma się czym przejmować, a swoją drogą mnie by to jednocześnie śmieszyło i łechtało, że mimo wszystko nie może tego znieść
Życzę powodzenia w związku
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"