Ex.

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dżastaa
Jestem tu nowa :)

Ex.

Post autor: Dżastaa »

Mój były chłopak z którym byłam prawie 2 lata a nie jestem już kupe czasu rozpowiada na mój temat ploty !
Własnie sie dziś dowiedziałam, że w zeszłym tygodniu plotkował że ja i mój obecny narzeczony to jesteśmy parą i ja ja jestem z nim tylko po to żeby zrobić byłemu na złość i jestem na siłe z obecną moją miłością...
Mam mętlik w głowie skąd takie bzdury się wzięły? Skąd te teksty ?Skoro to mój ex mnie zdradził zostawił a później raz pojawiał się w moim życiu raz nie... aż w końcu ułożyłam sobie życie i jestem z osobą którą naprawdę kocham i jestem szczęśliwa ! ;/
Idealna kobieta to taka, która nie wymaga cudów i cieszy się z każdej drobnostki danej prosto z serca...

Obrazek
kisiaa
Miła Kobietka

Re: Ex.

Post autor: kisiaa »

no własnie z facetami tak jest. poprostu jest zazdrosny ze kogos masz i ze to nie jest on, ze ulozylas sobie zycie z kims innym, ze potrafisz zyc bez niego.
Kastia1Q

Post autor: Kastia1Q »

Ludzka zazdrość jest czasem straszna.
Fototapety - mój poradnik :)
Awatar użytkownika
RougeBloo
Fajna Kobietka

Post autor: RougeBloo »

Po prostu jest zazdrosny o Ciebie, o to, że ułożyłaś sobie życie i jesteś szczęśliwa bez niego. A jemu pozostały TYLKO te plotki, nie zwracaj na nie uwagi. Jeśli pokażesz, że Ci latają koło dupy (że się tak za przeproszeniem brzydko wyrażę) to da sobie spokój.
To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące.

KOCHAM!
♥♥♥
Obrazek
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Olej to i nie zwracaj uwagi.Tak jak dziewczyny już pisały on jest zapewne zazdrosny o to że udało Ci się ułożyć sobie życie i okazało się że nie jest Ci on do niczego potrzebny.Zajmij się swoim zyciem a on wreszcie przestanie rozpowiadać głupoty:)
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
Dżastaa

Post autor: Dżastaa »

No dobra, zazdrość itd..
ale on ma teraz dziewczynę ( zresztą moją dobrą "kiedys" kolezankę w ktorej rekaw płakalam po rozstaniu-ale nie wazne) wiem że strasznie o nią walczył wiem że strasznie podobno się zakochał w Niej... dlatego nie rozumiem ? Nie cierpię nie wyjaśnionych akcji, i nie nawidzę gdy słyszę takie bzdury !
Oburzyłam się tym strasznie bo jeśli jest naprawdę tak jak piszecie to po prostuu niektórzy ludzie to naprawdę okropne świnie... :angrywife
Idealna kobieta to taka, która nie wymaga cudów i cieszy się z każdej drobnostki danej prosto z serca...

Obrazek
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

No właśnie,ludzie potrafią być wstrętni i czasem nie ma racjonalnego wytłumaczenia ich zachowania.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
RougeBloo
Fajna Kobietka

Post autor: RougeBloo »

To, że jest w związku nie znaczy, że nie może być zazdrosny. Ludzie czasem nie mają pojęcia sami co tak na prawdę robią ;)
To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące.

KOCHAM!
♥♥♥
Obrazek
wiktoria26

Post autor: wiktoria26 »

Ja tylko powiem tak "facet tak potrafi". Sama miałam podobną sytuację, że niby rozstaliśmy się i to była jego decyzja, minęło chyba z półtora roku, każde z nas było w nowym związku, a on nagle zaczął o mnie plotkować i to tak po prostu. Im chyba bardzo późno załącza się informacja, że stracili coś cennego i potem nie umieją sobie z tym poradzić, to robią takie akcje.
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Dziewczyno nie przejmuj się tym. Ci z którymi utrzymujesz dobre kontakty, którzy naprawdę znają ciebie i twojego obecnego chłopaka nie będą patrzeć na takie głupoty. Olej to
Awatar użytkownika
Ajsik
Miła Kobietka

Post autor: Ajsik »

Witaj,
Faceci tacy są, że nie mogą przełknąć kiedy ich dawnej kobiecie się układa.
Nie ma się czym przejmować, a swoją drogą mnie by to jednocześnie śmieszyło i łechtało, że mimo wszystko nie może tego znieść ;)

Życzę powodzenia w związku :)
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"
ODPOWIEDZ