czy w ciąży można mieć okres ??
- monika1992
- Miła Kobietka
czy w ciąży można mieć okres ??
Mam do was nurtujące mnie pytanie . czy podczas ciąży można mieć miesiączkę? pytam was o to ponieważ uprawiałam sex z chłopakiem i ostatnio mnie mdliło miałam rożne zachcianki a nie robiłam testu bo chciałam poczekać na miesiączkę .. I wstaje ranu a tu coo ?? okres . a już się cieszyłam
a podczas okresu nie można zrobić testu ciążowego prawda ? pozdrawiam wszystkie panie które nie mogą doczekać się dziecka 
-
paula
Re: czy w ciąży można mieć okres ??
gdybym miała być w ciąży za każdym razem gdy mnie mdli i mam zachcianki smakowe to byłabym już wieloródką ;D
a tak serio, nie możesz wmawiać sobie że tego typu objawy są od razu objawami ciąży. Moja siostra zamiast wymiotów miała ochotę ciągle spać
także każda kobieta jest inna. A okres podczas pierwszych tygodni ciąży może wystąpić
a tak serio, nie możesz wmawiać sobie że tego typu objawy są od razu objawami ciąży. Moja siostra zamiast wymiotów miała ochotę ciągle spać
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
Tak to się zdarza ,ale mysle że sobie wkrecasz tą ciaze poczekaj zobaczysz .
-
młoda.kobieta
- Miła Kobietka
Moja mama będąc w ciąży z siostrą miała okres przez pierwsze 3 miesiące. Myślę że najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie zrobienie testu jak skończy Ci się okres ewentualnie idź do lekarza i się upewnij się, co by się nie denerwować niepotrzebnie ; )
Ale życzę Ci dzidziusia z całego serca, bo wiem jak to jest ; )
Ale życzę Ci dzidziusia z całego serca, bo wiem jak to jest ; )
-
Vanilia ;)
Oczywiście że można.
nawet często się tak zdarza.
no i nie myśl że jak Cię mdli to już ciąza.
nieee
nawet często się tak zdarza.
no i nie myśl że jak Cię mdli to już ciąza.
nieee
Można dostać okresu choć u mnie to szybko poszło. Ja zrobiłam test jak okres spóźniał mi się trzy dni. Czułam, że jest jakoś inaczej ze mną. Po chwili okazało się, że są dwie kreseczki
Potem przez 4 miesiące to już tak fajnie nie było bo miałam niepowściągliwe wymioty ciężarnych i 3 razy w szpitalu wylądowała w powodu odwodnienia i wycieńczenia.
-
lexie
Najlepiej zrobić test z krwi, wszystkie wątpliwości zostaną rozwiane. Łykasz kwas foliowy, prawda?