Czy to przez tabletki?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
patgy
Jestem tu nowa :)

Czy to przez tabletki?

Post autor: patgy »

Zawsze miałam miesiączkę co 24-25 dni. Od miesiąca biorę tabletki antykoncepcyjne. Na początku bardzo bolały mnie piersi i czułam się osłabiona. Teraz mija 30 dzień od ostatniej miesiączki. Czy to, że nie mam miesiączki jest przez tabletki?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Czy to przez tabletki?

Post autor: Jamelia »

A czytałas ulotke? może jest w niej zawarta informacja jakie objawy mozna miec podczas stosowania... Albo jest jeszcze jedna opcja... moze nie zdarzylaś z tabletkami... :D Zartuje, poczytaj ulotke ;)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
dżoana
Miła Kobietka

Post autor: dżoana »

Tabletki wpływają na twoją gospodarkę hormonalną, bardzo możliwe, że brak okresu jest właśnie przez to, nie martw się :)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

A jakie tabletki bierzesz? Może od tego zacznijmy..
kies
Fajna Kobietka

Post autor: kies »

Mój gin zawsze mówił, że przez pierwsze 3 miesiące stosowania mają prawo dziać się takie dziwne rzeczy, ale moim zdaniem jak się dobrze dopasuje to wystarczy miesiąc organizmowi na dostosowanie. Może w tych tabletkach jest za duża dawka hormonów??
Bielizna-Delfin
Miła Kobietka

Post autor: Bielizna-Delfin »

Nie na darmo jest to kuracja hormonalna wiec musisz znać jakie mogą być objawy i następstwa jej stosowania. Na ulotce faktycznie jest wszystko napisane,zawsze możesz też zapytać o poradę ginekologa.
ODPOWIEDZ