Czy to przez tabletki?
Czy to przez tabletki?
Zawsze miałam miesiączkę co 24-25 dni. Od miesiąca biorę tabletki antykoncepcyjne. Na początku bardzo bolały mnie piersi i czułam się osłabiona. Teraz mija 30 dzień od ostatniej miesiączki. Czy to, że nie mam miesiączki jest przez tabletki?
Re: Czy to przez tabletki?
A czytałas ulotke? może jest w niej zawarta informacja jakie objawy mozna miec podczas stosowania... Albo jest jeszcze jedna opcja... moze nie zdarzylaś z tabletkami...
Zartuje, poczytaj ulotke 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Tabletki wpływają na twoją gospodarkę hormonalną, bardzo możliwe, że brak okresu jest właśnie przez to, nie martw się 
Mój gin zawsze mówił, że przez pierwsze 3 miesiące stosowania mają prawo dziać się takie dziwne rzeczy, ale moim zdaniem jak się dobrze dopasuje to wystarczy miesiąc organizmowi na dostosowanie. Może w tych tabletkach jest za duża dawka hormonów??
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
Nie na darmo jest to kuracja hormonalna wiec musisz znać jakie mogą być objawy i następstwa jej stosowania. Na ulotce faktycznie jest wszystko napisane,zawsze możesz też zapytać o poradę ginekologa.