Czy powinnam schudnąć?Wazne
Czy powinnam schudnąć?Wazne
Witam serdecznie
Mam ważne pytanie. Prosze powiedzcie mi szczerze czy mam schudnąć. Mam 16 lat , 167 cm wzrostu moje wymiary ciała to : biust 89 cm, talia 66cm,biodra 93-94cm. waga ok.56 kg. Mam umięśnione nogi ktore wg mnie wygladaja po prostu grubo i sama nie wiem co mam ze soba zrobic. Doradzcie mi
Proszę o szybką odpowiedz i pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony śr sie 21, 2013 2:22 pm przez maryska90, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Czy powinnam schudnąć?Wazne
No nei lubie swoich nog i to bardzo sa takie krepe- tez tak uwazacie? czy to tylko moje glupie kompleksy ktorych powinnam sie jak najszybciej pozbyc?
musiała byś dać zdjecie raczej w krótkich spodniach, lub spódnicy..
ale i tak wg mnie to Twoje kompleksy
ale i tak wg mnie to Twoje kompleksy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
..
Ostatnio zmieniony śr sie 21, 2013 3:00 pm przez maryska90, łącznie zmieniany 1 raz.
wg mnie , zdecydowanie przesadzasz...
ok to dzieki bo wiesz ciezko mi bylo stwierdzic co o sobie sadze.jestem badzo aktywna od dziecka i takie mam umiesnione nogi i czasami mysle ze to wyglada jak by tam zamiast miesni byl tluszcz po prostu. I jeszcze jedno pytanie: podobaja mi sie takie spodnice tuby sadzisz ze by mi pasowalo?
kwestia i tak byś Ty się dobrze czuła w swojej skórze 
a skodnie sa ok
a skodnie sa ok
Przy takim wzroście i tej wadze nie możesz być puszysta wiec sobie nie wkręcaj 
Dokładnie z odchudzaniem nie ma co przesadzać;)
Ani się waż chudnąć. Na nogi są różne ćwiczenia do tego chudnąć nie trzeba.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Niestety coraz więcej osób ma takie problemy jak Ty:/ Są chude a chcą być jeszcze chudsze... Nie powinnaś absolutnie chudnąc...
Fotowoltaika GebrPeters
-
apollo
Wyrazy współczucia, chciałbym mieć taki problem. Całe moje odchudzanie trwało 3 miesiące, to była kuracja z foreverslim. Nigdy nie potrafiłam gupić kg w momencie kiedy stosowałam samą dietę. Za to wtedy, gdy wprowadziłam tabletki, wszystko się całkowicie odmieniło. Nie miałam ochoty na kiepskie jedzenie, zrezygnowałam ze słodyczy... Wszystko wróciło w odpowiednie miejsce i jestem naprawdę szczęśliwa 
-
alicjakacik
- Jestem tu nowa :)
Każdy chciałby mieć takie problemy, co ja bym dała żeby mieć taką figurę 
dietetyk kraków
Bo jak przesadzisz to takiego patyczaka żaden chłopak nie weźmie. Większość mężczyzn i tak lubi jak kobieta ma trochę ciała. Trzeba znać umiar, nie można przesadzić z wagą w stronę grubości ale nie można też przesadzić w stronę odchudzania.
Powiem Ci tak: Ja przy 176cm wzrostu w liceum ważyłam ok 70km i uważałam się za grubą....
A teraz dużo bym dała żeby mieć tamtą figurę......
I śmieję się sama z siebie że wtedy tak uważałam.... Tak więc daruj sobie odchudzanie, a pogadamy o tym za 20 lat
A teraz dużo bym dała żeby mieć tamtą figurę......
I śmieję się sama z siebie że wtedy tak uważałam.... Tak więc daruj sobie odchudzanie, a pogadamy o tym za 20 lat
Może nie darować, sport jest wskazany - chociażby aby utrzymywać wagę, a prawidłowe odżywanie to nie "chcę schudnąć" tylko chodzi o witalność naszego organizmu. To jest najważniejsze.
Ja mam 165 i pamiętam jak przed ciążą ważyłam 56 kilo, byłam bardzo szczupła, a ty jestes wyższa więc jeszcze szczuplej zapewne wyglądasz. Jak nosisz rozmiar 36 to jest wszystko okey
Nóg nie widzialam więc sie nie wypowiem, ale ja zawsze chciałam mieć masywniejsze (teraz mam, jak przytyłam sporo) czasem niestety marzenia się spelniają 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Właśnie tak rodzi się anoreksja. Uważajcie na to.
zamiast chudnąć to może zadbaj o sylwetkę, poćwicz, pobiegaj
Fotobudka czyli świetna zabawa na każdej imprezie.