Czy podążacie za modą?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
olakwiat95
Jestem tu nowa :)

Re: Czy podążacie za modą?

Post autor: olakwiat95 »

Różnie,w zależności od nastroju i co ta moda dyktuje ;)
bonn

Post autor: bonn »

Zależy co masz na myśli. Ja mam swoją własną i za nią podążam :)
Aquamelior.pl - butelki filtrujące Dafi
kingbed

Post autor: kingbed »

staram się nie, bo moda jest taka że się co zmienia.
plecaki szkolne
kibadek

Post autor: kibadek »

oczywiscie ze podazam !
Medyczne nasiona marihuany
stylistamody
Miła Kobietka

Post autor: stylistamody »

Ja staram się wybierać z trendów te elementy, które do mnie pasują. Nie warto ślepo podążać za modą, ale też nie powinno się olewać tego tematu i chodzić w byle czym ;)
anitaw_w

Post autor: anitaw_w »

raczej nie. staram się mieć w miarę uniwersalne i klasyczne zestawy, które się sprawdzą niezależnie od czasu :)
zobacz ciekawe eleganckie sukienki wizytowe
sareneczka

Post autor: sareneczka »

Czasem nie warto ślepo podążać za modą,bo niektóre te najnowsze rzeczy z jakimi mamy do czynienia są co najmniej dziwne ( oczywiście chodzi mi o ubiór). Grunt to abyśmy czuły się wygodnie i luźno,a zarazem elegancko w tym w czym chodzimy,w naszym własnym stylu. Taki styl idealnie dla mnie prezentuje Aeterie. Jest to polska marka, która zdobywa coraz większą grupę zadowolonych klientek
AnkaB

Post autor: AnkaB »

Nie bardzo, nawet nie lubię być modna, bo nie lubię być - z wyjątkami koncertu- częscia tłumu, nie lubię by wielkie koncerny na mnie zarabiały. Wolę własny styl i indywidualizm.
Nuty-zapachowe

Post autor: Nuty-zapachowe »

A moim zdaniem każda z nas lubi oraz każda chce być modna, to normalna kwestia. Jedyne na co trzeba uważać to aby nie podążać za tą modą ślepo tylko wybierać to co naprawdę nam się podoba oraz w czym czujemy się dobrze na co dzień, to chyba najważniejsza kwestia.
feliks

Post autor: feliks »

Nie podążam. Ubieram się tak, by dobrze wyglądać, a nie by wyglądać modnie.
Awatar użytkownika
personifa
Miła Kobietka

Post autor: personifa »

nie bardzo niestety
wercia555
Fajna Kobietka

Post autor: wercia555 »

Może nie zmieniam, co sezon, ale staram się od czasu do czasu kupić coś nowego :)
Ostatnio kupiłam sobie jeansy damskie Giselle w kolorze morskim w Cross jeans.
Jest do figury osoby szczupłej, zapięcie na zamek błyskawiczny. Są wygodne w noszeniu.
Za następną wypłatę planuję sobie kupić jakiś fajny sweterek.
Może wy macie pomysł, co by pasowało do tych spodni?
Awatar użytkownika
WhiteChocolate
Miła Kobietka

Post autor: WhiteChocolate »

Staram się, ale wszystko co nowe jest automatycznie drogie, więc raczej szukam czegoś co idzie z tą modą ale nie jest jakieś z wysokiej półki
Nie wszędzie można odwracać się od przeszłości.
jusiawarda
Miła Kobietka

Post autor: jusiawarda »

Staram się ubierać modnie ale jak widzę że coś mi nie pasuje to nie robię tego na siłę. Wszystko z umiarem
marta
Miła Kobietka

Post autor: marta »

Lubię podpatrzeć co nowego w modzie. Jednak ślepo za nią nie podążam. Mam kilka ulubionych sklepów , które mają w ofercie to co obecnie modne, ale też nie pozbywają się starszych fasonow. Tyczy się to głównie sklepów internetowych.
nikoll.ka

Post autor: nikoll.ka »

Osobiście uwielbiam bawić się modą. Zwykłe zakupy w sieciówkach nie dają mi zbyt wiele radości, lubię się wyróżniać, kreować swoją modę i tworzyć niezwykłe stylizacje. Bardzo często korzystam z ofert butiku odzieżowego, gdzie znajduję modne ubrania damskie, które następnie łącze w nietuzinkowe stylizacje, dzięki dodatkom i akcesoriom. Myślę, że podążanie za modą jest istotnym elementem, warto czuć się dobrze na co dzień w swoim ciele, a moda pozwala podkreślać zalety naszej sylwetki i urody.
Allie
Fajna Kobietka

Post autor: Allie »

To chyba zasługa współczesnej stylizacji, która notorycznie serwuje nam listy typu “co każda kobieta w szafie mieć powinna”. Wpycha nam się ponadczasowa klasykę i francuski szyk jako ideały kobiecego stylu, a one wygladaja naprawdę dobrze może na 10-20% społeczeństwa. Dlatego w mojej pracy koncentruję się na tym, jak pomóc kobiecie odnaleźć swój własny styl przez zrozumienie linii swojej sylwetki czy naturalnej pigmentacji, zamiast poddawać się presji trendów czy stylowych poradników. Te bluzki koszulowe, o których piszesz sa świetne dla klasycznych typów urody, a typów romantycznych czy gamine sa po prostu męczarnia. To samo z klasycznymi blezerami czy spodniami w kant. Albo mała czarna - na każdym typie urody poza zimowymi wyglada smutno, postarzajaco i przytłaczajaco. Strasznie się cieszę, że otrzasamy się jako społeczeństwo z tych “narzuceń”.

Na ten sezon chcę sobie wyłącznie kupić nowe mokasyny: https://promodels.pl/mokasyny-damskie-c ... -wygladem/
Kaśka99
Miła Kobietka

Post autor: Kaśka99 »

ja podążam za moda ale od czasu kiedy pracuje w domu nosze wygodne stroje i dbam również o swój wygląd polecam komplet Paula jestświetny
https://pradlo.pl/home/1044-komplet-dre ... odnie.html kupiłam sobie maline, grafit oraz granat pasują do tego buty sportowe oraz eleganckie i mamy super modny strój
orientalna_ola
Miła Kobietka

Post autor: orientalna_ola »

Lubię obczajać co jest w danym momencie modne, ale ślepo za modą nie podążam. Wybieram coś, jeżeli mi się po prostu podoba. Moim ostatnim odkryciem jest drewniana biżuteria :-) Nowy trend i akurat do mnie trafił
mhysa
Miła Kobietka

Post autor: mhysa »

orientalna_ola pisze:Lubię obczajać co jest w danym momencie modne, ale ślepo za modą nie podążam. Wybieram coś, jeżeli mi się po prostu podoba. Moim ostatnim odkryciem jest drewniana biżuteria :-) Nowy trend i akurat do mnie trafił

Ooo… znajoma ostatnio miała wisiorek drewniany i bardzo fajnie to wyglądało. Masz już jakąś drewnianą biżuterię i możesz polecić gdzie dostać fajne akcesoria?
orientalna_ola
Miła Kobietka

Post autor: orientalna_ola »

mhysa pisze:
orientalna_ola pisze:Lubię obczajać co jest w danym momencie modne, ale ślepo za modą nie podążam. Wybieram coś, jeżeli mi się po prostu podoba. Moim ostatnim odkryciem jest drewniana biżuteria :-) Nowy trend i akurat do mnie trafił

Ooo… znajoma ostatnio miała wisiorek drewniany i bardzo fajnie to wyglądało. Masz już jakąś drewnianą biżuterię i możesz polecić gdzie dostać fajne akcesoria?

Haha już zdązyłam się dorobić małej kolekcji, mam pierścionek, kolczyki, wisiorek i broszkę :D tę ostatnią lubię najbardziej. Wszystko kupowałam w sklepie BeWooden, znalazłam ich w necie i po prostu mi się spodobały ich produkty :-)
marta
Miła Kobietka

Post autor: marta »

Wydaje mi się, że tak. Jednakze nie przeszukuję gazet o modzie czy też nie przeglądam najnowszych plotek w internecie. Wystarczy, że odwiedzę swoje ulubione sklepy internetowe i juz wiem. Np Ostatnio w sklepie CJ pokazały się kurtki zimowe. Jedna z nich wpadła mi w oko. Długa, pikowana, zapinana na zasuwak i dodatkowo przewiązywana. W kolorze beżowym wpadającym w złoto. I oczywiście wysoki, cieply kołnierz
st_mruk

Post autor: st_mruk »

Nie, ale kocham styl vintage dlatego mogę polecić Wam świetny vintage shop online - pawilonvintage.pl
krupnik12

Post autor: krupnik12 »

Podążanie za modą nie jest w obecnych czasach takie trudne, wystarczy poprzeglądać aktualne propozycje sklepów. Sama robię ostatni zakupy na https://bombardina.pl/ i znajduję tam dużo uniwersalnych ubrań na czasie jak i trochę bardziej nietypowe rzeczy.
dariakrzak2106

Post autor: dariakrzak2106 »

Myślę, że trochę tak, ale często dużo rzeczy mi się z tych nie podoba i wyłapuję tylko jakieś pojedyncze ciuszki z kolekcji. Zachęcam do obejrzenia strony szybkinadruk.pl
ODPOWIEDZ