Kompletnie nie mam rozeznania jaki wybraćpierścionek, mam parę opcji do wyboru ale nie wiem na co się zdecydować. Co byście poleciły? Może ze srebra? Chyba jest modne ostatnio
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2012 1:29 pm przez czarnawdowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze wybieram srebro na biżuterię Pasuje do wszystkiego!
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
E tam, nadaje, nie nadaje Ważne co kto lubi Ja o wiele bardziej wolałabym srebro niż złoto A że pierścionek powinien się podobać tej co będzie nosiła, to trzeba znać gust
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Też uważam, że białe złoto się nadaje. Chodzi mi o kolor. Wszystko tylko nie złoto :/ Poza tym, wiesz, nikogo nie obrażając, ale wiele osób jest uczulonych np. na złoto... Więc to zależy indywidualnie od kobiety, dla której jest to pierścionek
No tak są różne przyczyny, dla których ktoś wybiera srebro. Ja osobiście bym nie chciała, ale szanuję Twoje i innych zdanie. Wyraziłam tylko swoją opinię
..............
Postaraj sie delikatnie rorientowac co lubi Twoja ukochana. Na pewno powinno to byc cos na lata wiec nie patrz za bardzo na mode. Ladny zloty, nawet maly pierscineczek powinin byc ok;)
Może ja jestem staromodna ale dla mnie pierścionek zaręczynowy obowiązkowo wykonany powinien być ze złota . Do tego ważne są należyte stylizacje 2012 no i dobranie kamienia szlachetnego.
Aneta76 pisze:Może ja jestem staromodna ale dla mnie pierścionek zaręczynowy obowiązkowo wykonany powinien być ze złota . Do tego ważne są należyte stylizacje 2012 no i dobranie kamienia szlachetnego.
Co rozumiesz przez należyte stylizacje 2012 ?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
czarnawdowa pisze:Kompletnie nie mam rozeznania jaki wybraćpierścionek, mam parę opcji do wyboru ale nie wiem na co się zdecydować. Co byście poleciły? Może ze srebra? Chyba jest modne ostatnio
Ja polecam białe złoto jest piękne i wygląda subtelnie, a o wiele trwalsze niż srebro !
Mi się bardzo podoba połączenie białego złota z żółtym. W ogóle podobają mi się kolorowe pierścionki. na przykład ten jest taki vintage http://www.google.pl/imgres?start=71&um ... ,s:71,i:12
No cóż,kolekcji jest naprawdę bardzo wiele i to kwestia tylko i wyłącznie gustu. Jednak pamiętajmy też,że w rzeczywistosci cena to też wyznacznik jakości.
Bardzo ładny i klasyczny,gratuluję dobrego gustu:) Zakup pierścionka to często skomplikowana i złożona sprawa,nie jest to proste tym bardziej jeśli partner nie trafi w nasz gust...