Czy podążacie za modą?
Re: Czy podążacie za modą?
Nie sugeruje się moda, tylko tym co mi się podoba. Ubieram to, w czym czuje się najlepiej 
-
marlenka12
- Jestem tu nowa :)
Oczywiście, cały czas. Najbardziej lubię patrzeć na nowe fasony firmy CosmosModa. Maja fajne ciuchy, za przystępną cenę. Podobaja mi się ich ciuchy 
Kiedyś tak, teraz to już moda musi nadążać za mną, a nie na odwrót 
Karboksyterapia - Special Day Spa
Nie, absolutnie nie, mam swój uniwersalny styl i nie oglądam się na mody
Kwiaty - Rogatka.pl
-
osobistastylistka
Istnieje strona gdzie znajdziecie gotowe propozycje ubioru dla różnych typów sylwetek LINK
Osobista Stylistka
Kupuję to, co mi się podoba, w czym dobrze się czuję. Zwracam uwagę na trendy ale nie patrzę ślepo co jest modne...
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Warto zwracać uwagę na to co jest modne, jednak coraz częściej bardzo ważna jest nasza wygoda. Temu stawiajmy wpierw na nią, a dopiero później podążajmy za panującymi trendami.
-
stylistkaGliwice
-
karpandzia11
- Miła Kobietka
Ja to raczej za wygodą podążam, a dopiero później za modą. Wiem co mi się podoba, a co nie, więc noszę ubrania, które mi pasują niezależnie od tego czy są modne czy nie 
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.
Niestety tak
Niestety często kupuję coś, czego potem nie mam z czym zestawić ;( i potem jest problem... Kasa wydana, a wisi w szafie, odsprzedać mogę jedynie taniej, skoro już używane, więc tracę.
-
Dominiczkaa
Ja kupuje i noszę to co mi się podoba, jakoś szczególnie nie śledzę obecnych trendów.
-
fatamorgana3
Nie, raczej nie za bardzo, to znaczy całkiem nie da się z tego zrezygnować, ale nie jestem niewolniczką mody.
Szlifierka kątowa do zadań specjalnych. Zapraszam na blog!
W sklepach asortyment zmienia się co sezon zgodnie z obowiązującą modą, więc chcąc nie chcąc wszystkie jesteśmy w jakimś procencie modne
ja osobiście cenię sobie wygodę i proste fasony, kroje dopasowane. Po prostu wybieram z trendów to, co mi najbardziej pasuje.
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Zdecydowanie warto jest podążać za modą jednak wygoda i dopasowanie do figury jest najważniejsze! 
-
mariolka889
Ja zawsze staram się wybierać fasony, kroje w których dobrze się czuje oraz dobrze wyglądam, nie sugeruje się w wyborze modą - ponieważ nie zawsze dany styl/ moda w danym okresie pasuje na każdy typ figury kobiecej, zatem przy wyborze ciuchów powinniśmy raczej kierować się krojem ubrań w których wyglądamy super, a nie bo jest taka moda i chodzimy w czymś co nie jest odpowiednie do naszej figury.
Modna odzież damska - sklep internetowy e-margeritka https://www.e-margeritka.pl
Zdecydowanie trzeba po prostu wyrażać siebie w tym co ubieramy. Moda modą, ale trzeba też czuć się dobrze. Osobiście czynię 5/5. Markowe rzeczy to jedno ale trzeba się w tym czuć i nie przesadzać z tą modą, bo niektóre rzeczy niby 'modne' ale wyglądają fatalnie. 
haft komputerowy
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Święta racja 
Nie ma co biec za tymi paniami na wybiegu pokazu mody. Same zapytajmy się facetom czy to im się podoba. W większości powiedzą, że nie. Tak wiec nie ma co. Polecam wam obojętnie jaki LINK. Wystarczy znaleźć tam coś dla siebie i to kupić. Jak poprzedniczka napisała trzeba czuć się sobą. Także czy sklep internetowy, czy second hand - po prostu dobrze wyglądać i podobać się facetom (to już jak która woli) 
A ja lubię śledzić trendy
Śledzić, nie znaczy tutaj nosić wszystko co pokazują na wybiegach (ło matko, co to by był za cyrk) i zmieniać garderobę co sezon, ale po prostu inspirować się, szukać czegoś nowego.
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Zazwyczaj poszukuje inspiracji w internecie jednak wybieram ciuszki w których dobrze wyglądam. Ponieważ ważniejsze jest to jak wyglądam, niż to czy jest to na dzień dzisiejszy jest to modne.
Nie ma to dla mnie zbyt wielkiego znaczenia jeśli mam być szczera
Płytki cementowe marokańskie - valentile.pl
Szczerze mówiąc? Nie bardzo. Znaczy lubię obserwować, co jest aktualnie modne, ale nie przekładam tego na siebie, inna sprawa, że w sklepach dostępne kolekcje są właśnie pod aktualnie obowiązującą modę, więc siłą rzeczy chyba każdy jakoś w niej uczestniczy