Czy lubicie lizanie piersi?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Student94
Jestem tu nowa :)

Czy lubicie lizanie piersi?

Post autor: Student94 »

Hej, Wam wszystkim Lubicie lizanie piersi? Jakie jest to uczucie i jakie emocje w Was wyzwala? Zawsze wiem to z perspektywy osoby liżącej, a nie wiem co wtedy odczuwa kobieta? Mi zawsze było mówione, że było super i za☠☠☠iście- tak mi opowiadała moja była... Sutka szybko twardniały jej, a pieszczenie lodem.... wiem że lubiła to, ale podobno takie odczuwała jakieś gilgotki, jakieś dreszcze, że po prostu chciała, ale po jakimś czasie miała już dość - jak u Was z pieszczeniem lodem jest? A i zęby.... Czy delikatne podgryzanie sutków Wam odpowiada? Co o tym myślicie? Co czujecie? Ona miała mega czułe sutka i nawet nie chciała podgryzania.... Rzeczywiście to aż tak boli? Właśnie, jakie to uczucie? :)
lissa80
Jestem tu nowa :)

Re: Czy lubicie lizanie piersi?

Post autor: lissa80 »

Nie wiem, ale ja to uwielbiam do czasu.
Pletwa Reborn

Re: Czy lubicie lizanie piersi?

Post autor: Pletwa Reborn »

Podobno nie ma z tego jakiejś dużej przyjemności, bardziej gilgocze.
ODPOWIEDZ