Hej Dziewczyny!
Kilka osób zarekomendowało mi kolagen od Collibre jako pomoc w pozbyciu się problemów z włosami i skórą. Choruję na tarczycę i włosy wypadają garściami, a skóra… dramat. Codziennie coś nowego wyskakuje - strefa T tłusta, policzki mocno wysuszone. W ogóle mam problem z suchością skóry, mimo przetłuszczania mam suche skórki na czole i nosie. Przykryte podkładem wyglądają strasznie! Podobno Collibre mocno wpływa na nawilżenie skóry i wzmacnia włosy oraz paznokcie. Będę wdzięczna za feedback - chcę zainwestować w coś super!
Pozdrawiam Was ciepło!
Czy ktoś z Was słyszał o kolagenie Collibre?
Re: Czy ktoś z Was słyszał o kolagenie Collibre?
Robię sobie przerwę od paznokci żelowych i stosuję już jakiś czas odżywkę 6w1 rose Eveline, aby wzmocniła moje paznokcie. Jestem pewna jej działania, bo już miałam okazję ją stosować. Już nie mogę doczekać się efektów. Ma bardzo fajne opinie!
nie znam tego kolagenu ale jesli masz problem faktycznie z wlosami w sensie wypadaniem i slabym wzrostem to suplementuj sie od srodka ale tez kup odpowiednie kosmetyki, firma the garden jest fajna, to kosmetyki czesko slowackie, kupilam je z polecenia i to byl najlepszy wybor jakiego moglam dokonac
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
powiedz cos wiecej o tych kosmetykach. gdzie je kupie? wystarczy ich stosowanie czy trzeba jeszcze jakies tabsy brac?
teoretycznie wystarczą kosmetyki ale ja zawsze jestem zdania ze lepiej dzialac na dwa fronty wiec suplementy tez nie zaszkoda. the garden to czesko slowacka firma, kupisz ją na eksperciwlosow.pl