jaka bielizna ? proszę o opinię
-
Basia1994
jaka bielizna ? proszę o opinię
Ostatnio zmieniony ndz lut 24, 2013 12:05 pm przez Basia1994, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: jaka bielizna ? proszę o opinię
Niezbyt mi się podoba ten krój na dole ani kolor. Krój na dole nie pasuje do miseczek. Może w XIX wieku byłby kuszący ale według mnie nie kusi.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Mi się osobiście nie podoba, nie kupiłabym sobie takiego, kompletnie nie jest seksowny
banki lokaty terminowe sprawdź ofertę
faktycznie średni, zarówno fason jak i kolorystyka mi się nie podoba, na pewno nie kupiłabym sobie takiego świadomie...musiałabym być chyba pijana 
Osobiście mi się nie podoba, ale to indywidualna kwestia
A ja na Walentynki postanowiłam, że oprócz zrobienia kolacji we dwoje, ubiorę taką bieliznę i powiem chłopakowi, że ma rozpakować prezent
Dziewczyny, co sądzicie o takim sposobie obdarowania swojego mężczyzny? 
hehe bardzo dobry pomysł, na pewno będą to dla niego niezapomniane Walentynki
i podejrzewam, że doceni Twoja kreatywność, a przynajmniej pewne, ze nie przebije Cię pomysłem na prezent 
Fajny pomysł.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Biustonosz bez szału, ale jak Ci sie podoba i zamawiasz bez przymiarki bielizne to dlaczego nie:)
-
Basia1994
-
dziewczyna23
- Miła Kobietka
ten drugi lepszy... ale też jakoś bez szału.. ;p
-
Basia1994
Ostatnio zmieniony czw mar 14, 2013 8:31 pm przez Basia1994, łącznie zmieniany 1 raz.
-
helenka814
- Miła Kobietka
ten drugi już lepszy od tego pierwszego.
chociaz to nie moje kolory, nie lubię kolorów cielistopodobnych.
a piżamka bardzo ładna ;]

chociaz to nie moje kolory, nie lubię kolorów cielistopodobnych.
a piżamka bardzo ładna ;]
Biustonosz jak biustonosz.... Ale co za kretyn dobrał tak mały rozmiar tak obficie obdarzonej modelce?
Ja nie lubię wzorków na biustonoszach. Noszę głównie gładkie, cieliste, nieodznaczające się pod ubraniem. Bo wg mnie biustonosz jest albo seksowny albo praktyczny, nie da się tego połączyć
Kupujesz biustonosz bez mierzenia?
Ja nie lubię wzorków na biustonoszach. Noszę głównie gładkie, cieliste, nieodznaczające się pod ubraniem. Bo wg mnie biustonosz jest albo seksowny albo praktyczny, nie da się tego połączyć
Kupujesz biustonosz bez mierzenia?
-
Basia1994
Po prostu lol... ja bym tak nie mogła...
ja musze zobaczyć jak leży i jak się układa pod ciuchami.....
ja musze zobaczyć jak leży i jak się układa pod ciuchami.....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Basia1994
ja bardzo lubie bardotki- moim zdanie fajnie podkreslaja walory:D.
szkolenia bhp warszawa
nie potrafiła bym tak chyba 
w ciemno zamówić
no ale może to kwestia tylko spróbowania raz i wybrania odpowiedniego rozmiaru i modelu 
w ciemno zamówić
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
dla mnie na obu zdjęciach jest ten sam tylko jeden na modelce obrobiony w photoshopie:)
-
Basia1994
Wiesz na początek trzeba się dobrze pomierzyć , od tego się zaczyna a później dopasować odpowiednia numeracje u producentaKayira pisze:nie potrafiła bym tak chyba
w ciemno zamówićno ale może to kwestia tylko spróbowania raz i wybrania odpowiedniego rozmiaru i modelu
-
Gorseciarka_pl
- Jestem tu nowa :)
Kwestia dokonania pierwszych zakupów i nierzadko skorzystania pomocy w takim internetowym sklepie. Polecamy zakupy przez internet ze względu na liczne promocje, większy wybór bielizny. Warto chociażby odwiedzić witrynę gorseciarka.pl. Bardzo wygodne i zarazem zmysłowe komplety i nie tylko.Kayira pisze:nie potrafiła bym tak chyba
w ciemno zamówićno ale może to kwestia tylko spróbowania raz i wybrania odpowiedniego rozmiaru i modelu
www.gorseciarka.pl - bielizna damska, bielizna nocna, outlet. Zapraszamy
)

-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
hmmm no wiesz.. ja tam wole cos takieg: http://seksybielizna.pl/Bielizna-Damska ... sh-up.html no wiesz pomysł oczywiście bardzo fajny:D na każdą okazję się sprawdza czy ma się faceta czy laskę:Pbettti86 pisze:hehe bardzo dobry pomysł, na pewno będą to dla niego niezapomniane Walentynkii podejrzewam, że doceni Twoja kreatywność, a przynajmniej pewne, ze nie przebije Cię pomysłem na prezent
hm nie znam tego..ale kurcze mnie zawsze zastanawiają te ceny...Gorseciarka_pl pisze:Kwestia dokonania pierwszych zakupów i nierzadko skorzystania pomocy w takim internetowym sklepie. Polecamy zakupy przez internet ze względu na liczne promocje, większy wybór bielizny. Warto chociażby odwiedzić witrynę gorseciarka.pl. Bardzo wygodne i zarazem zmysłowe komplety i nie tylko.Kayira pisze:nie potrafiła bym tak chyba
Mi wymiarowanie nic nie daje.. zawsze wtopie..i zawsze kupuje oczywiści eten sam rozmiar... bez sensu:(Basia1994 pisze:Wiesz na początek trzeba się dobrze pomierzyć , od tego się zaczyna a później dopasować odpowiednia numeracje u producentaKayira pisze:nie potrafiła bym tak chyba
Jaki masz rozmiar biustonosza ?
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Dziewczyny w ogóle to jak powinno się mierzyć miskę i obwód stanika? słyszałam że jest bardzo ciężko coś sobie dobrać tak żeby nie skrzywdzić sobie dekoltu.. ja wasze kupuje za małe...wtedy się tak fajnie uwydatniają.. ale zaczynam się martwic czy sobie krzywdy na starość tym nie zrobię...