I moje pytanie brzmi:
kiedy tego oczekujecie? po jakim czasie bycia razem chciałybyście aby wam się oświadczył? czy zaręczyny od razu zmuszają nas do planowania ślubu?
Jak byłam z facetem już 2,5 lat to zaczęliśmy temat ślubu. Wiedzieliśmy, że na pewno muszę skończyć szkołę średnią. Poznaliśmy się jak ja przyszłam do technikum, a mój facet kończył ostatni rok i wychodził. Zawsze każdy z nas mówił, że staż jakiś jednak musi być i czułam, że w 3 rocznicę się oświadczy. Tak też się stało...paula.x111 pisze:Czytając ostatnio dość często to forum (), zauważyłam że wiele z was oczekuje od swoich ukochanych oświadczyn.
I moje pytanie brzmi:
kiedy tego oczekujecie? po jakim czasie bycia razem chciałybyście aby wam się oświadczył? czy zaręczyny od razu zmuszają nas do planowania ślubu?
paula.x111 pisze:ja już napisałam o moich przypuszczeniach. Ale w każdym razie czy się tego boję? sama nie wiem. Odpowiedź już dzisiaj znamale chyba bardziej się obawiam mojego zachowania.. bo jestem osobą która często płacze... i jakoś tak głupio zamiast powiedzieć "tak" to się rozbeczeć...
no ja marzę, marzę i domarzyć się nie umieIrina pisze:Trzeba marzyć, marzenia z czasem się spełniają:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości