Czy jest sens dalej w tym trwać

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Re: Czy jest sens dalej w tym trwać

Post autor: BlackWolf »

Jesteś.
Od dawna dziewczyny pisały Ci abyś przestała go kontrolować i myśleć o jego eks a skupiła na tym, że mimo Twojego charakteru ten biedaczek ciągle z Tobą był.
To Ty o niej więcej myślałaś i się nią interesowałaś od niego aż w końcu masz babo placek -zostajesz sama.
Nie powinno Cię to teraz dziwić.
Twoja obsesja wyniszczy Ci związek i nie zdziw się jeżeli facet do Ciebie nie wróci.
Wszystko ma swoje granice, ale bycie z kimś kto ma obsesję na punkcie czyiś ex to już totalna katastrofa.
Myślałaś, że facet będzie tolerować to w nieskończoność?
Jeśli tak, to się grubo pomyliłaś.
Będę pełna podziwu dla niego jeżeli kolejny raz da Ci szansę.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

Jeśli potrzebuje czasu to mu go daj. Jeśli będziesz mu ciągle wisiała na szyi to tym szybciej Cię zostawi, uwierz... Musisz spróbować się trochę od niego odkleić, bardziej skupić się na swoim życiu a nie na wiecznym kontrolowaniu co on robi, co myśli, czy Cię zostawi czy nie. Nie da się tak żyć.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
olkafasolka
Miła Kobietka

Post autor: olkafasolka »

To co mam teraz zrobić? czekać aż się odezwie?
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Zająć się sobą i czekać, IMO.
Obrazek
olkafasolka
Miła Kobietka

Post autor: olkafasolka »

Dziewczyny musze przyznać (nie obrażając waszych mężów, narzeczonych i chłopaków) ze mam najwspanialszego faceta na świecie. Dlaczego? Bo wytrzymuje z taką zolza jak ja i co najlepsze? Dał mi szansę a nawet powiedział ze tęsknil.
A ja.. Obiecuje wam że nigdy więcej nie znajdzie się tu post o byłej bądź coś w stylu poprzednich. Ogarnę głowę z pomocą najbliższych a jeśli to nie pomoże to pójdę do lekarza. Dziękuję Wam za wszystko
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Dbaj o niego, bo taki facet to skarb.
Przestań myśleć o jego ex. Po raz kolejny udowodnił Ci, że Cię kocha.
Myślę, że wszystkie wolałybyśmy czytać jak wam się układa i jaka jesteś szczęśliwa niż o jego ex, która nie ma dla niego znaczenia.
Powodzenia i nie zepsuj. ;)
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Super, fajnie czytać takie radosne wieści :) Nie zmarnuj swojej szansy!
Obrazek
Awatar użytkownika
Damian Parcel
Miła Kobietka

Post autor: Damian Parcel »

A ja tak czytam między wierszami, że u Ciebie spadła chyba z jakiegoś powodu samoocena. A nawet wiem z jakiego - ale to oczywiście tylko zgadywanie:) Jak była miłość Twojego faceta i te pierwsze etapy związku, gdzie jest najwięcej namiętności, to dzięki temu okazywanemu zainteresowaniu przez niego, budowałaś swoją ocenę - ktoś mnie pożąda, ktoś mnie kocha - więc jestem z tego wynika godna pożądania.
W momencie, kiedy ta namiętność, zainteresowanie spada, a Ty na tym zbudowałaś poczucie własnej wartości, to Twoja samoocena też spada. I tu jest problem. Z jednej strony masz do niego być może podświadome pretensje o to, z drugiej nie chcesz tego po sobie dać znać, bo być może jesteś dumna osobą. Wyjścia nie ma....chyba, że...zaczniesz budować swoją samoocenę o własne przekonania na swój temat. Ale to tylko moja teoria:)
Mam nadzieję, że komuś pomoże