Czy grywacie w komputerowe gry?
Czy grywacie w komputerowe gry?
Witam wszystkie babeczki.Każda miewa różne ważne zajęcia,ale czasami trzeba też i wrzucić na luz.No właśnie,co jest wówczas waszym ulubionym zajęciem? Lubicie sobie pograć w jakieś komputerowe gry? Czy one Was w ogóle interesują? Jeśli tak,to w co lubicie pograć?Jeśli chodzi o mnie,to często zaglądam do Internetu w poszukiwaniu różnych gier.Może właśnie porozmawiamy również i na ten temat? Pozdrawiam i do usłyszenia. Miłego dnia.
- quillathee
- Miła Kobietka
Re: Czy grywacie w komputerowe gry?
Ja uwielbiam grać w gry na PC lub konsole. Preferuję cRPG. Wyjaśniając: lata się z toporkiem lub mieczem i tnie wszystko, co się nawinie wykonując przy tym questy
Takie gry budzą we mnie ciekawość czasów średniowiecznych. Bardzo chętnie zapisałabym się do jakiegoś bractwa, ale to podobno droga zabawa.
-
Melisa
Ja teraz nie grywam bo nie mam na to czasu. Ale kultowa gra dla mnie to Heroes III i zawsze będę do niej wracać 
Lubie tez bardzo Call od Duty, ale grywałąm w to jak miałam Xboxa
need for speed uwielbiam, oczywiście na kierownicy
Lubie tez bardzo Call od Duty, ale grywałąm w to jak miałam Xboxa
need for speed uwielbiam, oczywiście na kierownicy
-
dzo
grywam i to dość często 
na xboxie najczęściej gram w Pure
i need for speeda 
na xboxie najczęściej gram w Pure
Widzę,że pasjonatów gier komputerowych jest troszkę.W takim razie jeśli przyjdzie Wam płacić za jakąś grę,to jak za nią płacicie? kartą kredytową,paypal? czy może paysafecard? Z tym,że w ostatnim przypadku musimy wyjść z domu,aby ją kupić,bo w dwóch pierwszych przypadkach,płacimy nie odchodząc od kompa.Ale sądzę,że najważniejsze jest bezpieczeństwo,bo lepiej unikać sytuacji gdzie trzeba podawać swoje dane w sieci,dlatego lepiej się przejść po paysafe,bo i bezpieczniej i troszkę ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Co o tym sądzicie? mam na myśli płatności,chyba,że gracie tylko w darmowe? Pozdrowienia.
-
Melisa
Ja gram tylko w stare gry tzn grałam więc sto lat nie kupiłam żadnej, Heroes III to sprzed potopu 
w niektórych wolnych chwilach grywam w TombRaidera 1 i 2 cześć mam za sobą, a teraz Underworda odkrywam (naturalnie na PS3) - wciągające i w kobiecym stylu POLECAM !!
Mówisz,że Heroes III jest grą z przed potopu,Ale właśnie takie są czasami najciekawsze.A jak ją znaleźć? Może i ja bym sobie pograła?.Kiedyś grałam w Farmeramę,ale mnie znudziła.A słyszałam,że na bigpoincie są ciekawe gry, patrzał tam ktoś z Was? A co ze steamem? Próbowaliście może?.Pozdrawiam i do usłyszenia.Póki co odjeżdżam.Pa. :rower
-
Kolaboracja
babeczka pisze:Mówisz,że Heroes III jest grą z przed potopu,Ale właśnie takie są czasami najciekawsze.A jak ją znaleźć? Może i ja bym sobie pograła?.Kiedyś grałam w Farmeramę,ale mnie znudziła.A słyszałam,że na bigpoincie są ciekawe gry, patrzał tam ktoś z Was? A co ze steamem? Próbowaliście może?.Pozdrawiam i do usłyszenia.Póki co odjeżdżam.Pa. :rower
myślę, że bez problemu Heroes III znajdziesz na allegro :]
Ja kocham grać w Tetris - prastara gra, pamiętająca czasy Atari. 
-
Kolaboracja
Tetris.. o tak, gra mega stara ale do tej pory wciąż "trendy" :p orzynajmniej dla mnie, bo nadal lubię w niego pograć :]
W necie jest cala masa fajnych gier, ja najbardziej lubie te na bigpoincie, zwlaszcza seafight, fajne sa tez niektore na steamie, co do placenia, to bywa roznie, najczesciej to chyba paysafe
-
Kolaboracja
a grywacie w gry online?
bo kiedyś to bardzo często przesiadywałam na kurniku i grywałam... ale ostatnio jakoś szkoda mi już na to czasu :p
-
Kolaboracja
dzo a najczęściej w jakie gry grywałaś na kurniku? bo ja to uwielbiałam w kalambury swego czasu... ale ostatnio mi się to znudziło :p osobiście wolę kalambury na żywo 
Gry online? jakie konkretnie, byl czas ze grywalam jeszcze na farmville, ale szybko mi sie znudzilo
-
Kolaboracja
np karciane, żeby pograć z innymi ludźmi ... ja nigdy nie zaczynałam grać w to farville bo wiedziałam że moze sie szybko znudzic ;]
No niby tak ale na facebooku sa podobno jeszcze inne gry, z tego co slyszalam to nawet fajne, ale na razie nie ma czasu, zeby sie temu blizej przyjzec 
-
Kolaboracja
ja zawsze uważałam, że lepiej się spotkać i pograć w jakieś karciane gry niż siedzieć przy tych gierkach online:p a do tych gierek na facebooku jakoś mnie nie ciągnie ..;/
Kazdy gra w co lubi..a seal online znasz?
szyms - mówisz - samochodówki- ? Zależy dla kogo hi hi hi. - Luisa- napisałaś -seal online - przyznaję bez bicia,że nie mam pojęcia co to za gra? gdzie ją w ogóle znajdę? A tak a propos czy ona jest darmową grą,czy też płatną? Dzieki.Pa. 

Wiekszosc gier jest darmowych, tylko jak sie chce przejsc gdzies dalej, to trzeba cos dokupic, wiec wychodzi na to samo... a seal online to bardzo fajna gierka dla tych co wola troche lagodniejsze, rzucila mi sie w oczy w newsletterze z paysafe i sie wciaglam 
a ma ktos Xbox Kinect, jakoś tak się to nazywa, słyszałam że tam można w fajne gry pograć, i przy okazji poćwiczyć.