Czy grywacie w komputerowe gry?

Lubisz jeździć konno, szydełkować, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Czy grywacie w komputerowe gry?

Post autor: babeczka »

Witam wszystkie babeczki.Każda miewa różne ważne zajęcia,ale czasami trzeba też i wrzucić na luz.No właśnie,co jest wówczas waszym ulubionym zajęciem? Lubicie sobie pograć w jakieś komputerowe gry? Czy one Was w ogóle interesują? Jeśli tak,to w co lubicie pograć?Jeśli chodzi o mnie,to często zaglądam do Internetu w poszukiwaniu różnych gier.Może właśnie porozmawiamy również i na ten temat? Pozdrawiam i do usłyszenia. Miłego dnia.
Awatar użytkownika
quillathee
Miła Kobietka

Re: Czy grywacie w komputerowe gry?

Post autor: quillathee »

Ja uwielbiam grać w gry na PC lub konsole. Preferuję cRPG. Wyjaśniając: lata się z toporkiem lub mieczem i tnie wszystko, co się nawinie wykonując przy tym questy :) Takie gry budzą we mnie ciekawość czasów średniowiecznych. Bardzo chętnie zapisałabym się do jakiegoś bractwa, ale to podobno droga zabawa.
Melisa

Post autor: Melisa »

Ja teraz nie grywam bo nie mam na to czasu. Ale kultowa gra dla mnie to Heroes III i zawsze będę do niej wracać :)
Lubie tez bardzo Call od Duty, ale grywałąm w to jak miałam Xboxa
need for speed uwielbiam, oczywiście na kierownicy
dzo

Post autor: dzo »

grywam i to dość często :)

na xboxie najczęściej gram w Pure :D i need for speeda :D
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Widzę,że pasjonatów gier komputerowych jest troszkę.W takim razie jeśli przyjdzie Wam płacić za jakąś grę,to jak za nią płacicie? kartą kredytową,paypal? czy może paysafecard? Z tym,że w ostatnim przypadku musimy wyjść z domu,aby ją kupić,bo w dwóch pierwszych przypadkach,płacimy nie odchodząc od kompa.Ale sądzę,że najważniejsze jest bezpieczeństwo,bo lepiej unikać sytuacji gdzie trzeba podawać swoje dane w sieci,dlatego lepiej się przejść po paysafe,bo i bezpieczniej i troszkę ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Co o tym sądzicie? mam na myśli płatności,chyba,że gracie tylko w darmowe? Pozdrowienia.
Melisa

Post autor: Melisa »

Ja gram tylko w stare gry tzn grałam więc sto lat nie kupiłam żadnej, Heroes III to sprzed potopu :P
Lina
Miła Kobietka

Post autor: Lina »

w niektórych wolnych chwilach grywam w TombRaidera 1 i 2 cześć mam za sobą, a teraz Underworda odkrywam (naturalnie na PS3) - wciągające i w kobiecym stylu POLECAM !!
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Mówisz,że Heroes III jest grą z przed potopu,Ale właśnie takie są czasami najciekawsze.A jak ją znaleźć? Może i ja bym sobie pograła?.Kiedyś grałam w Farmeramę,ale mnie znudziła.A słyszałam,że na bigpoincie są ciekawe gry, patrzał tam ktoś z Was? A co ze steamem? Próbowaliście może?.Pozdrawiam i do usłyszenia.Póki co odjeżdżam.Pa. :rower
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

babeczka pisze:Mówisz,że Heroes III jest grą z przed potopu,Ale właśnie takie są czasami najciekawsze.A jak ją znaleźć? Może i ja bym sobie pograła?.Kiedyś grałam w Farmeramę,ale mnie znudziła.A słyszałam,że na bigpoincie są ciekawe gry, patrzał tam ktoś z Was? A co ze steamem? Próbowaliście może?.Pozdrawiam i do usłyszenia.Póki co odjeżdżam.Pa. :rower

myślę, że bez problemu Heroes III znajdziesz na allegro :]
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Ja kocham grać w Tetris - prastara gra, pamiętająca czasy Atari. :pisze:
Kolaboracja

Tetris.. o tak, gra mega stara ale do tej pory wciąż "trendy" :p orzynajmniej dla mnie, bo nadal lubię w niego pograć :]
Luisa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Luisa »

W necie jest cala masa fajnych gier, ja najbardziej lubie te na bigpoincie, zwlaszcza seafight, fajne sa tez niektore na steamie, co do placenia, to bywa roznie, najczesciej to chyba paysafe
Kolaboracja

a grywacie w gry online? :) bo kiedyś to bardzo często przesiadywałam na kurniku i grywałam... ale ostatnio jakoś szkoda mi już na to czasu :p
dzo

ja swego czasu też sporo na kurniku siedziałam
Kolaboracja

dzo a najczęściej w jakie gry grywałaś na kurniku? bo ja to uwielbiałam w kalambury swego czasu... ale ostatnio mi się to znudziło :p osobiście wolę kalambury na żywo :P
dzo

grałam w kości albo literaki :D
Luisa

Gry online? jakie konkretnie, byl czas ze grywalam jeszcze na farmville, ale szybko mi sie znudzilo
Kolaboracja

np karciane, żeby pograć z innymi ludźmi ... ja nigdy nie zaczynałam grać w to farville bo wiedziałam że moze sie szybko znudzic ;]
Luisa

No niby tak ale na facebooku sa podobno jeszcze inne gry, z tego co slyszalam to nawet fajne, ale na razie nie ma czasu, zeby sie temu blizej przyjzec ;)
Kolaboracja

ja zawsze uważałam, że lepiej się spotkać i pograć w jakieś karciane gry niż siedzieć przy tych gierkach online:p a do tych gierek na facebooku jakoś mnie nie ciągnie ..;/
Luisa

Kazdy gra w co lubi..a seal online znasz?
szyms88

Post autor: szyms88 »

samochodówki są super :D
http://ofrancji.com
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

szyms - mówisz - samochodówki- ? Zależy dla kogo hi hi hi. - Luisa- napisałaś -seal online - przyznaję bez bicia,że nie mam pojęcia co to za gra? gdzie ją w ogóle znajdę? A tak a propos czy ona jest darmową grą,czy też płatną? Dzieki.Pa. :swing
Luisa

Wiekszosc gier jest darmowych, tylko jak sie chce przejsc gdzies dalej, to trzeba cos dokupic, wiec wychodzi na to samo... a seal online to bardzo fajna gierka dla tych co wola troche lagodniejsze, rzucila mi sie w oczy w newsletterze z paysafe i sie wciaglam :)
Majka13

Post autor: Majka13 »

a ma ktos Xbox Kinect, jakoś tak się to nazywa, słyszałam że tam można w fajne gry pograć, i przy okazji poćwiczyć.
ODPOWIEDZ