Czy dobrze zrobiłam?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Dżela1997
Jestem tu nowa :)

Czy dobrze zrobiłam?

Post autor: Dżela1997 »

Juz wcześniej w innym temacie opisywałam moja sytuacje .Wczoraj stało się coś bardzo niezręcznego ,przez sms wygarnęłam mojemu chłopakowi ze się z nim nudzę, że ja chce z nim chodzić na imprezy itp że chce z nim robić głupie i zabawne rzeczy, teraz mi tak strasznie głupio . pod koniec pisania doszłam do wniosku ze co chwile oskarżałam go jaki to on nie jest, ale tak na prawdę to moja wina bo po co kazałam mu się zmieniać ,każdy jest taki jaki jest i nie powinno się go zmieniać to wszystko moja wina ze jebie mi się związek Pomocy !
ktosia93
Miła Kobietka

Re: Czy dobrze zrobiłam?

Post autor: ktosia93 »

nic innego nie pozostaje jak tylko go przeprosic...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

więc proszę wrócić do poprzednich wątków a nie zakładać nowy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dżela1997
Jestem tu nowa :)

Post autor: Dżela1997 »

Kayira co ci przeszkadza że zakładam nowe wątki zarejestrowałam się to mam prawo ...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

To, że sama nawiązujesz do starego wątku ... Skoro sytuacja i tak tyczy tego smego związku, to po co zakładać kolejny nowy temat i śmiecić forum...
Utrzymajmy na nim trochę porządku....
I owszem masz prawo zalożyć nowy wątek, a ja mam prawo uznać, że zaśmiecasz forum, zakładając nowe, niepotrzebne wątki...
To tak jak bym napisała wątek raz o moim byciu z chlopakiem, raz o narzeczeństwie a za chwilę jeszcze trzeci bo przecież już po ślubie jesteśmy...
bez przesady....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

podzielam Kay troche porządku musi byc ;0

A co do problemu to musisz koniecznie z nim porozmawiać w cztery oczy i wytłumaczyć mu że nie miałaś nic złego na myśli ;)
ODPOWIEDZ