częstotliwość spotkań
częstotliwość spotkań
Pytanie do kobiet, które mieszkają blisko swoich facetów. Jak często się widujecie mimo pracy i obowiązków udaje się wam spotykać codziennie? O której zazwyczaj się spotykacie, co robicie? Spotykam się z facetem 2 razy w tygodniu mimo bliskiej odległości 3km, autobusy jeżdżą co 5 minut, studiujemy i pracujemy, ale kończymy zwykle swoje obowiązki 17-18.
Re: częstotliwość spotkań
Mieszkam 150m od mojego chłopaka niestety poprzez obowiązki są takie tygodnie ze widzimy się raz np a bywa też tak że widzimy się codziennie. Nie ma na to reguły wszystko zależy od tego co potrzebujesz i czy bardzo tęsknisz. Im częściej się spotykasz tym większa więź się buduje między wami. 
Misia
Na widziałam się ze swoim codziennie a dzieliło nas 15 km. Teraz jak mieszkamy razem to nawet w weekendy się widujemy jak jesteśmy w domach rodzinnych
to nie jest zasada, ale powiem że wszystko zależy od chęći 
Nie ma reguły odnośnie ilości spotkać. Myślę że para która się kocha chce być ze sobą jak najczęściej
hej naturalne piekno 
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Nie ma złotego środka, każdy ma swoje życie ulubione zajęcia itd jeśli dwa razy w tygodniu do dla Ciebie za mało, sama zaangażuj spotkanie aby widzieć go częściej ale uważaj aby sie nie narzucać.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
-
Martusss223
- Jestem tu nowa :)
Hej
Ja ze swoim partnerem mamy od siebie około 40 km i widzimy się tylko w weekendy wieczorami po kilka godzin, raz jest to od piątku do niedzieli a raz zdarza się że dopiero w sobotę bo w piątek obowiązki i praca nie pozwalają
Ze względu na tą odległość i codzienne swoje sprawy nie udaje się nam widzieć codziennie, a najczęściej siedzimy w domu, szczególnie tak jak teraz powoli zaczyna się sezon jesienny, a czasem uda się gdzieś bardziej wyjść