częstotliwość spotkań

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
justy
Jestem tu nowa :)

częstotliwość spotkań

Post autor: justy »

Pytanie do kobiet, które mieszkają blisko swoich facetów. Jak często się widujecie mimo pracy i obowiązków udaje się wam spotykać codziennie? O której zazwyczaj się spotykacie, co robicie? Spotykam się z facetem 2 razy w tygodniu mimo bliskiej odległości 3km, autobusy jeżdżą co 5 minut, studiujemy i pracujemy, ale kończymy zwykle swoje obowiązki 17-18.
Misia0205

Re: częstotliwość spotkań

Post autor: Misia0205 »

Mieszkam 150m od mojego chłopaka niestety poprzez obowiązki są takie tygodnie ze widzimy się raz np a bywa też tak że widzimy się codziennie. Nie ma na to reguły wszystko zależy od tego co potrzebujesz i czy bardzo tęsknisz. Im częściej się spotykasz tym większa więź się buduje między wami. :-)
Misia :D :oops: :kiss2
Awatar użytkownika
Hannah
Miła Kobietka

Post autor: Hannah »

Na widziałam się ze swoim codziennie a dzieliło nas 15 km. Teraz jak mieszkamy razem to nawet w weekendy się widujemy jak jesteśmy w domach rodzinnych
szamena
Miła Kobietka

Post autor: szamena »

to nie jest zasada, ale powiem że wszystko zależy od chęći :)
elwira321
Miła Kobietka

Post autor: elwira321 »

Nie ma reguły odnośnie ilości spotkać. Myślę że para która się kocha chce być ze sobą jak najczęściej
hej naturalne piekno :D
dradziszewska
Fajna Kobietka

Post autor: dradziszewska »

Nie ma złotego środka, każdy ma swoje życie ulubione zajęcia itd jeśli dwa razy w tygodniu do dla Ciebie za mało, sama zaangażuj spotkanie aby widzieć go częściej ale uważaj aby sie nie narzucać.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
Martusss223

Post autor: Martusss223 »

Hej :) Ja ze swoim partnerem mamy od siebie około 40 km i widzimy się tylko w weekendy wieczorami po kilka godzin, raz jest to od piątku do niedzieli a raz zdarza się że dopiero w sobotę bo w piątek obowiązki i praca nie pozwalają :) :| Ze względu na tą odległość i codzienne swoje sprawy nie udaje się nam widzieć codziennie, a najczęściej siedzimy w domu, szczególnie tak jak teraz powoli zaczyna się sezon jesienny, a czasem uda się gdzieś bardziej wyjść :)
ODPOWIEDZ