Mój były tak właśnie zaczynał sex może to według niego była gra wstępna?!Blackfox pisze:Wiesz, że nigdy nie zwróciłam na to uwagi?joamik87 pisze:Mimo,że już na szczęście jestem wolna mogę powiedzieć,że mnie najbardziej irytowało to jak mój były już facet na początku gdy ja potrzebowałam czułości lub pieszczot on strasznie się o mnie ocierał w ubraniu. Czy wasi mężczyźni obecni jak i przeszli też tak robią/robili?Strasznie mnie to irytowało
Jak się wygłupiamy i mojemu czasem bardziej odbije to się poociera dla żartu.![]()
A tak to nie wiem.
Co Was irytuje w czasie seksu??
Re: Co Was irytuje w czasie seksu??
Joamik87
Albo jak dzwoni telefon i okazuje się, że to teściowastefi pisze:najgorsze jest jak ktos puka do drzwi od pokoju, albo jak ktos nagle cos chce i wola najbardziej irytujace
Ostatnio zmieniony sob maja 18, 2013 8:30 am przez Michaello, łącznie zmieniany 1 raz.
Warto zainwestować w Buty caprice?
Wynajmuję mieszkanie z dziewczyną i jej kumpelą z roku. Co jest irytujące? Kiedy włączamy coś "co ma nas zagłuszyć", a ona w trakcie zerka przez ramię w stronę kompa, bo zaciekawiła ją akcja.. bezcenne.. 
wiesz gdzie znaleźć balustrady szklane?
- Descentrada
- Jestem tu nowa :)
Haha jakbym czytała o sobie!Nomado pisze:Wynajmuję mieszkanie z dziewczyną i jej kumpelą z roku. Co jest irytujące? Kiedy włączamy coś "co ma nas zagłuszyć", a ona w trakcie zerka przez ramię w stronę kompa, bo zaciekawiła ją akcja.. bezcenne..
Mnie irytuje jak pyta, czy dochodzę, wtedy momentalnie podniecenie spada a było już tak dobrze. I jego pies, który nie rozumie że wtedy się nie przeszkadza i albo wchodzi i wychodzi z pokoju albo drapie w drzwi chcąc wejść
jak ktos chamsko puka do drzwi, jak dzwoni telefon i kiedy wiem ze musze sie spieszyc bo np bus mi ucieka za niedlugo ;D
Skrzypiące łóżko, czasem jak słychać rozmowe głośniejszą sąsiadów zza ściany
odświeżam stary temat 
co jeszcze Was irytuje ??
co jeszcze Was irytuje ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
skrzypiące drzwi jak jest przeciąg, szczekanie Kapsla 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
sytuacji z ostatnich kilku dni..
X się do mnei dobiera... a mój pies niewzruszenie śpi obok na łóżku....
X się do mnei dobiera... a mój pies niewzruszenie śpi obok na łóżku....
-
paula
a mnie irytuje pies mojego faceta!
nie wiem czy wszystkie psy (w tym wypadku suczka) są zboczone, ale ten wyjątkowo!
Pamiętam jak pewnego razu nagle straciła się zużyta prezerwatywa z kosza na śmieci. Myśleliśmy że spadła, przeszukaliśmy cały pokój i.. okazało się że pieskowi bardzo smakuje.. ble...
nie wiem czy wszystkie psy (w tym wypadku suczka) są zboczone, ale ten wyjątkowo!
Pamiętam jak pewnego razu nagle straciła się zużyta prezerwatywa z kosza na śmieci. Myśleliśmy że spadła, przeszukaliśmy cały pokój i.. okazało się że pieskowi bardzo smakuje.. ble...
Mnie również irytuje pies mojego faceta, który nie dość że lubi Nas podglądać, a właściwie natarczywie się przyglądać to jeszcze czasami lubi przyłączyć się do akompaniamentu Naszych dźwięków, co kończy się nie orgazmem a naszym niepowstrzymanym śmiechem 
A propos zwierząt... Mam kotkę, która podczas zbliżenia mojego z moim lubym po prostu siada na biurku, które znajduje się tuż koło łóżka i po prostu się gapi.
Buduje swoje życie na miłości fundamencie.
dzwoniący nagle telefon, pukanie do drzwi i stukanie sąsiadów w ścianę 
mnie nic, szczerze mówiąc
jak już jesteśmy w trakcie, to żadne bodźce zewnętrzne do mnie nie docierają, a nawet jak już coś dotrze, po prostu mam to gdzieś 
mnie wkurzaja nasze koty siedza oba na lawie i bezczelnie sie gapia .a ja raczej nie jestem zwolennikiem widowni wole sam na sam 
Czy też tak macie że irytuje was światło i myśl że ktoś zamontował jakąś kamerę ? bo czasem tak mnie to wkurza że nie mogę się na początku skupić :/ a w trakcie dziwnie patrzący się na nas nasz królik :p
eeeee... kamerę ?? niee.. zdecydowanie nie..
- kusicielka
- Extra Kobietka
nie mam tak, ale pies jak sie gapi tez mnie irytuje, wiec zwykle ma wypad z pokoju 
- Kochajaca.
- Miła Kobietka
Mnie czasami troszkę zawstydza to, że mój facet patrzy jaką mam minę. xD Nosz kurde, mógłby zamknąc oczy i po krzyku! 
- LubaQWE2957
Tak to rzeczywiście jest troszke wkurzające to co napisala kolezanka wyzej 
Kot nas rozbraja do tego stopnia że wybuchamy smiechem
ale zaraz ma out z pokoju. I wkurza mnie ze czasem zaczynam mysleć o głupotach... nie moge się skupić czy coś. masakra.

-
brooks1390
-
Joshua1050
Ja nie cierpie jak jest zimno !
-
karolinq12
- Miła Kobietka
dzwoniacy tel, haha. zawsze wtedy kiedy to robimy ;d
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)