co wam się dziś śniło?:)

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Lily of the Valley

Re: co wam się dziś śniło?:)

Post autor: Lily of the Valley »

zazwyczaj snia mi sie totalne absurdy, ktore nijak sie maja do rzeczywistosci. czasem sa to sny pelne przemocy, wiec ich tutaj nie powtorze, bo pomyslicie, co mam w glowie. najczesciej snow nie umiem powtorzyc, bo sa tak oderwane od realiow, ze nie wiem nawet, jak je opisac. ale zwykle z glowy mi sie usuwaja kilka sekund po obudzeniu. pamietam taki sen umiejscowiony w wiekach srednich, bardzo interesujacy, ale koncowka zakonczona orgia seksualna.
Awatar użytkownika
nightlife
Miła Kobietka

Post autor: nightlife »

mi się śniło, że ktoś mnie zabiła tylko kurdę nie mogę sobie przypomnieć dlaczego. ostatnio mam bardzo dziwne sny, pare dni temu śniło mi się, że mój chłopak podrzucił mi jakieś dziecko a ja je kładłam na szafie, żeby spało. O.O na chłopaka rano wstałam wkurzona jak cholera :D
Obrazek
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
dzo

Post autor: dzo »

pierdoły jakieś mi się śniły :lol:
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Ja miałam dziś okropny sen :-P Śniło mi się, że byłam na działce ze swoim mężczyzną i kładłam się spać z jakimś przygarniętym małym kotkiem. Wtedy mój M. stanął w drzwiach i oznajmił mi, że zamierza zamieszkać za kilka tygodni z jakąś koleżanką. Ja się zdenerwowałam, i pytałam co to za koleżanka. I powiedział, że poznał ją na stronie azjatki.com....

Nosz kurde... :-P :-D

Wiecie, teraz się śmieję, ale w śnie byłam przerażona :-P
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
mstuv

Post autor: mstuv »

No właśnie co do snów...
Ostatnio kilka razy pod rząd śniło mi się, że mój G. Znalazł sobie inną, i tak po prostu przy mnie się z nią całował, ja w żalu pobiegłam do jego siostry bo czasem sobie rozmawiamy na takie poważne tematy, żeby się sobie wyżalić i w ogóle, a On w tym czasie normalnie podszedł i powiedział, ze idzie do swojej nowej.

Wiecie co wiem, ze to sen, ale czy nie za często mam takie sny?
Jestem przerażona, dzisiaj nie mogłam w ogóle spać.. :(
+ dodam, ze dobrze Nam się układa... tylko ostatnio myślę, o tym, ze już nie będziemy się codziennie spotykać bo jak wiadomo studia i te sprawy wakacje się skończyły...
A może zbyt poważnie to do siebie biorę?
PORADŹCIE!! :?
karola1969pl

Post autor: karola1969pl »

Mi się dziś śniło jak przestałam się podobać swojemu mężowi i kazał mi schudnąć albo mnie rzuci... Dziwny sen ale zaczęłam jakąś ciężką dietę, brać tabletki odchudzające, biegać i na koniec schudłam i mąż był zadowolony :) Ten sen mnie zmotywował aby zgubić kilka zbędnych kilogramów.
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

kolezanki z pracy, ktore namawialy mnie do podpisania jakiejs umowy...
Natalia Sabała
Miła Kobietka

Post autor: Natalia Sabała »

Luśka pisze:co wam się dziś śniło?:) pamiętacie swoje sny? ja dziś miałam sen erotyczny...nie będę opowiadać bo sie wstydzę :sex1 :oops:
Ja dziś niestety nie pamiętam co mi się śniła, ale wierzcie mi nieraz mam niezłe sny. :happy :zzzz
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Awatar użytkownika
ala.fos90
Jestem tu nowa :)

Post autor: ala.fos90 »

jednorożce
meble kolonialne
Justyska

Post autor: Justyska »

Dzisiaj akurat nic szczegolnego, jakis wyjazd samochodem poza miasto jedynie. :)

Zobacz także seksowna bielizna sklep internetowy
Ostatnio zmieniony śr mar 06, 2013 12:05 pm przez Justyska, łącznie zmieniany 1 raz.
imprezy tematyczne
izka22

Post autor: izka22 »

same głupoty
transport z hiszpanii
maria19

Post autor: maria19 »

a mi się śnił książę na białym koniu - naprawdę :)
tonery
Awatar użytkownika
bata
Miła Kobietka

Post autor: bata »

Zazdroszczę, mi się rzadko coś śni a jeśli już to dopiero głupoty, dziś śniło mi się że umierałam. Miałam taką świadomość, bez żadnej krwawej sceny, sama świadomość że umrę.
Dziwne mam sny :(
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Druga noc z rzędu i nie mam pojęcia co się śniło. Zawsze śnią mi się jakieś pierdółki albo horrory typu Silent Hill. :twisted:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
bardawska

Post autor: bardawska »

Miałam dzisiaj straszny sen...szukałam męża przez pół dnia i znalazłam go z inną kobietą :( myślicie, że w snach jest prawda ?
waga elektroniczna
456
Kobietka Expert

bardawska pisze:Miałam dzisiaj straszny sen...szukałam męża przez pół dnia i znalazłam go z inną kobietą :( myślicie, że w snach jest prawda ?
Przeważnie takie coś to nasze ukryte lęki. ;)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
bata
Miła Kobietka

Post autor: bata »

Też myślę że to jakieś podświadome obawy albo może to to o czym myślimy w ciągu dnia?
Nie myślę o śmierci a jednak mi się śniła...
Strach spać czasem kiedy miewa się takie koszmary.
hajarka

Post autor: hajarka »

Mi się dzisiaj śniło, że w końcu wyjechałam gdzieś za granicę na wakacje wraz z całą rodziną do Egiptu, ale oczywiście kiedy wchodziliśmy do piramidy to musiałam się przebudzić :(

-------------------------
hemoroidy objawy i leczenie
Ostatnio zmieniony pn sty 14, 2013 9:07 am przez hajarka, łącznie zmieniany 1 raz.
kopenhaga zwiedzanie
456
Kobietka Expert

W piramidach straszy. :lol:
Dzisiaj miałam 2 dziwne sny. W jednym wyszłam z ciała i poleciałam do mieszkania Ś.P. dziadków. Pooglądałam wystrój, ale nie widziałam obecnych lokatorów. Tylko słyszałam jakby przez trzeszczący telefon ich głosy. A później odwiedziłam inne miejsce, w którym też się wychowałam. Latałam obłoczkiem jak szalona aż w brzuchu ściskało, tylko brzucha nawet nie miałam. :shock: Chciałam polatać dłużej ale coś mnie wessało i łupnęłam na łóżku.

dzo

żem w ciąży jest :?
456
Kobietka Expert

O.. to jesio czyli nie. Mi dzisiaj w nocy się śniło, że całowałam się z Angeliną Jolie. :lol: Później dała mi złoty pierścionek a jeszcze później pokłóciłyśmy o zaręczyny i chciała mnie ukatrupić. :lol:
Ostatnio zmieniony wt sty 22, 2013 4:03 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.

dzo

taki al'a lesbijski pocałunek mówisz ? :lol:
456
Kobietka Expert

dzo pisze:taki al'a lesbijski pocałunek mówisz ? :lol:
Dobrze było, ja nie narzekałam we śnie. :diabel

dzo

ja też lubię takie sny w zasadzie :sex1

:diabel :diabel :diabel
456
Kobietka Expert

Niestety takich akcji nie było, ale też było miło. :diabel

ODPOWIEDZ