Restauracja Warszawa

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
dominiczkaxx
Jestem tu nowa :)

Restauracja Warszawa

Post autor: dominiczkaxx »

Hejka! Chce Wam polecić restaurację Instalacje Art Bistro. Jest to jedno z moich ulubionych miejsc. Bardzo klimatyczny wystrój i przepyszne jedzenie. Chodzę tam zarówno z mężem na obiad, jak i z przyjaciółkami na ciastko i plotki. Koniecznie je sprawdźcie.
Zosia18
Miła Kobietka

Re: Restauracja Warszawa

Post autor: Zosia18 »

Brzmi nieźle, ale ja już od kilku miesięcy mam własnego faworyta w postaci Mokotowska69, ryby mają chyba najlepsze w stolicy :in love:
supermario220884
Jestem tu nowa :)

Post autor: supermario220884 »

teraz to chyba tylko w domu....ale jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie :)
pomoc w pisaniu prac dyplomowych
wenek
Miła Kobietka

Post autor: wenek »

Jeśli szukacie restauracji z klimatem, to na pewno U Wieniawy wam się spodoba. Według mnie jest to najlepsza kuchnia Polska w Warszawie, jeśli pójdziecie do nich chociaż raz, to przepadniecie i będziecie wracać. Jadłam już wile pierogów ruskich, ale te dostępne u nich są przepyszne i jak dla mnie najlepsze.
Ulanek
Fajna Kobietka

Post autor: Ulanek »

Jeden z nowszych lokali z kuchnią orientalną na mapie Warszawy to barorientexpress.pl/. Możesz przed wyjściem do nich sprawdzić w galerii realny wygląd potraw oraz przejrzeć menu, czy nawet ściągnąć na komórkę w pdfie, żeby ułatwić sobie późniejsze zamawianie. Ciekawe jak smakuje ta kaczka na gorącym półmisku - próbował ktoś może?
ODPOWIEDZ