Co teraz czytacie??
Re: Co teraz czytacie??
"Czastka ciebie" - bardzo mnie ta ksiazka pochlania...
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
"Okularnik"
"Utopce"
ja bardzo polecam 'dziewczyna z pociągu'. nie mogłam się oderwać od niej! Na początku trochę tajemnicza, można odnieść wrażenie, że jest to dziwna książka, inaczej pisana, trudno się połapać o co w niej chodzi ale z czasem baaardzo zaciekawia i czeka się na ostatnią stronę! 
“Never let the fear of striking out keep you from playing the game”
Zobacz czym się zajmuję >> http://hrownia.pl/
Zobacz czym się zajmuję >> http://hrownia.pl/
Bardzo fajny thriller doktorystyczny. Bohaterką powieści jest młoda stażystka Abby na oddziale chirurgii, która odkrywa mroczną tajemnicę szpitala oraz jedenastoletni Jakow z Rosji, który w raz z innymi dziećmi trafia na pokład frachtowca płynącego do Ameryki. Chłopiec miał być adoptowany, podobnie jak reszta dzieci. Niestety prawda jest zupełnie inna.
Jestem już na 155 stronie. Wciąga i dobrze się czyta.
Jestem już na 155 stronie. Wciąga i dobrze się czyta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
- szamannnka
- Miła Kobietka
Biografię Jana Kulczyka <333
"Z jednym wyjątkiem" Puzyńskiej
G. Musso "Ta chwila".
Szczęście to radość z nowego dnia,
Wrocilam do twd
Czyli upadek gubernatora czesc1
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja też trochę politycznie, a moze bardzo "Zamach" autor - pseudonim Jan Ali.Hadassa pisze:Wrocilam do twd![]()
Bardzo dobra książka ponoć. Ja co prawda dopiero zaczynam ją czytać, ale moja połówka czytała chwilę przede mną, a na jej opinii mogę polegaćRey pisze:Ja też trochę politycznie, a moze bardzo "Zamach" autor - pseudonim Jan Ali.Hadassa pisze:Wrocilam do twd![]()
Powoli kończę "Zamach" i powiem Wam, że jak włączyłam dzisiaj tv i obejrzałam wiadomości, a tam news o przepychankach na pogrzebie "Inki" i "Zagończyka" to aż we mnie zawrzało. Przecież to, co dzieje się w powieści zaczyna coraz bardziej eskalowac na naszym podwórku. Oby tak się nigdy nie stało, ale jest to przerażąjąca wizja.
No to jużscoop pisze:Powoli kończę "Zamach" i powiem Wam, że jak włączyłam dzisiaj tv i obejrzałam wiadomości, a tam news o przepychankach na pogrzebie "Inki" i "Zagończyka" to aż we mnie zawrzało. Przecież to, co dzieje się w powieści zaczyna coraz bardziej eskalowac na naszym podwórku. Oby tak się nigdy nie stało, ale jest to przerażąjąca wizja.
scoop pisze: No to jużPrzeczytane. W sumie szkoda, bo dziś wieczorem nie miałam co robić
Na razie zamówiłam "Shantaram", ale zanim przyjdzie paczka mam wieczory bez lektury
Ale "Zamach" świetny. Podobno pod koniec września jakoś ma się ukazać 2 tom. Oby...
To prawda, plus duzy za narrację z różnych punktów widzenia, to nadaje takiego autentyzmu i zarazem urozmaica styl, bo każda postać jest zupełnie inna. Po Zamachu czytany jest Wiśniewski Grand
Aktualnie...
"Tik-tak" Koontz'a
"Tik-tak" Koontz'a
skończyłam niedawnoKelby pisze:"Utopce"
Niedawno skończyłam czytać Hobbita (już 3 raz) a teraz biorę się za "Gwiazd naszych wina"
Anna Suchańska - Rozmowa i obserwacja w diagnozie psychologicznej 
"Gwiazd..." bardzo mi się podobałahalinka08 pisze:Niedawno skończyłam czytać Hobbita (już 3 raz) a teraz biorę się za "Gwiazd naszych wina"
I jakim sposobem tak szybko je pisze. Martin się powinien od niej uczyćmilla77 pisze:skończyłam niedawnoKelby pisze:"Utopce", zawsze mnie zastanawia czemu te książki Puzyńskiej są coraz grubsze
Król Twardocha. Świetna!
Koran.

Mały Książe -gdy znajduję dla niego czas. Lubię do niego powracać.
Kolejną książką na liście a raczej lekturą jest: Dzieci z Bullerbyn.
Powrót do starych czasów.

Mały Książe -gdy znajduję dla niego czas. Lubię do niego powracać.
Kolejną książką na liście a raczej lekturą jest: Dzieci z Bullerbyn.
Powrót do starych czasów.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...