Przeczytałam właśnie i polecam ogromnie kobiecie każdej, w każdym wieku, z każdym nastawieniem do życia, seksu, partnerstwa. Otwiera oczy, zachwyca, porywa:)
Monika Nowicka "piąta fala pożądania"
„Kto czyta, ten żyje podwójnie”. Kobieto, Mężczyzno jest książka, która przebiła „50 twarzy Greya”. To „Piata fala pożądania” M. Nowickiej, opowieść o miłości, pasji, seksie i wszechogarniającym pożądaniu. To żywa lekcja seksualności i poznanie mapy własnego ciała. Świat erotyki napisany zmysłowym językiem prozy. ............
Zafunduj sobie podróż w świat marzeń i spełnienia.
W tej chwili pochłaniam takie humorystyczne fantasy "Paskuda & CO" autorstwa Magdaleny Kozak. Znana z baśni historia w sarkastycznym wydaniu. No i to naprawdę dobrze napisana książka.
Obecnie czytam "Piątą falę pożądania" Moniki Nowickiej. Treści ujęte w opowiadania (krótsze i dłuższe- co kto lubi), mocne sytuacje, przełamywanie tabu.
Polecam zarówno paniom i panom, bo po tej lekturze sporo się może zmienić... SPAM
Ostatnio zmieniony pn maja 13, 2013 10:20 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
Aktualnie zabrałem się za czytanie książki " Zapomnij Patrząc Na Słońce" Katarzyny Mlek. W książce opisane jest życie na jednym z Katowickich osiedli, a główną bohaterką thrilleru jest mała dziewczynka, która miewa sny prorocze, w których spotyka namawiającego ją do zła kruka. Ogólnie książka jest lekka i miła w odbiorze, w sam raz na wakacyjny wieczór.
Ja czytam wiele książek na raz, sprawdzam zawsze rekomendację książki w serwisie http:SPAM wybieram najlepsze i biegnę do księgarni po nowy zestaw książek
Ostatnio zmieniony pt cze 28, 2013 12:14 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:proszę nie SPAMować
aktualnie czytam tylko i wyłącznie moje notatki do obrony
ale najczęściej w wakacje staram się czytać to, co mam w swojej "biblioteczce". Ubóstwiam książki Zafona, mam jego wszystkie książki w domu. I po prostu bez sensu jest mi iść do biblioteki i wypożyczać nowe, skoro te były raz przeczytane i leżą na półce także zapewne w przyszłym tygodniu zacznę od może hm.. "Gry anioła"
ojj tak, to są dwie jego (moim zdaniem) najlepsze książki. Z tej samej kolekcji jest jeszcze jedna, tylko tytułu zapomniałam
mnie akurat jak nie miał co kupić mój ukochany, to kupował mi jego książki. Jednak Zafon aktualnie nie wydał żadnej nowej (od ubiegłego roku)