Co sądzicie to tej aranżacji kuchni?

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Amaretto

Co sądzicie to tej aranżacji kuchni?

Post autor: Amaretto »

Planuję w najbliższym czasie wyremontować sobie kuchnię - chciałabym sprawić sobie meble na wymiar i obecnie jestem na etapie intensywnego przeglądania najmodniejszych modeli.
Co sądzicie o tych meblach: http://www.torusmeble.pl/5/galeria_kuchni_29 ? Bardzo podoba mi się projekt tego studia - zależałoby mi właśnie na takim nowoczesnym i ,,czystym" designie - tak aby pasował do reszty mieszkania.
I co sądzicie o lakierowanych frontach? Warto w je zainwestować?
roxxy681
Miła Kobietka

Re: Co sądzicie to tej aranżacji kuchni?

Post autor: roxxy681 »

Bardzo podoba mi się ta przestronna biała z drewnianymi dodatkami.
kalina
Jestem tu nowa :)

Post autor: kalina »

Hej, jeśli macie w miarę dużą przestrzeń to zdecydowanie warto zainwestować w kuchnię z wyspą - prezentuje się świetnie i daje wiele miejsca do pracy/ spożywania posiłków. Wszystkim z Warszawy polecam firmę SPAM Później wrzucę Wam zdjecie kuchni jaką dla mnie zaprojektowali. Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony czw lip 25, 2013 8:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprosimy o samo zdjecie ;)
azjastopem

Post autor: azjastopem »

Obrazek
To nic niezwykłego ale meble na wymiar wcale nie muszą być rozpasione na kuchnie salon i jedną szafką wchodzić do łazienki. niestety często tak jest że ludzie przesadzają w momencie projektu i chcą mieć całe mieszkanie jako jedną wielką kuchnie. a tu przykład że można w małym aneksie wprowadzić kuchenną meblościankę i nawet w m2 czy m3 miećfunkcjonalne kuchnie. Warszawa ma wiele mieszkań o niewielkiej powierzchni przy których sporym problemem jest rozmieszczenie a właściwie rozplanowanie kuchni. Mała kuchnia też może cieszyć, nie sądzicie?
Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 12:01 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zdjęcie super, za link podziekujemy
Koszulka z nadrukiem jestem z głupkiem. Idealnie
Awatar użytkownika
xena
Fajna Kobietka

Post autor: xena »

Myślę, że jest to wszystko bardzo ciekawie zaprojektowane, do tego okna wstawiłabym firany - tutaj jest kilka przykładów które mi się podobają Spam
Co sądzicie?

Post moderowany:

Proszę używać opcji [img]adres[/img] do wklejania zdjęć.
Bezpośrednie linki do stron są uznawane za Spam.
Ostatnio zmieniony pn sie 05, 2013 9:13 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować forum
Awatar użytkownika
Kloodia

Post autor: Kloodia »

Mnie się bardzo ta aranżacja kuchni podoba, właśnie dlatego, że nie zajmuje całego mieszkania. Koleżanka wprowadziła się miesiąc temu do odremontowanego mieszkania ze swoim świeżo poślubionym małżonkiem i to co oni tak zrobili jest świetnie. Połączyli kuchnie z pokojem wycinając ścianę i wstawiając blat w ten sposób, że od kuchni jest to blat barowy, a od pokoju stół to jedzienia posiłków. Mają ładne, nowoczesne meble, więc taa kuchnia wcale nie psuje wysroju salonu. Mają srebrną lodówkę, zabudowaną zmywarkę więc wszystko jest pięknie. Meble kupowali na zamówienie, a inne sprzęty kupowali na SPAM
Ostatnio zmieniony śr wrz 18, 2013 8:26 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Już niedługo nasz wielki dzień!! :) Ale póki co, szukam dla przyjaciółki prezentu na 30 urodziny...
dekoratorka

Post autor: dekoratorka »

Myślę, że jest bardzo przytulna. Ja aranżację do swojej kuchni wybrałam tutaj SPAM
Ostatnio zmieniony ndz wrz 29, 2013 6:18 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
pomcia

Post autor: pomcia »

azjastopem, bardzo fajna. Mała ale wydaje się być dobrze rozmieszczona funkcjonalnie.
Majja81

Post autor: Majja81 »

no bardzo mi się podoba, jest praktyczna ale zarazem bardzo efektowna :)
Nowoczesny Salon Spa Bielsko Biała
Awatar użytkownika
Sophie001
Miła Kobietka

Post autor: Sophie001 »

Ja wolę ciemniejsze kolorki, ale ta nie jest zła nawet :D
Tusia

Post autor: Tusia »

Dla mnie rewelacyjne jest połączenie drewna plus jakiś kolor.
Mi taka aranżacja bardzo się podoba:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Moim zdaniem w kuchni lepiej prezentują się jasne i wyraziste kolory, chociaż ta aranżacja akurat mi się podoba.
Ciemniejsze meble, dopasowany do nich kolor -wygląda ładnie.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Kejti
Miła Kobietka

Post autor: Kejti »

Jakoś do mnie nie przemawiają takie widoczne struktury drewna w kuchni plus ten niefajny bordo... Zdecydowanie wolę coś jasnego.
Awatar użytkownika
inek
Extra Kobietka

Post autor: inek »

Nie podoba mi się taka aranżacja kuchni. Taka faktura drewna nie bardzo mi do kuchni pasuje.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
PychaxD
Miła Kobietka

Post autor: PychaxD »

a ja znalazłam w necie jak jakaś dziewczyna sobie urządziła dom i wstawiła tam kilka zdjęć właśnie z kuchni i jadalni SPAM
pomieszczenie jest sliczne, przestronne, zaczapisty stół z agata meble. Co myślicie?
Ostatnio zmieniony pt lis 08, 2013 10:57 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: prosimy o zdjęcia
IDK AM

Obrazek
Sharlot

Post autor: Sharlot »

teraz jak szukacie jakis dodatkow do jadalni, stolow, krzesel lub innych mebli to widzialam w tv reklame, ze w agata maja teraz promocje do -60%...
Tusia

Cóż co człowiek to inne preferencje, wrzućcie wasze typy w takim razie :)
Sharlot co obejmuje promocja ?
moccarna

Post autor: moccarna »

Bardzo ładna, pomieszczenie jest eleganckie i widne :) Podoba mi się!
http://www.wacker.machonko.poznan.pl/
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

a jak dla mnie, czemu nie? :) Ja osobiśćie lubię takie wyraźne struktury, dobrałabym jeszcze do tego taki stół i byłoby super: SPAM
Ostatnio zmieniony pt mar 21, 2014 11:57 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklajamy zdjęcia a nie linki
Tusia

Znalazłam też jasną kuchnię bardziej ecri. Ale nie mogę sobie poradzić ze ściągnięciem zdjęcia dzisiaj. Podobają mi się strasznie aranżacje w agacie. Mój szwagier natomiast zdecydował się na białą kuchnię ;D
losos1357

Post autor: losos1357 »

Jeżeli chodzi o mnie to bardzo mi się podobają :)
www.bik-meble.pl
kasiamango

Post autor: kasiamango »

ja marzę o kuchni meksykańskiej SPAM wiem, że teraz najmodniejszy jest minimalizm, prostota czyli aranżacje nowoczesne, jednak dla mnie są bez duszy. Podobają mi się kuchnie kolorowe, z figurkami, z tkaninami o ciekawym wzornictwie. Ale wiadomo każdy ma inny gust :) ta kuchnia też jest ładna, ale kompletnie nie dla mnie.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 20, 2014 7:02 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjęcia, a nie linki
Relokacja maszyn
Awatar użytkownika
Atlantic Polska
Miła Kobietka

Post autor: Atlantic Polska »

Polecam panele ścienne do kuchni, które wyprodukowane są z wysokogatunkowego drewna. Wzór pieńków jest trójwymiarowy, plastry drewna liściastego przyklejone są do płyty MDF. Panele te montujemy do ściany za pomocą wkrętów, kołków rozporowych czy klejów.

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Ale to się strasnie bedzie brudzić i będzie tłuste... Tak jak okap...
Może efekt fajny, ale doczyścić to...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Clara

Post autor: Clara »

Mnie również bardziej podchodzą ciemne wykończenia. Najlepiej meble z ze sklejki z ciemnego drewna lakierowane. Wcześniej uważałam, że jedynym właściwym kolorem podłogi w kuchni jest jakiś jasny, ale jakiś czas temu byliśmy u znajomych męża, którzy mieli kuchnie wykończoną właśnie na ciemno, łącznie z ciemnymi podłogami. Muszę przyznać, że wyglądało to super. Obecnie sama przearanżowuje kuchnie na ciemny kolor. Nawet ostatnio dałam lodówkę do ''obicia'' z przodu drewnem, ale nietety trochę się przetarła na rogach. Firma transportowa niestety nie zadbała o taką małą pierdołę SPAM Przez co w czterech miejscach mam przetarte drewno i trochę psuje to efekt końcowy, ale trzeba przyznać, że już tak mała zmiana bardzo odmienia wygląd kuchni.
Ostatnio zmieniony pt maja 02, 2014 9:11 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ODPOWIEDZ