Co sądzicie to tej aranżacji kuchni?
-
Amaretto
Co sądzicie to tej aranżacji kuchni?
Planuję w najbliższym czasie wyremontować sobie kuchnię - chciałabym sprawić sobie meble na wymiar i obecnie jestem na etapie intensywnego przeglądania najmodniejszych modeli.
Co sądzicie o tych meblach: http://www.torusmeble.pl/5/galeria_kuchni_29 ? Bardzo podoba mi się projekt tego studia - zależałoby mi właśnie na takim nowoczesnym i ,,czystym" designie - tak aby pasował do reszty mieszkania.
I co sądzicie o lakierowanych frontach? Warto w je zainwestować?
Co sądzicie o tych meblach: http://www.torusmeble.pl/5/galeria_kuchni_29 ? Bardzo podoba mi się projekt tego studia - zależałoby mi właśnie na takim nowoczesnym i ,,czystym" designie - tak aby pasował do reszty mieszkania.
I co sądzicie o lakierowanych frontach? Warto w je zainwestować?
Re: Co sądzicie to tej aranżacji kuchni?
Bardzo podoba mi się ta przestronna biała z drewnianymi dodatkami.
Hej, jeśli macie w miarę dużą przestrzeń to zdecydowanie warto zainwestować w kuchnię z wyspą - prezentuje się świetnie i daje wiele miejsca do pracy/ spożywania posiłków. Wszystkim z Warszawy polecam firmę SPAM Później wrzucę Wam zdjecie kuchni jaką dla mnie zaprojektowali. Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony czw lip 25, 2013 8:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprosimy o samo zdjecie ;)
Powód: poprosimy o samo zdjecie ;)
-
azjastopem
- Jestem tu nowa :)
To nic niezwykłego ale meble na wymiar wcale nie muszą być rozpasione na kuchnie salon i jedną szafką wchodzić do łazienki. niestety często tak jest że ludzie przesadzają w momencie projektu i chcą mieć całe mieszkanie jako jedną wielką kuchnie. a tu przykład że można w małym aneksie wprowadzić kuchenną meblościankę i nawet w m2 czy m3 miećfunkcjonalne kuchnie. Warszawa ma wiele mieszkań o niewielkiej powierzchni przy których sporym problemem jest rozmieszczenie a właściwie rozplanowanie kuchni. Mała kuchnia też może cieszyć, nie sądzicie?
Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 12:01 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zdjęcie super, za link podziekujemy
Powód: zdjęcie super, za link podziekujemy
Koszulka z nadrukiem jestem z głupkiem. Idealnie
Myślę, że jest to wszystko bardzo ciekawie zaprojektowane, do tego okna wstawiłabym firany - tutaj jest kilka przykładów które mi się podobają Spam
Co sądzicie?
Post moderowany:
Proszę używać opcji [img]adres[/img] do wklejania zdjęć.
Bezpośrednie linki do stron są uznawane za Spam.
Co sądzicie?
Post moderowany:
Proszę używać opcji [img]adres[/img] do wklejania zdjęć.
Bezpośrednie linki do stron są uznawane za Spam.
Ostatnio zmieniony pn sie 05, 2013 9:13 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować forum
Powód: Proszę nie spamować forum
Mnie się bardzo ta aranżacja kuchni podoba, właśnie dlatego, że nie zajmuje całego mieszkania. Koleżanka wprowadziła się miesiąc temu do odremontowanego mieszkania ze swoim świeżo poślubionym małżonkiem i to co oni tak zrobili jest świetnie. Połączyli kuchnie z pokojem wycinając ścianę i wstawiając blat w ten sposób, że od kuchni jest to blat barowy, a od pokoju stół to jedzienia posiłków. Mają ładne, nowoczesne meble, więc taa kuchnia wcale nie psuje wysroju salonu. Mają srebrną lodówkę, zabudowaną zmywarkę więc wszystko jest pięknie. Meble kupowali na zamówienie, a inne sprzęty kupowali na SPAM
Ostatnio zmieniony śr wrz 18, 2013 8:26 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Powód: proszę nie SPAMować forum
Już niedługo nasz wielki dzień!!
Ale póki co, szukam dla przyjaciółki prezentu na 30 urodziny...
-
dekoratorka
Myślę, że jest bardzo przytulna. Ja aranżację do swojej kuchni wybrałam tutaj SPAM
Ostatnio zmieniony ndz wrz 29, 2013 6:18 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
pomcia
azjastopem, bardzo fajna. Mała ale wydaje się być dobrze rozmieszczona funkcjonalnie.
no bardzo mi się podoba, jest praktyczna ale zarazem bardzo efektowna 
Nowoczesny Salon Spa Bielsko Biała
Ja wolę ciemniejsze kolorki, ale ta nie jest zła nawet 
-
Tusia
Dla mnie rewelacyjne jest połączenie drewna plus jakiś kolor.
Mi taka aranżacja bardzo się podoba:
Mi taka aranżacja bardzo się podoba:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moim zdaniem w kuchni lepiej prezentują się jasne i wyraziste kolory, chociaż ta aranżacja akurat mi się podoba.
Ciemniejsze meble, dopasowany do nich kolor -wygląda ładnie.
Ciemniejsze meble, dopasowany do nich kolor -wygląda ładnie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Jakoś do mnie nie przemawiają takie widoczne struktury drewna w kuchni plus ten niefajny bordo... Zdecydowanie wolę coś jasnego.
Nie podoba mi się taka aranżacja kuchni. Taka faktura drewna nie bardzo mi do kuchni pasuje.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
a ja znalazłam w necie jak jakaś dziewczyna sobie urządziła dom i wstawiła tam kilka zdjęć właśnie z kuchni i jadalni SPAM
pomieszczenie jest sliczne, przestronne, zaczapisty stół z agata meble. Co myślicie?
pomieszczenie jest sliczne, przestronne, zaczapisty stół z agata meble. Co myślicie?
Ostatnio zmieniony pt lis 08, 2013 10:57 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: prosimy o zdjęcia
Powód: prosimy o zdjęcia
-
Sharlot
teraz jak szukacie jakis dodatkow do jadalni, stolow, krzesel lub innych mebli to widzialam w tv reklame, ze w agata maja teraz promocje do -60%...
-
Tusia
Cóż co człowiek to inne preferencje, wrzućcie wasze typy w takim razie 
Sharlot co obejmuje promocja ?
Sharlot co obejmuje promocja ?
Bardzo ładna, pomieszczenie jest eleganckie i widne
Podoba mi się!
http://www.wacker.machonko.poznan.pl/
-
Kolaboracja
a jak dla mnie, czemu nie?
Ja osobiśćie lubię takie wyraźne struktury, dobrałabym jeszcze do tego taki stół i byłoby super: SPAM
Ostatnio zmieniony pt mar 21, 2014 11:57 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklajamy zdjęcia a nie linki
Powód: wklajamy zdjęcia a nie linki
-
Tusia
Znalazłam też jasną kuchnię bardziej ecri. Ale nie mogę sobie poradzić ze ściągnięciem zdjęcia dzisiaj. Podobają mi się strasznie aranżacje w agacie. Mój szwagier natomiast zdecydował się na białą kuchnię ;D
Jeżeli chodzi o mnie to bardzo mi się podobają 
www.bik-meble.pl
-
kasiamango
ja marzę o kuchni meksykańskiej SPAM wiem, że teraz najmodniejszy jest minimalizm, prostota czyli aranżacje nowoczesne, jednak dla mnie są bez duszy. Podobają mi się kuchnie kolorowe, z figurkami, z tkaninami o ciekawym wzornictwie. Ale wiadomo każdy ma inny gust
ta kuchnia też jest ładna, ale kompletnie nie dla mnie.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 20, 2014 7:02 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjęcia, a nie linki
Powód: wklejamy zdjęcia, a nie linki
Relokacja maszyn
- Atlantic Polska
- Miła Kobietka
Polecam panele ścienne do kuchni, które wyprodukowane są z wysokogatunkowego drewna. Wzór pieńków jest trójwymiarowy, plastry drewna liściastego przyklejone są do płyty MDF. Panele te montujemy do ściany za pomocą wkrętów, kołków rozporowych czy klejów.

Ale to się strasnie bedzie brudzić i będzie tłuste... Tak jak okap...
Może efekt fajny, ale doczyścić to...
Może efekt fajny, ale doczyścić to...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mnie również bardziej podchodzą ciemne wykończenia. Najlepiej meble z ze sklejki z ciemnego drewna lakierowane. Wcześniej uważałam, że jedynym właściwym kolorem podłogi w kuchni jest jakiś jasny, ale jakiś czas temu byliśmy u znajomych męża, którzy mieli kuchnie wykończoną właśnie na ciemno, łącznie z ciemnymi podłogami. Muszę przyznać, że wyglądało to super. Obecnie sama przearanżowuje kuchnie na ciemny kolor. Nawet ostatnio dałam lodówkę do ''obicia'' z przodu drewnem, ale nietety trochę się przetarła na rogach. Firma transportowa niestety nie zadbała o taką małą pierdołę SPAM Przez co w czterech miejscach mam przetarte drewno i trochę psuje to efekt końcowy, ale trzeba przyznać, że już tak mała zmiana bardzo odmienia wygląd kuchni.
Ostatnio zmieniony pt maja 02, 2014 9:11 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.