Co robicie po seksie?
-
Lily of the Valley
Co robicie po seksie?
Kobietki drogie,
co robicie wraz z partnerem po seksie? Są przytulenia, podziękowania, pocałunki? A może od razu zasypiacie po upojnych chwilach? Odpalacie papierosa? Czy wracacie do swoich zajęć?
co robicie wraz z partnerem po seksie? Są przytulenia, podziękowania, pocałunki? A może od razu zasypiacie po upojnych chwilach? Odpalacie papierosa? Czy wracacie do swoich zajęć?
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Re: Co robicie po seksie?
a to zależy;) jaka pora dnia:D albo nocy;-) przeważnie przytulamy się
rozmawiamy;) albo zasypiamy od razu;) A jesli nie idziemy spać, to wychodzimy na papierosa.
U mnie tak samosmutny aniołek pisze:a to zależy;) jaka pora dnia:D albo nocy;-) przeważnie przytulamy sięrozmawiamy;) albo zasypiamy od razu;) A jesli nie idziemy spać, to wychodzimy na papierosa.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Przytulamy się i zasypiamy 
-
Rożyczka82
- Jestem tu nowa :)
To zależy od wielu rzeczy.
Chwilowo nie mieszkamy razem, dlatego wszelkie chwile intymności są ukradzione, więc zwykle po seksie szybko się ubieramy. 
Potem albo leżymy i rozmawiamy przytulając się, albo wracamy do oglądania filmu/graniu na konsoli itp.
Potem albo leżymy i rozmawiamy przytulając się, albo wracamy do oglądania filmu/graniu na konsoli itp.
A u nas to też zależy od pory dnia. Jeżeli jest noc, to mój M wypala sobie tylko papieroska i usypiamy objęci. Jak dzień to chwilkę poleżymy sapiąc (
), poprzytulamy się, wypalimy papieroska, gadamy i albo wstajemy i coś robimy, albo oglądamy nago film się jeszcze troszkę dotykając
Podoba mi się bardzo to, że jaka by nie była pora to po seksie jest między nami bardzo dużo czułości 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
nina19
Odpoczywamy hehe ; ) .
Leżymy przytuleni i rozmawiamy albo się całujemy. ; P
Leżymy przytuleni i rozmawiamy albo się całujemy. ; P
Jeszcze słyszałam taką wersję -"wyłączam komputer"Rożyczka82 pisze:wracamy do meza i zony
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
Zazwyczaj gadamy,żartujemy,palimy,jemy,włączamy kompa czy tv.
Leżymy mówimy do siebie że sie kochamy i oglądamy tv .) wtuleni w siebie i jest cudnie nie ważne co się robi potem ważne żeby razem .)
Głównie się przytulamy... kiedyś tylko tyle, dopiero uczymy się bycia razem (bo poznaliśmy się dopiero 5 miesięcy temu), teraz coraz częściej sobie jeszcze żartujemy i czujemy się coraz swobodniej.
A ja na ogół idę się obmyć po seksie, a mój facet pyta: Co sobie zjemy, bo zgłodniałem?
-
paula93
właśnie, zależy od pory dnia. ale jak to jest późno to przeważnie palimy, a później zasypiamy przytuleni 
fajka po sexie smakuje najlepiej;)
-
modnisia711
zalezy od dnia i oczywiscie jego pory : D
w nocy to zazwyczaj weźmie nam się na przytulanie,a potem na 'gadke' o jedzeniu i wymyslamy co jutro bedzie na obiad : D

w nocy to zazwyczaj weźmie nam się na przytulanie,a potem na 'gadke' o jedzeniu i wymyslamy co jutro bedzie na obiad : D
ja leże i oglądam coś w telewizji a mój mąz zdązy juz usnąć 
Jeżeli jest to wieczór to wtulamy się w siebie i idziemy spać, natomiast rano robimy kawkę i zapalamy papierosa 
Zależy od pory
Nocą czy wieczorem zazwyczaj idziemy spać
lub coś razem oglądamy....
Rano lub w ciągu dnia... Zazwyczaj wracamy do tego co robiliśmy przed
albo caaałkiem zmieniamy plany 
Rano lub w ciągu dnia... Zazwyczaj wracamy do tego co robiliśmy przed
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zależy czy to dzień, czy noc....ja zawsze idę pod prysznic. Później palę, albo i nie palę. Wracam do łóżeczka i od nowa
Chociaż nie zawsze. Czasem idę spać
Parki wodne i innne aquaparki w Polsce i na świecie: http://www.aquaparki.info/
Myślę, że chwila czułości po seksie jest potrzebna, zwłaszcza partnerce. 
My zazwyczaj leżymy sobie przytuleni, dużo wtedy rozmawiamy o Nas. Często zdarzy się też zasnąć. Chyba same normalności.
My zazwyczaj leżymy sobie przytuleni, dużo wtedy rozmawiamy o Nas. Często zdarzy się też zasnąć. Chyba same normalności.
- pannaczarna
- Miła Kobietka
To zależy od tego o jakiej porze lądowaliśmy w łóżku. Wieczorem wiadomo zasypialiśmy , a przez dzień no cóż - papieros i dalsze gotowanie obiadu bądź sporzątanie.
- Descentrada
Zależy kiedy, jak, gdzie. Zazwyczaj jednak kładziemy się obok siebie, przytulamy, rozmawiamy. Mi się zawsze wtedy włącza potrzeba porozmawiania i to zwykle na tematy których o tej porze on już nie może udźwignąć 
Jeśli wieczorem to szybki prysznic, papieros w kuchni, rozmowa i sen. U nas ciężko z czułością po seksie, bo trzeba wszystko przywracać do ładu, łącznie ze sobą... 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."