Co na zmarszczki?
Re: Co na zmarszczki?
Od razu cudów się nie spodziewajcie. U mnie nad dużą zmianą trzeba było mocno popracować, ale docelowo na bank powinno być zdecydowanie lepiej. Nie mieliście podobnie?
Retinol. O ile jesteś w stanie nakładać sobie na twarz ponieważ nie każdy może ( jest to dość podrażniająca substancja i na pewno nie dla każdego, sama na przykład nie mogłam sobie tego nakładać na twarz bo wyglądała po retinolu po prostu masakrycznie). Ze swojej strony polecam:neda pisze:Oj u mnie kwasy się nie sprawdzają. Mam zbyt delikatną twarz. Co do składników aktywnych w kosmetykach to co najlepiej działa na zmarszczki?
Acanthopanax Senticosus Extract:
zawiera skrobię, żelazo, magnez, glikozydy, witaminy z grupy B, witaminę C. Związki te pielęgnują, uelastyczniają i ujędrniają skórę, odnawiają komórki, działają rewitalizująco, poprawiają mikrokrążenie, chronią przed wolnymi rodnikami.
Z tych porządniejszych kosmetyków to w składzie zawiera go serum Richevon.
Mam odżywkę do rzęs z Revitacell i chyba zainwestuję w ich kremoserum. Zachęcają mnie te komórki macierzyste
Samo kremoserum na dzień 191 zł, a w zestawie (na dzień i na noc) 343 zł. Mają teraz promocję na zestawy i się zastanawiam.neda pisze:A jak cenowo ogólnie?
Mam ich odżywkę do rzęs i jestem zachwycona
- Szpital Pulsmed
- Jestem tu nowa :)
Jeśli chodzi o Richevon to serum kosztuje 160 zł ( do zamówienia przez internet). Niby nie jest tanio, z drugiej strony biorąc pod uwagę skuteczność i wydajność to nie jest tak drogo.neda pisze:A jak cenowo ogólnie?
no szaleją ale warte kazdej złotówkiHadassa pisze:Malami cenowo tez poszaleli jak widze ale jezeli warte..
- Keramed Wrocław
- Jestem tu nowa :)
Powiem szczerze ,że bazowałam na bardzo dobrej opinii klientów.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
- Damian Parcel
- Miła Kobietka