Co na drugą rocznicę chodzenia?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
niezapominajka6
Miła Kobietka

Co na drugą rocznicę chodzenia?

Post autor: niezapominajka6 »

Hej dziewczynki:) wkrótce obchodzę z chłopakiem drugą rocznicę chodzenia(aczkolwiek od roku mieszkamy razem). Znalazlam jakiś czas temu w jego rzeczach pierścionek zaręczynowy, więc zapewne to na naszą rocznicę, jak myślicie co ja mu mogę dać w taki dzień? czy jak mu nie dam nic to będzie mu przykro? kompletnie nie mam pomysłu co mu dać:( Proszę was doradźcie kochane.
Ars
Miła Kobietka

Re: Co na drugą rocznicę chodzenia?

Post autor: Ars »

Nie zostawiaj go, nie twórz problemów z niczego, pokazuj mu, że Ci zależy. To jedyny prezent, jaki chcemy dostawać. Wszystko inne jest dodatkiem
niezapominajka6
Miła Kobietka

Nie zostawiam go, staram się nie tworzyć problemu z niczego, a wręcz mam wrażenie, że jest odwrotnie, ale to już głębszy temat. Myślę, że u nas jest generalnie dobrze:) w takim razie jeśli nic nie kupię nie będzie mu przykro??? Generalnie jestem niesamowicie szczęśliwa:))
Ars
Miła Kobietka

Post autor: Ars »

Ja bym się nie zmartwił nic nie dostając, ale będąc pewnym, że nigdy mnie nie zostawisz. Byłbym szczęśliwy. Ale ja to ja - z zewnątrz może i twardy gość, w środku romantyk, że aż wstyd. Za innych nie odpowiadam...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

a co lubi ?? ma jakieś pasje ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
brunetka2801
Miła Kobietka

Post autor: brunetka2801 »

mam podobny problem, choc chyba to juz nie problem bo mam pomysl na taka okazje. zabieram chłopaka do wynajmowanego mieszkania na weekend, zrobie cos pyszneg do jedzenia, ubiorę się seksownie i w planach mam zamiar zrobic Mu striptiz (zawsze tego pragnął). a pozniej spełnic każdą jego fantazje! Mysle że taki prezent bedzie najodpowiedniejszy. a inne rzeczy praktyczne to tylko dodatek. kupię jakąs koszule. ale to tylko dodatek wg mnie. Co myslicie o moim pomysle?
niezapominajka6
Miła Kobietka

Sądzę, ze bez koszuli się obejdzie, coś mi się zdaje, że takie niespodzianki faceci lubią najbardziej:)
Mój facet lubi grzebać przy samochodzie, lubi bawić się kablami przeróżnymi, lubi rybki, posiada akwarium, jednak w rodzinnym domu, tu gdzie mieszkamy nie posiada takowego, bo chcąc wrócić do Polski nie chce mieć kłopotu.
Zestaw kluczy do samochodu niedawno dostal na urodziny, zresztą myślę że na rocznicę powinien to być jakiś prezent lub niespodzianka, która na długo pozostanie mu w pamięci, najlepiej niematerialnego...tylko nie mam pojęcia co:( chyba ten striptiz mi pozostaje...
Amaretto

Post autor: Amaretto »

A moim zdaniem fajnie byłoby połączyć taki praktyczny prezent z czymś ciekawym. Znalazłam swego czasu fajny generator: http://cupsell.pl/generator za pomocą którego można zaprojektować koszulkę z wybranym przez nas wzorem. Ja akurat stworzyłam dla swojego chłopaka kubeczek z naszym zdjęciem.
Moim zdaniem warto się postarać ponieważ takie nietypowe, wymagające pewnej inwencji twórczej prezenty cieszą przecież najbardziej ;)
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

niezapominajko - zacznę od pierścionka, skąd wiesz dla kogo jest,czy był on przeznaczony?, no chyba, że właśnie dał go Tobie. ;) A jeśli mowa o prezencie, znacie się już jakiś czas, mieszkacie razem i wiesz,że np lubi grzebać przy samochodach ,to wcale nie znaczy, że masz mu kupować w związku z tym jakiś prezent,bo to raczej byłoby dosyć kosztowna rzecz. Może gadżet związany z samochodami, np breloczek do kluczy w kształcie samochodu? może jakieś nowości techniczne (książka),lub po prostu CD z jego ulubionym zespołem,bo chyba lubi słuchać muzyki? Koszulkę z wydrukowanym autem najnowszej marki - pomysłów wiele,a może zwyczajnie zaproś go na kolację do jakiejś przytulnej restauracji,przecież dziewczyna też może postawić chłopakowi ?. :cooking- lub sama coś przygotuj na obiado-kolację,coś niepowtarzalnego,przy świecach, zwyczajnie - zaskocz go czymś. :fallinlove
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Miałam ten sam problem na Naszą pierwszą rocznicę. Ja dostałam pierścionek(nie zaręczynowy, ale taki o którym zawsze marzyłam) a mój luby ode mnie nic nie dostał.. Nie miałam wtedy pieniędzy ani pomysłu... Ale za to, dzień spędziliśmy miło, na powietrzu, ciągle go obściskiwałam i w ogóle było romantycznie. I mimo, ze nic mu nie kupiłam, to powiedział, że najwspanialszym prezentem dla Niego w ten dzień, jest to, że może go spędzić ze mną. :serca

A na Naszą drugą rocznicę, chcę mojego połówka zabrać na rejs po Odrze statkiem, najlepiej pod wieczór, gdy się ściemni . Myślę, że będzie romantycznie :)
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
ODPOWIEDZ