Ciekawe książki dla kobiet
Ciekawe książki dla kobiet
Jakie książki polecacie dla kobiet? Moze czytalyscie cos ostatnio wartego polecenia? Czegos w stylu "literatura na obcasach".
Re: Ciekawe książki dla kobiet
czytam dużo książek i tych takich babskich i również takich w których coś się dzieje
czytałam Trafny wybór J.K Rowling - jest warta przeczytania
książki Emily Giffin są dla kobiet takie prawdziwe ciekawe
Marcus Sakey - Dobrzy ludzie -książka która trzyma w napieciu i bardzo mnie się podobała:')
Nikolas Sparks - Bezpieczna Przystań, Wciąż ją kocham,Szczęściasz, Jesienna miłość ,Wybór
zlukaj sobie te ksiązki bo są naprawdę warte polecenia:)
czytałam Trafny wybór J.K Rowling - jest warta przeczytania
książki Emily Giffin są dla kobiet takie prawdziwe ciekawe
Marcus Sakey - Dobrzy ludzie -książka która trzyma w napieciu i bardzo mnie się podobała:')
Nikolas Sparks - Bezpieczna Przystań, Wciąż ją kocham,Szczęściasz, Jesienna miłość ,Wybór
zlukaj sobie te ksiązki bo są naprawdę warte polecenia:)
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Kochane, czytałyście coś ciekawego ostatnio?
Mam zamiar podejść do biblioteki w nast tygodniu, zabrałabym się za ciekawą lekturkę...
Najbardziej lubię romanse, może w tej kategorii ktoś mi coś poleci ?
Mam zamiar podejść do biblioteki w nast tygodniu, zabrałabym się za ciekawą lekturkę...
Najbardziej lubię romanse, może w tej kategorii ktoś mi coś poleci ?
vanilia- tylko romanse, czy może być coś mocniejszego?
Ostatnio czytałam S.E.K.R.E.T. (tytuł jak w oryginale) i muszę przyznać, że było przyjemnie. 
zdecydowanie polecam Graya
hehe
jak dla kobiet rewelka 
choć i niektórzy faceci mogli by poczytac
choć i niektórzy faceci mogli by poczytac
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Catherine dzieki, Napewno cos dla siebie znajde. Slyszalam , ze Marcus Sakey - Dobrzy ludzie to swietna pozycja, wiec chyba zaczne od niej:) Vanilia Ja rowniez polecam ci S.E.K.R.E.T- fantasyczny erotyk:)
- kusicielka
- Extra Kobietka
Czy to coś jak Grey? W sumie to jeszcze nie czytałam erotyka.Malinowo pisze:Catherine dzieki, Napewno cos dla siebie znajde. Slyszalam , ze Marcus Sakey - Dobrzy ludzie to swietna pozycja, wiec chyba zaczne od niej:) Vanilia Ja rowniez polecam ci S.E.K.R.E.T- fantasyczny erotyk:)
Tak, autorka inspirowala sie Greyem:) Jesli jeszcze nigdy nie czytalas czegos z tego gatunku to proponuje wlasnie zaczac od S.E.K.R.E.T- u. Bardzo dobrze napisana ksiazka -a w ksiazka erotycznych to szczegolnie wazne 
- kusicielka
- Extra Kobietka
To chyba zamówię, właśnie patrzę , ze w empiku jest w promocji 14 zł taniej 
Sekret czytałam, bardzo mi się podobał, nawet zmobilizowałam się do tego, aby coś zmienić w swoim życiu 
o tak Greya czytałam przyznam, że świetny 
Może być coś mocniejszego, kochana
Ja ogólnie lubię dużo czytać więc dramaty, horrory, romanse... wszystko mi pasuje.
A ten Sekret to jakiego autora... ?
Ja ogólnie lubię dużo czytać więc dramaty, horrory, romanse... wszystko mi pasuje.
SEKRET napisala E. M. Adeline- milego czytaniavaniliiia pisze:o tak Greya czytałam przyznam, że świetny
Ja polecę niekoniecznie romans czy kryminał, ale moim zdaniem warte przeczytania książki, a mianowicie książki podróżnicze pisane przez kobiety - Beatę Pawlikowską czy Martynę Wojciechowską - wciągające, pasjonujące, pokazujące odległy, egzotyczny świat z perspektywy kobiety:)
Sanki dla młodszych i dla starszych- moc emocji!
-
BadRomance
- Jestem tu nowa :)
Ja się skusiłam na SEKRET i już go kończę:) Fajny erotyk, nie powiem... działa na podświadomość!
Dobrzy ludzie fajna książkaMalinowo pisze:Catherine dzieki, Napewno cos dla siebie znajde. Slyszalam , ze Marcus Sakey - Dobrzy ludzie to swietna pozycja, wiec chyba zaczne od niej:) Vanilia Ja rowniez polecam ci S.E.K.R.E.T- fantasyczny erotyk:)
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
-
aura
do tych propozycji mogę jeszcze polecić "Oczyszczenie" A. Millera. Nie jest to powieść typowo kobieca, ale powinna się wam spodobać. Mnie wciągnęła
Elizabeth Buchan - wszystkie książki polecam.
-
Spragga
moim zdaniem książką, która spodoba się każdej kobiecie jest "list" Evansa. Piękna i wzruszająca opowieść o miłości wystawionej na próbę.
- paproctaniosc
- Miła Kobietka
swietna książka nie tylko dla kobiet - "Sekret" Rhonda Byrne, o tym jak odnieść w życiu sukces. Znacie coś w pdobnym klimacie?
Kurczę, wszyscy się tym "Sekretem" zachwycają... Chyba i ja muszę po to sięgnąć 
Chociaż ostatnio wkręciły mi się książki w stylu poszukiwania wewnętrznego ładu i sensu życia. Takie trochę motywacyjne
A że lubię Coelho, to czekam na "Siłę Serca" bo trochę jego wkładu tam będzie 
Chociaż ostatnio wkręciły mi się książki w stylu poszukiwania wewnętrznego ładu i sensu życia. Takie trochę motywacyjne
-
Pomarańczka
- Miła Kobietka
Oj mi też by się przydała książką inspirująca i motywująca, bo ostatnio tracę flow... Kastella napisz czy warto tę książkę kupić, jak już nabędziesz. 
Kolekcjonerka perfum - Kathleen Tessaro
Znajoma pożyczyła mi ostatnio Gołębiarki Alice Hoffman. Podobno bardzo dobra książka, wkrótce napiszę jak mi się podobała
-
Pomarańczka
- Miła Kobietka
To czekam na opinie! Będę bardzo wdzięczna za jakąś fajną książkę, która DZIAŁA!
)
Trochę mi to zajęło, ale zapracowani tak majaPomarańczka pisze:Oj mi też by się przydała książką inspirująca i motywująca, bo ostatnio tracę flow... Kastella napisz czy warto tę książkę kupić, jak już nabędziesz.
No dla takiego pracusia jak ja, książka niesamowita. To taki drogowskaz, który każdemu wskaże jakiś odpowiedni kierunek! I do tego jest tak nasączona pozytywnym myśleniem, że aż ciepło na serduszku się robi