Warsaw Shore- Ekipa z Warszawy
Warsaw Shore- Ekipa z Warszawy
Nowy inteligentny program dla pustych ludzi. MTV chciał stworzyć program pokazując bawiących się ludzi a pokazuje agencję towarzyską.
Komentarze oglądających mówią same za siebie.
Już pierwszy odcinek wywołał burzę w internecie.
Oficjalny link do programu http://www.mtv.pl/wideo/1728-warsaw-sho ... z-warszawy
Widział ktoś może? Co Wy o tym sądzicie?
Jak dla mnie totalna żenada.
Komentarze oglądających mówią same za siebie.
Już pierwszy odcinek wywołał burzę w internecie.
Oficjalny link do programu http://www.mtv.pl/wideo/1728-warsaw-sho ... z-warszawy
Widział ktoś może? Co Wy o tym sądzicie?
Jak dla mnie totalna żenada.
"Tylko czyste sumienie jest zwycięstwem"
Re: Warsaw Shore- Ekipa z Warszawy
A czego się można spodziewać? Przecież to kopia Ekipy z New Jersey' a to nigdy nie był "inteligentny" program.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Haha, bardziej durnego programu nie widziałam... Masakra.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Jest tysiące programów dla "pustych" ludzi, nic nowego. Poza tym sama nie oglądam, ale nie oceniam ludzi, którzy tak. Niektorzy ludzie po umysłowej czy tam fizycznej pracy potrzebują takich głupot po pracy, wieczorem zamiast filmu przy ktorym trzeba myśleć czy płakać ze wzruszenia.
Oglądnęłam z ciekawości i powiem, że bardziej kretyńskiego programu nigdy nie widziałam, a "gwiazdy", które tam występują są po prostu obleśne.. Żenada i obciach.. Jak niektórzy mają pusto w głowach to aż strach...
Pokazówka. Tak to skomentuje.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Ja nie rozumiem całego oburzenia.
Była Ekipa z New Jersey i Ekipa z New Castle, więc wiadomo było, Ekipa z Warszawy będzie taka sama. Picie, balangowanie, zero krępacji, seks.
Pewnie wyreżyserowane, na pokaz, a ludzie się wielce oburzają....
Była Ekipa z New Jersey i Ekipa z New Castle, więc wiadomo było, Ekipa z Warszawy będzie taka sama. Picie, balangowanie, zero krępacji, seks.
Pewnie wyreżyserowane, na pokaz, a ludzie się wielce oburzają....
Wielkie oburzenie, krytyka, a oglądalność rośnie. Ludzie to kupują, więc co się dziwić, że takie programy powstają? Nie oglądam, jednak nie przeżywam tego jakoś specjalnie. Jest to jest, niech się przy tym odmóżdżają Ci co chcą. Kropka.
-
Izabela_91
- Jestem tu nowa :)
nie podobał mi się..
Mój ulubiony salon kosmetyczny w Warszawie www.b-4u.pl ! 
-
ireneusz
Oglądałem i nie wiem czemu ten program nadają, nic gorszego chyba nie ma
Ostatnio zmieniony sob mar 22, 2014 10:57 pm przez BabskieSprawy.pl, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
a_gatka
O pustakach i dla pustaków. Bardziej beznadziejna jest chyba tylko Miłość na bogato czy jak jej tam.