Zacznę - w tym roku czekam na Igrzyska śmierci, ale dopiero w listopadzie. Do tego czasu pewnie wyjdzie jeszcze parę dobrych filmów, wiec zapraszam do dyskusji.
Filmowe zapowiedzi- czyli na co czekamy
Filmowe zapowiedzi- czyli na co czekamy
Na co czekacie w tym roku jeżeli chodzi o filmy? Nie siedzę za bardzo w temacie kinowym, dlatego od czasu do czasu dochodzą mnie słuchy, że było coś fajnego, ale już przeleciało w kinie.
Zacznę - w tym roku czekam na Igrzyska śmierci, ale dopiero w listopadzie. Do tego czasu pewnie wyjdzie jeszcze parę dobrych filmów, wiec zapraszam do dyskusji.
Re: Filmowe zapowiedzi
Hmm... Na nic. Nie lubię czekać aż puszczą coś w tv, bo można z rok wyczekiwać. Wolę przeglądnąć nowości i puścić film na laptopie.
Igrzyska śmierci w cale nie taka rewelka. Tylko niepotrzebnie czas na to straciłam, ale... może komuś się on podobał.
Igrzyska śmierci w cale nie taka rewelka. Tylko niepotrzebnie czas na to straciłam, ale... może komuś się on podobał.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Nie oglądałam Igrzysk Śmierci, tylko trailer ostatnio w kinie, także niewiele mogę powiedzieć. Z filmów, które widziałam ostatnio widziałam bardzo duże wrażenie na mnie "Układ zamknięty" zrobił. Wstrząsające bardzo. A co do filmów kinowych to zaczynają grać Bling Ring i na niego na pewno wybiorę się do kina. Film opowiada o grupie nastolatków, która napadała w Hollywood na domy gwiazd.
Po obejrzeniu trailera Man Of Steel mam zamiar się dzisiaj na niego wybrać
Bardzo lubię filmy o superbohaterach, a Superman jest jednym z moich ulubionych
Mam tylko nadzieję, że będzie lepszy niż ten ostatni.
remonty mieszkań warszawa
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Nie wiem czy czytałyście książkę 50 twarzy Greya? Ja przeczytałam pierwszą część i potem z braku czasu odłożyłam lekturę na później ale w to lato lub jesień dokończę ją i czekam z niecierpliwością na film ponieważ zżera mnie ciekawość jak oni to wszystko połączą w jedną całość.
Amantium irae amoris integratio.
- kusicielka
- Extra Kobietka
Też mnie ciekawił, ale wybrałam Bling ring i chyba dobrze. Znajomi, którzy poszli na supermana byli zawiedzeni, że ni smieszny, ni powazny i wyszli z kina zmęczeni, zamiast odpręzeni. Natomiast bling ring, zarówno pozwala się zrelaksować - jest dobra muzyka, ladne zdjęcia, imprezowy klimat, zaciekawia - czekasz kiedy/jak te dzieciaki wpadną! To jeszcze pozostawia temat do refleksji:seakes pisze:Po obejrzeniu trailera Man Of Steel mam zamiar się dzisiaj na niego wybraćBardzo lubię filmy o superbohaterach, a Superman jest jednym z moich ulubionych
Mam tylko nadzieję, że będzie lepszy niż ten ostatni.
- jak beztroskie sa gwiazdki Hollywood, by nie właczać alarmu itp;
- jak bezkarne czują się nastolatki i co im imponuje...
-
supełek
Ja czekam z niecierpliwością na premierę Kick-Ass2, tego superowego komiksu . Premiera filmu będzie 23.08 i nie mogę jej przegapić
Też się wybiorę na ten film, bo siostrze obiecałam a ona uwielbia tego typu produkcje. ja nawet nie wiem o co chodzi
. A ten komiks już jest? Bo chciałam jej na urodziny kupić.
-
Tusia
Szwagra syn zna ten komiks ale jeszcze z czasów jedynki Kick assa, może po premierze filmu i komiks stanie się popularny. Na początku sierpnia nie byłam w stanie go dostać.
Ale obie części to jeden komiks? Bo nie wiem czego ewentualnie szukać. I czy on jest po polsku?
Ja z kolei czekam na "Sztanga i cash". Po pierwsze ze względu na aktorów (boski Mark, Dwayne Johnson), ale i historia wydaje się ciekawa. Mam nadzieję, że będzie można się pośmiać.
Ja z kolei czekam na "Sztanga i cash". Po pierwsze ze względu na aktorów (boski Mark, Dwayne Johnson), ale i historia wydaje się ciekawa. Mam nadzieję, że będzie można się pośmiać.
Ja w sumie w tym roku czekałam tylko na World War Z
No w sumie jeszcze na drugą część "Hobbita" mega czekam.
„Jedyne czego żałuję w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym”.
-
Sharlot
ja wiekszosc filmow widzialam i czekam tez teraz na sztange i cash. Poprzednie filmy z tego roku, ktore widzialam byly przecietne, wiec mam nadzieje, ze ten podniesie poprzeczke.
Czekam na nowego Ridicka
już się nie mogę doczekać, a idziemy raczej dopiero w przyszłym tygodniu...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja na drugą część "Hobbita" nie czekam, pierwsza mnie rozczarowała. Jackson chciał zrobić "Hobitta" na epicką modłę. Co przystoi "Władcy pierścieni", to nie pasuje uroczemu "Hobbitowi".
To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
Re: Filmowe zapowiedzi- czyli na co czekamy
Kayira - ja już widziałam, a jak ci się podobało? Trochę podobny do Pitch Blacka, ale generalnie to film odbieram pozytywnie. Mam tylko nadzieje, że Diesiel już nie będzie robić 9 letniej przerwy tylko szybciej nakręci następną część. Bo już zapowiedział, że będą.
Teraz jeszcze bym obejrzała ten o Metallice, a najchętniej to poszła na koncert.
Teraz jeszcze bym obejrzała ten o Metallice, a najchętniej to poszła na koncert.
ogólnie jestem zawiedziona... to już nie ten Riddick....
wolę wczesniejsze wersje....
hmm.. noo ten o Metallice się ciekawie zapowiada....
wolę wczesniejsze wersje....
hmm.. noo ten o Metallice się ciekawie zapowiada....
- kusicielka
- Extra Kobietka
No ja fanką nie jestem, ale po relacji znajomego-fana, który był już na seansie w imaxie, nabrałam ochoty - podobno wrażenia są niesamowite.
Kayira - w porównaniu do dwójki, to ten Riddick był niszowy i klimaciarski. Mi tam się podobał. Może z Pich Blackiem konkurować o pierwszeństwo. 
kusicielka- no bo to był film nastawiano na efekty. Pól koncert/pół fabuła, ale oglądało się świetnie. Przez dwie godziny nie czułam potrzeby wyjścia zapalić, a to coś znaczy.
kusicielka- no bo to był film nastawiano na efekty. Pól koncert/pół fabuła, ale oglądało się świetnie. Przez dwie godziny nie czułam potrzeby wyjścia zapalić, a to coś znaczy.
- kusicielka
- Extra Kobietka
Zaliczona Metallica Through the Never! ode mnie 9 na 10, zdecydowanie warto to zobacyzć, całkiem nowy rodzaj doznania w kinie 
hmm.. no to muszę poszukać gdzie u mnie grają 
Ja czekam na druga czesc Igrzysk Smierci- "W pierscieniu ognia":) Uwielbiam te sage.
- kusicielka
- Extra Kobietka
WWZ nie oglądałąm, ale bym zobaczyła ze względy na Bradalillydee pisze:Ja w sumie w tym roku czekałam tylko na World War ZNo w sumie jeszcze na drugą część "Hobbita" mega czekam.
Malinowo, ja juz byłam rewelacja.
Lubię trylogię Władcy Pierścieni, a po obejrzeniu trailera Hobbita w kinie mam go ochotę zobaczyć, bo zwiastun zrobił na mnie duże wrażenie. Zacznę jednak od pierwszej części, bo jakoś mi umknęła 
Też jestem po seansie W Pierścieniu Ognia, film rewelacyjny, budzi ogromne emocje i przez cały czas trzyma w napięciu, lepszy i dojrzalszy od poprzedniej części, naprawdę warto obejrzeć, nawet jak się nie jest fanem książkowej serii. Ja puki co przeczytałem IŚ, ale zamierzam nadrobić zaległości i przeczytać całą trylogię.
Też jestem po seansie W Pierścieniu Ognia, film rewelacyjny, budzi ogromne emocje i przez cały czas trzyma w napięciu, lepszy i dojrzalszy od poprzedniej części, naprawdę warto obejrzeć, nawet jak się nie jest fanem książkowej serii. Ja puki co przeczytałem IŚ, ale zamierzam nadrobić zaległości i przeczytać całą trylogię.
własnie.. niedługo Hobbit wchodzi.. już nie mogę się doczekać.. mój X tez 
Ja czekam na nowy film z Leo Di Caprio
"The Wolf of Wall Street"
Zwiastun obiecuje coś intrygujący film.
Zwiastun obiecuje coś intrygujący film.
Nadzieja jest wtedy, gdy jest ciasto. Ciasto jest zawsze.
---
http://www.dobreszkolenie.com - bezpłatne kursy i szkolenia
---
http://www.dobreszkolenie.com - bezpłatne kursy i szkolenia