cellulit
-
LittleSister
- Jestem tu nowa :)
Re: cellulit
ćwiczenia przede wszystkim i zdrowsza dieta. Mi bardzo pomógł skalpel Chodakowskiej
ja przetestowałam masże bańką chińską. Są naprawdę skuteczne. Skóra staje się gładsza i bardziej napięta. Jestem po 5 zabiegach i widzę efekty. Próbowałam wielu kremów (bielenda, elancyl, vichy....), ale nic nie dawały. Najważniejsze według mnie w zabiegach jest znaleźć masażystę, który ma doświasczenie w tego typu zabiegach. Ja spotkałam się z różnymi metodami masażu bańką, np.masaż na napiętych mięśniach(nie do wytrzymania). Serię masaży mam w profesjonaolnym spa w Józefosławiu (więcej info na maila). :rower
też sobie od maja detocell łykałam i jakoś poszło, wyglądam coraz lepiej
urlop w drugiej połowie sierpnia, wtedy już chyba będę mogła się bez obaw pokazać na plaży 
sprawdzone na sobie:
masaż bańką chińską + masaż odchudzający ręczny dają naprawdę widoczne efekty.
efekt na SPAM
masaż bańką chińską + masaż odchudzający ręczny dają naprawdę widoczne efekty.
efekt na SPAM
Ostatnio zmieniony pt sie 09, 2013 8:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
gohusia
Bańka chińska ponoć skuteczna,kiedyś próbowałam ale nabawiłam się siniaków i jeszcze większych pajączków, więc dla mnie to niewskazane. Co do detocellu u mnie się sprawdza. może nie jestem bez cellulitu ale jednak widze poprawę 
-
Sharlot
docha to tak jak ja detocell, dodatkowo cwiczenia z Ewcia i Mel b i uwierzcie mi, efekty sa zdumiewajace. Ale trzeba to wszystko robic systematycznie;)
Przede wszystkim regularne ćwiczenia oraz masaż nóg (peeling). Efekty są bardzo dobre.
Mi pomogły dopiero profesjonalne zabiegi kosmetyczne.
Uprawiam regularnie sport (bieganie i rolki), stosowałam kremy (Vichy i Elancyl), które nic nie pomagały, więc zdecydowałam się na zabieg w Sekretach Piękna w Krakowie- Celluwell Sonic i Żelazko antycellulitowe. Efekt jest znakomity- usuwa nawet zaawansowany cellulit. Warto zainwestować, niż wydawać pieniądze na coś co nie działa!
Uprawiam regularnie sport (bieganie i rolki), stosowałam kremy (Vichy i Elancyl), które nic nie pomagały, więc zdecydowałam się na zabieg w Sekretach Piękna w Krakowie- Celluwell Sonic i Żelazko antycellulitowe. Efekt jest znakomity- usuwa nawet zaawansowany cellulit. Warto zainwestować, niż wydawać pieniądze na coś co nie działa!
-
Sharlot
"Warto zainwestować, niż wydawać pieniądze na coś co nie działa!" dobrze to ujelas:) ale niestety nie wszystkie kobiety stac na takie zabiegi, dlatego probuja innych sposobow, rowniez skutecznych. Tak jak wlasnie peelingi czy suplementy. Ja i tak uwazam, ze skutecznym sposobem na cellulit jest detocell, dobra dieta i cwieczenia. Wiem to po sobie, widac spora roznice (nawet moj luby to zauwazyl hi hi:) )
-
Tusia
Coś w tym jest, jeśli nie zaczniesz walczyć z nim będzie wracał to wydaje się być problem tkanek. Pytanie jaki detocell Tobie doskwiera. Ja jak pisałam mam aqua i jest on dla mnie sporą motywacją do ćwiczeń i działania fizycznego jeśli chodzi o ciało. Bez tego nie masz co marzyć z cellulitem nie wygrasz.timoen85 pisze:I jak ten detocell dziala? Bardzo mnie to ciekawiChociaz ja wierze w opinie, ze niestety nie da sie go pozbyc skutecznie ;/
-
Melula
Bańki chińskiej to ja się trochę cykam - chyba mam z dzieciństwa uraz do baniek i jakoś nie mogę tego przeskoczyć:) Za to na cellulit u mnie dobrze sie sprawdzają bicze wodne i jeden żel z SPAM - no ale to chyba nie muszę pisać, bo w wielu gabinetach prfesjonalisci ich kosmetyków na cellulit używają.
Aaa i jeszcze wcieranie kawy w uda!
Aaa i jeszcze wcieranie kawy w uda!
Ostatnio zmieniony śr wrz 11, 2013 9:42 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: za SPAM podziękujemy,jak chcesz pokazać produkt, wklej zdjęcie
Powód: za SPAM podziękujemy,jak chcesz pokazać produkt, wklej zdjęcie
Wszystko się da jeśli się do tego odpowiednio przyłożysz, na pewno łatwiej pozbyć się cellulitu niż rozstępów
Więc nie ma co gadać tylko brać się do roboty!
Ćwiczenia? Pomagają co nie? 
wyjąwszy jakieś specjalistyczne zabiegi, jest tylko jeden sposób na cellulit: odpowiednie ćwiczenia+odpowiednia dieta+odpowiednie kosmetyki+masaże masaże masaże 
Większość ma chyba slim effect bo nie ma kobiety co by schudnąć dodatkowo troszkę nie chciała. niestety trza poślady ścisnąć żeby mieć je gładkieTusia pisze:Coś w tym jest, jeśli nie zaczniesz walczyć z nim będzie wracał to wydaje się być problem tkanek. Pytanie jaki detocell Tobie doskwiera. Ja jak pisałam mam aqua i jest on dla mnie sporą motywacją do ćwiczeń i działania fizycznego jeśli chodzi o ciało. Bez tego nie masz co marzyć z cellulitem nie wygrasz.timoen85 pisze:I jak ten detocell dziala? Bardzo mnie to ciekawiChociaz ja wierze w opinie, ze niestety nie da sie go pozbyc skutecznie ;/
:rowerRe: cellulit
ja właśnie ten slim effect brałam, nie pamiętam już czy Wam o efektach pisałam 
Ale są i jestem zadowolona, skóra jest wyraźnie gładsza i bardziej napięta
Ale są i jestem zadowolona, skóra jest wyraźnie gładsza i bardziej napięta
A ja brałam slim effect, ale okazało się, że powinnam brać aqua, więc się przestawiłam na niego 
-
Tusia
Większość ma chyba slim effect bo nie ma kobiety co by schudnąć dodatkowo troszkę nie chciała. niestety trza poślady ścisnąć żeby mieć je gładkiekies pisze:
:rower[/quote]Nie wiem na ile świadomie użyłam emotki roweru, ale podobno jazda na nim bardzo dobrze wpływa na walkę z cellulitem.
Co do wyboru detocellu, smutne dla mnie jest że kobiety na ślepo podejmują decyzję, bez większej wiedzy. Detocell Agua chociażby zawiera wyciąg suchy z korzenia pokrzywy zwyczajnej, którego nie ma ten w formie Slim a wspomaga eliminację nadmiaru wody z organizmu. Jednak walka z przeciwnikiem którego się zna jest łatwiejsza. A później czyta się tylko opinie, że preparat nie działa. Nie działa bo stosuje się go nie na to co trzeba.
to prawdziwa zmora, ja chodziłam na masaże bańką chińską i drenaże limfatyczne. Po serii 6 zabiegów, efekt był bardzo widoczny. Łączyłam to z ćwiczeniami na siłowni. Mogę polecić SPAM 

-
Sharlot
cwiczenia zawsze pomagaja, do tego dobry suplement, np detocell i jest moc:) a wlasnie jak sobie radzicie podczas jesieni z pielegnacja ciala?
Ja jestem fanką różnych sposobów, które stosują specjaliści. Z cellulitem poradziłam sobie dzięki stosowaniu fal akustycznych. Pomaga.
jesienią to z tego co widzę się trochę zapomina o tym, wiosną jakoś jest zapał i się człowiek ogarnia. A teraz: pogoda nie zachęca do aktywności na dworze, w łazience też u mnie jakoś chłodniej to też nie mam czasu na te peelingi i inne zabiegi tak często jak wcześniej. Moja kuracja z deto też już ma się ku końcowi. Ale nie poddaję się - póki śnieg nie pada wskakuję w moje stare "najki nie zdzierajki" i biegiem do pracy:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- alicjakowal
- Jestem tu nowa :)
też chodziłam na drenaż limfatyczny oraz na Vacu Well - taka bieżnia w podciśnieniu. Efekty były na prawdę fajne.
Ja nie mogłam się nigdy zmobilizować żeby coś w domu robić. Ale oczywiście problemu każdy chce się pozbyć łatwo i szybko. W instytucie urody New Look w Warszawie, do którego chodziłam zaoferowali mi bardzo korzystne zabiegi.
Ja ślepo nie wybierałam, wiedziałam, co mam i czego chcę się pozbyć, cieszę się, że się udało