wpadki swiateczne :-)

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Laalaa

wpadki swiateczne :-)

Post autor: Laalaa »

trafily sie wam jakies? :-)
w koncu kosmetyki to najczesciej dawany / otrzymywany prezent na Swieta....

Mnie sie udal ale moj ojciec po raz kolejny dostal od szwagierki wode po goleniu Bond, taka sama jak rok temu hehehe
pomcia

Re: wpadki swiateczne :-)

Post autor: pomcia »

Nie. Bez wpadek, zrobiliśmy sobie listę życzeń więc nie było przypadków.
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

ja kupiłam wszystkim to samo. Jedyny podział jaki obowiązywał to podział na kobiety i mężczyzn :-). Nikt nie narzekał i trochę się przy tym uśmialiśmy. No ii ja nie maiłam problemów z wymyślaniem komu by tu co kupić.

Jedyna wpadka to taka, że tak dopieprzyłam gołąbki, że wszyscy niemalże zionęli ogniem :cooking :lol:
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

hehehe ;) ale najważniejsze, że przeżyli :) :D
dzo

Post autor: dzo »

no.nie.wiem pisze:ja kupiłam wszystkim to samo. Jedyny podział jaki obowiązywał to podział na kobiety i mężczyzn :-). Nikt nie narzekał i trochę się przy tym uśmialiśmy. No ii ja nie maiłam problemów z wymyślaniem komu by tu co kupić.
a co kupiłaś ?
Sklep.Sambora_pl

Post autor: Sklep.Sambora_pl »

Właśnie,napisz co kupiłaś bo to bardzo intrygująca sprawa:) Mi też zdarzyły się takie wpadki... Nie ma nic gorszego niż nietrafione prezenty.
zlote_runo

Post autor: zlote_runo »

Na szczęście po zeszłorocznych wpadkach w tym roku nikt mi kosmetyków nie dawał?
ODPOWIEDZ