Manicure tytanowy zamiast żelowego?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Manicure tytanowy zamiast żelowego?

Post autor: dominika10 »

Dzień dobry! Po kilku latach manicure żelowego chciałabym spróbować czegoś zdrowszego dla paznokci. Koleżanka wspominała mi, że manicure tytanowy to dobra alternatywa. Sama wykonywała go w gabinecie Beauty Expert w Bierutowie i była zachwycona efektami. Paznokcie wyglądały bardzo naturalnie i cieszyła się nimi prawie 4 tygodnie. Polecacie ten gabinet kosmetyczny?
Elizz97
Jestem tu nowa :)

Re: Manicure tytanowy zamiast żelowego?

Post autor: Elizz97 »

hmm, mi sę tytaonowy nie sprawdził, wolę tradycyjne zelowe. Tylko ja robię sama, więc to kwestia tego, że te tytanowe zbyt ciężko mi się robiło
tylko19

Post autor: tylko19 »

DUżo pozytywnych opinii słyszałam o manicure tytanowym, jednak ja wciąż najbardziej lubię malować hybrydami :) Ostatnio też zamówiłam sobie jesienne kolory z https://allebeauty.pl/pl/c/hybrydowe-la ... nokci/3338 na poprawę humoru!
Adellaa

Post autor: Adellaa »

żele
ODPOWIEDZ