Buty na ślub i wesele
-
no.nie.wiem
Re: Buty na ślub i wesele
faajny pomysł z tymi czerwonymi butami. Ładne, aczkolwiek przody jakoś nie przypadły mi do gustu.
Gratuluje odwagi
Wyobraź sobie miny wszystkich Ciotek tradycjonalistek
Radzę celowo zadzierać kiecę w tańcu
Ja miałam na swoim weselu jedynie czerwone paznokcie a i tak zagrzmiało
Uwielbiam jak mi dupę obrabiają. Jakąś dziką satysfakcję mi t sprawia
Gratuluje odwagi
Wyobraź sobie miny wszystkich Ciotek tradycjonalistek
Radzę celowo zadzierać kiecę w tańcu
Ja miałam na swoim weselu jedynie czerwone paznokcie a i tak zagrzmiało
Uwielbiam jak mi dupę obrabiają. Jakąś dziką satysfakcję mi t sprawia
Dziewczyny mam takie zapytanie.. Czy koniecznie do ślubu teraz w tych czasach trzeba mieć całe buty białe łącznie z obcasem? Czy jak będzie on brązowy to są jakieś przesądy ?
-
poziomkaa
Ja nie słyszałam o żadnych przesądach związanych z butami.. . A co do kolorowych - bardzo oryginalnie wyglądają, ale pewnie nie do każdej sukienki pasują,może dla bardziej awangardowych tak, ale to tych klasycznych, prostych, chyba już nie, co myślicie?
-
Miniczka
Piekne te bucik iktore podalas na poczatku watku.. ale najwazniejsze moi m,zdaniem zeby byly wygodne.. a moze warto meic 2 pary bucikow?:)
-
poziomkaa
Jasne, po północy można zmienić buty na jakieś wygodniejsze, już wychodzone 
Polecam buty firmy Menbur piękne są i wygodne a co najlepsze modele tak piękne że pasują aby ubrać je też na inną okazję:)
-
PaniLukvader
- Jestem tu nowa :)
buty sa boskie naprawde
slub ma sie raz w zyciu(chodzi mi o ten koscielny bo kto wie jak sie dalej losy potocza)
i nie zaluj sobie jesli nawet ubierzesz je tylko raz w zyciu i dasz za nie 200 czy 500 to bardzo dobrze , to ty i twoj narzeczony jestescie najwazniejsi w tym dniu i macie wygladac bosko!!!!!
slub ma sie raz w zyciu(chodzi mi o ten koscielny bo kto wie jak sie dalej losy potocza)
i nie zaluj sobie jesli nawet ubierzesz je tylko raz w zyciu i dasz za nie 200 czy 500 to bardzo dobrze , to ty i twoj narzeczony jestescie najwazniejsi w tym dniu i macie wygladac bosko!!!!!
no i jeszcze jedno, buty za 50 mogą zrujnować wesele, będę cię bolały nogi, dostaniesz odparzeń i odcisków, co to za przyjemność z zabawy jak coś boli. Uważasz że nie opłaca się butów na jednen raz tak drogich kupować, to znajdz taki model który ubierzesz też na inne wesele, przyjęcie, sylwestra.
wygoda najważniejsza.
Co to za panna młoda która ledwo kuśtyka na obolałych i krwawiących stopach...
Albo przesiedziec całe swoje wesele?
Kupić jakieś białe cichobiegi i tańcować
Co to za panna młoda która ledwo kuśtyka na obolałych i krwawiących stopach...
Albo przesiedziec całe swoje wesele?
Kupić jakieś białe cichobiegi i tańcować
Buty piękne, jednak czy nie sądzisz, że obcas jest za duży? Czy wytrwasz w takich butach całą noc? Możesz także dobrać sobie buty na zmianę, które zmienisz po godzinie 24, czyli po oczepinach.zlote_runo pisze:Powiedzcie proszę co myslicie o tych butach:
http://www.planowaniewesela.pl/warto_wi ... lubne.html
chodzi o te w prawym rzędzie w drugim zdjęciu od góry - takie z duużą kokardą
ja polecam buciki ze strony internetowej www.victoriacoburg.pl kupiłam takie http://www.victoriacoburg.pl/buty-slubn ... y-061.html sa jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach
rozmiar jest idealny i prawdę mówiąc nosze je do dziś; ) moge jecze polecic z tego sklepu wkładki podwyżsające do butów, które równiez kupiłam, dodają wzrostu o 4 cm i są bardzo wygodne w użyciui nie niszczą sie mimo zcestego używania http://www.victoriacoburg.pl/wkladki-do ... butow.html
-
apollo
Dla gościa te niżej będą odpowiednie. Czółenka pasują do większości kiecek, a przy okazji, można w nich normalnie potańczyć 

-
sun979
Ile cm powinien mieć but ślubny, żeby był wygodny?
Ja chcę mieć 5 cm, chyba w porządku wysokość nie? Nie chce też przewyższyć mojego narzeczonego...
))
Jak sama wspomniałaś
wszystko zależy od Twojej wygody, i wysokości partnera 
dla jednej wygodny będzie but 5 cm innej 10
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Całkiem spoko, zależy jaką masz sukienkę, jak jest skromna to z butami można zaszaleć, ale jak sukienka jest uż strojna to ja bym dała jakieś bardziej klasyczne buty.
Buty damskie kocham najbardziej!
Zawsze, jeśli mamy buty sprawdzone, "wychodzone" i takie nasze ukochane a są one "gładkie" możemy sprawić im ślubną spinkę KLIK Wygląda całkiem całkiem a koszty nie są ogromne
Zgadzam się z Tobą. Ja mam 180 a moja "mała" 178 cm wzrostu więc nie ma opcji żeby założyła sobie szpileczki takie o jakich marzy bo będziemy trochę dziwnie przed ołtarzem wyglądali... i to udokumentowane zostałoby na całe nasze życie przez fotografa, któremu na pewny by ten fakt nie umknąłKayira pisze:Jak sama wspomniałaśwszystko zależy od Twojej wygody, i wysokości partnera
Warto zainwestować w Buty caprice?
-
KruczoCzarna
- Miła Kobietka
Ale przecież facet w eleganckich butach ma też dość grube obcasy, więc brałabym to pod uwagę
Poza tym wizualnie można włosy lekko nażelować i już nie ma aż takiej róznicy.
Między mną a partnerem jest 8cm różnicy, ale i tak mam zamiar założyć płaskie sandałki, albo baletki. Obcas jest niepraktyczny, nie dajmy się zwariować:) No i chyba lepiej, żeby to ona zadzierała głowę, żeby mu w oczy spojrzeć niż na odwrót ;p
wiesz gdzie znaleźć - okna wrocław?
-
Amaretto
Pamiętam jak kupowałam buty na swoje wesele
Z nimi miałam własnie największy problem. Wszystkie były na niebotycznych obcasach.
____________________________________________________________________________________
Noclegi Mielno
____________________________________________________________________________________
Noclegi Mielno
Ja chciałam coś oryginalnego. Klasyczne buty ślubne jakoś mi do gustu nie przypadły. W końcu ciekawe znalazłam na Spam
Ostatnio zmieniony śr cze 26, 2013 7:59 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
fotograf ślubny warszawa
Moja kolezanka bieze slub za tydzien i urządza nietypowe bo "rockowe" wesele i tak też zarządziła , że goscie maja wygladac wlasnie w tym stylu!
mam juz zakupiona sukienke taka rozkloszowana i poszarpana jakby i teraz wypatrzyłam dwie pary butów pasujących do niej , prosze zadecydujcie które fajniejsze!
Jedne są bez dodatków w innym kolorze za to z nutkami
, a drugie są ze złotymi dodatkami
, w tym wypadku musialabym kupić sobie inna kopertówke chyba , bo mam cała czarna , a fajnie by bylo jakby wspolgrała z butami , no chyba ze bizuterie bede miala cala zlota
Nie wiem dziewczyny na co sie w koncu zdecydowac 
Jedne są bez dodatków w innym kolorze za to z nutkami
, a drugie są ze złotymi dodatkami
, w tym wypadku musialabym kupić sobie inna kopertówke chyba , bo mam cała czarna , a fajnie by bylo jakby wspolgrała z butami , no chyba ze bizuterie bede miala cala zlota
Ostatnio zmieniony pn cze 24, 2013 12:23 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Najwygodniej by było wkleić najpierw zdjęcie sukienki, podkreślam zdjęcie...
A wtedy możemy dopasować buty
A wtedy możemy dopasować buty
.. bo w oczach tkwi siła duszy...