czy znacie w Warszawie sklep gdzie można kupić sukienkę na ślub cywilny? Chodzi mi o prostą sukienkę przed kolano z rękawkiem 3/4, oczywiście białą
Gdzie kupić suknie ślubne? - sklepy z różnych miast
Witam koleżanki:)
czy znacie w Warszawie sklep gdzie można kupić sukienkę na ślub cywilny? Chodzi mi o prostą sukienkę przed kolano z rękawkiem 3/4, oczywiście białą
do slubu pozostało niewiele, bo tylko 3 tygodnie... a budżet też ograniczony-300 zł.Bardzo proszę o pomoc, bo jak widać sprawa dość krytyczna
z góry dzięki!! 
Hm, wiem, że w Arkadii jest sklep z sukniami wieczorowymi (wyleciała mi nazwa), więc może byś coś znalazła.
A zerkałaś na allegro? Jak wybierzesz coś z okolic W-wy to można odebrać osobiście (i przy okazji się przyjrzeć)
A zerkałaś na allegro? Jak wybierzesz coś z okolic W-wy to można odebrać osobiście (i przy okazji się przyjrzeć)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Też miałam problem z doborem kreacji na swój ślub cywilny, chodziło mi o kreację prostą ale również taką by spędzić w niej wesele. Zdecydowałam się na skorzystanie z katalogu gotowych sukien ślubnych znajdujących się na stronie spam i powiem wam, że nie zawiodłam się. Znalazłam wysmażoną kreację zarówno na ślub jak i wesele.
----- Moderatorka:
Wszelkiego rodzaju linki do sklepów będą w tym temacie usuwane.
Temat nie jest tematem o sklepach internetowych.
----- Moderatorka:
Wszelkiego rodzaju linki do sklepów będą w tym temacie usuwane.
Temat nie jest tematem o sklepach internetowych.
gdzie kupić suknie ślubną?
Cześć dziewczyny
w grudniu wychodzę za mąż, jestem na etapie kupna sukni ślubnej
czy możecie polecić mi jakiś salon na śląsku najlepiej w okolicy Katowic lub Tychów
Pozdrawiam 
-
L...
Re: Gdzie kupić suknie ślubne? - sklepy z różnych miast
jeśli ktoś szuka sukienki krotkiej na cywilny moge polecic jeden w Krakowie.
Ja swoja kupilam w Poznaniu, bardzo mi pani w salonie pomogla.
Ja swoja kupilam w Poznaniu, bardzo mi pani w salonie pomogla.
Kupiłam super suknie ślubną w Evicie w Katowicach
i przy okazji ubrałam mojego faceta:) , kupiliśmy nie tylko ubranie do ślubu ale i wszystkie dodatki. Polecam 
Polecam oferty z internetu z lokalizacja w twoim mieście. Dlaczego? Cenowo wypadają najlepiej!
Biedermeier Sessel
ja mieszkam w Lublinie. Jestem bardzo zadowolona z salonu Oliwia. Świetna obsługa...
Piekne suknie nadajace się do slubu cywilnego oglądałam własnie w Depare- szczególnie taka kobaltowa mi się spodobała. ślub bierzemy w sierpniu:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
sprawdz w Arkadii :)Szczęścia na nowej drodze życzę :)pozdrawiam
biolovers.pl/pol_m_Dania-gotowe-i-przetwory-rybne-826.html
-
kingawisla
- Jestem tu nowa :)
Sprawa dość stara, myślę że autorka sobie poradziła
Ale jakby ktoś jeszcze stał przed takim trudnym wyborem to polecam skorzystać z wypożyczalni 
http://serwisinstal24.pl/oferta/
Piękna! Rok temu szukałam takiej na ślub siostryannnato pisze:Piekne suknie nadajace się do slubu cywilnego oglądałam własnie w Depare- szczególnie taka kobaltowa mi się spodobała. ślub bierzemy w sierpniu:)