stres
stres
Cześć, z powodu ślubu mam sporo stresu. Chciałbym zamówić porządny ciśnieniomierz naramienny. Polecacie produkty ze strony sklepu internetowego Diagnosis? Znajoma mówiła, że mają dobry sprzęt. A jakie są Wasze opinie?
-
Liliana888
- Jestem tu nowa :)
Re: stres
Na stres polecam ćwiczenia oddechowe , medytacje , a także dobrze się wyspać , to wszystko bardzo ważne Zachęcam do poczytania blog Łap balans na stronie lapbalans.pl
-
Jablonkatosia
- Jestem tu nowa :)
Jeśli chodzi o ciśnieniomierze, to nie ma co ukrywać, że obecnie wybór tego typu produktów jest bardzo duży. Osobiście jestem zdania, że nie ma co przepłacać za tego typu produkt. Lepiej jest kupić coś prostego, mało inwazyjnego. To nie jest jakiś wielce skomplikowany sprzęt. W granicach stu złotych można spokojnie kupić całkiem ciekawy produkt, dość wysokiej jakości.
-
dorociazrt
- Miła Kobietka
Ja kupowałam w lidlu i super się sprawujelucas33 pisze:Cześć, z powodu ślubu mam sporo stresu. Chciałbym zamówić porządny ciśnieniomierz naramienny. Polecacie produkty ze strony sklepu internetowego Diagnosis? Znajoma mówiła, że mają dobry sprzęt. A jakie są Wasze opinie?