stres

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
lucas33
Miła Kobietka

stres

Post autor: lucas33 »

Cześć, z powodu ślubu mam sporo stresu. Chciałbym zamówić porządny ciśnieniomierz naramienny. Polecacie produkty ze strony sklepu internetowego Diagnosis? Znajoma mówiła, że mają dobry sprzęt. A jakie są Wasze opinie?
Liliana888
Jestem tu nowa :)

Re: stres

Post autor: Liliana888 »

Na stres polecam ćwiczenia oddechowe , medytacje , a także dobrze się wyspać , to wszystko bardzo ważne Zachęcam do poczytania blog Łap balans na stronie lapbalans.pl
filip.pa

Post autor: filip.pa »

Dla mnie najleszym sposobem na stres jest słuchanie muzyki, zawsze mnie to relaksuje. Dodatkowo medytacja bardzo mi pomaga
aint

Post autor: aint »

Az tak? Ja ze stresu jadłam i .... no przytyłam bardzo dużo
arin

Post autor: arin »

Aż tak, ze potrzebujesz ciśnieniomierza? Trzymaj się kochana, wierzę, że wyjdzie super
Jablonkatosia

Post autor: Jablonkatosia »

Jeśli chodzi o ciśnieniomierze, to nie ma co ukrywać, że obecnie wybór tego typu produktów jest bardzo duży. Osobiście jestem zdania, że nie ma co przepłacać za tego typu produkt. Lepiej jest kupić coś prostego, mało inwazyjnego. To nie jest jakiś wielce skomplikowany sprzęt. W granicach stu złotych można spokojnie kupić całkiem ciekawy produkt, dość wysokiej jakości.
dorociazrt
Miła Kobietka

Post autor: dorociazrt »

lucas33 pisze:Cześć, z powodu ślubu mam sporo stresu. Chciałbym zamówić porządny ciśnieniomierz naramienny. Polecacie produkty ze strony sklepu internetowego Diagnosis? Znajoma mówiła, że mają dobry sprzęt. A jakie są Wasze opinie?
Ja kupowałam w lidlu i super się sprawuje ;)
Grekk9
Miła Kobietka

Post autor: Grekk9 »

Może po prostu wyluzuj trochę. Prawda jest taka, że jak będzie mało pójść coś nie tak to pójdzie, a na niektóre rzeczy nawet nie masz wpływu
ODPOWIEDZ