Kurs dla nowożeńców?

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
Viki91

Kurs dla nowożeńców?

Post autor: Viki91 »

Z narzeczonym chcielibyśmy uczęszczać na kurs dla nowożeńców ale najbliższy jest w Rzeszowie i kosztuje 70 zł za godzinę trochę drogo no i daleko. Myślałam żeby kupić płytę z nauka tańca i trochę na youtuba podpatrzyć pierwsze tance i próbować cos robić wyjdzie tanie i tez łatwiej sobie zorganizować czas na to jak myślicie? A może znacie jakieś płyty DVD z lekcjami tańca który nadawał by się na pierwszy taniec? :wazzuup
dzo

Re: Pierwszy taniec

Post autor: dzo »

a skąd jesteś ? bo ja też mieszkam w okolicach Rzeszowa :D:D
Viki91

ja z nowej sarzyny sa to okolice lezajska a ty ? ;-)
dzo

Post autor: dzo »

to ja bliżej bo Głogów Młp. pod Rzeszowem ;)
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Filmy instruktażowe mają to do siebie, że aktorzy nie korygują Twoich błędów. A jak nabierzesz złych nawyków, to potem nawet na kursie ich nie wyplenisz. Lepiej zainwestuj.
Viki91

Właśnie dowiedziałam się od koleżanki ze w leżajsku ktoś może poprowadzić taki kurs jak myślicie ile lekcji trzeba wziąć?
WeselneZaplecze

Post autor: WeselneZaplecze »

Viki91 pisze:jak myślicie ile lekcji trzeba wziąć?
To raczej indywidualna sprawa ;) Wiele zależy od tego jak szybko załapiecie cały układ i jak będzie Wam szło.
Dawid2003_pl
Jestem tu nowa :)

Post autor: Dawid2003_pl »

Po prostu chodzcie czesto na imprezy i a nich sie szkolcie. Pierwszy taniec nie może byc zbyt sztuczny. Dlatego warto po prostu tańczyc....
ODPOWIEDZ