buty i sprzęt do tenisa
-
roksanna
buty i sprzęt do tenisa
Dodam, że chodzi o tenisa ziemnego i zapytam - czy gracie w tenisa? Macie jakieś wskazówki dla osób początkujących - a najpierw takie, które tyczą się stroju i wyboru sprzetu?
Gdzie i co kupić? Na co zwrócić uwagę?
-
MoniczkaM
Re: buty i sprzęt do tenisa
Ja też zacznę grę w tenisa - chociaż już tak "na żarty", dla zabawy grałam jakoś w podstawówce czy w gimnazjum - w każdym razie - myślę, że co do ubranek - po prostu coś wygodnego, sportowego, a co do butków - może na pierwszy raz wystarczą zwykłe adidasy a później jeśli się wkręcisz to wtedy kup sobie coś lepszego, np. na tanim sporcie bo tam są buty do tenisa w stosunkowo niższych cenach.
-
Stokrotka1
- Jestem tu nowa :)
Ja bym wybrała Nike. Te np:

Fajne. Nie uważasz?

Fajne. Nie uważasz?
Ostatnio zmieniony czw wrz 19, 2013 8:54 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wklejać zdjęcia
Powód: proszę wklejać zdjęcia
Odpowiem na pytanie -Gdzie kupić. Otóż kupić można w każdym sklepie ze sprzętem sportowym. Jeśli nie masz w pobliżu sklepu z takim wyposażeniem to wystarczy wpisać w wyszukiwarce internetowej "sklep z wyposażeniem do tenisa" i wyświetlą się odpowiednie linki.roksanna pisze:Macie jakieś wskazówki dla osób początkujących - a najpierw takie, które tyczą się stroju i wyboru sprzetu?Gdzie i co kupić? Na co zwrócić uwagę?
Tematu nie zamykam, ale każdą odpowiedź z linkami potraktuję jako Spam.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Zgadzam się,kupić można w sklepie ze sprzętem sportowym,jednak polecam szukać głównie w tych internetowych,gdzie będziesz miała zdecydowanie największy wybór. U nas np spokojnie kupisz dobre buty do tenisa.
www.WszystkozAmeryki.com
Ja gram w tenisa, sprzęt i ubrania wybieram SPAM
Ostatnio zmieniony śr paź 23, 2013 12:02 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie śmiecić forum
Powód: proszę nie śmiecić forum
-
Aquila
do tenisa (jeżeli już zamierza być intensywnie) to chyba warto kupić butki specjalnie przeznaczone do tego celu... Chociaż takie do biegania też powinny być ok
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Racja,takie Reeboki czy New Balance będą jak najbardziej odpowiednie do gry w tenisa,przecież nikt nie mówi o w pełni profesjonalnym obuwiu bo to mijałoby się z celem.
www.WszystkozAmeryki.com
W decatlonie można kupić niedrogie rzeczy 
Zgadzam sięceglofka2 pisze:W decatlonie można kupić niedrogie rzeczy
Takie super profesjonalne wyposażenie może nieźle zniechęcić ;p Jak się cene zobaczy ;p