buty i sprzęt do tenisa

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
roksanna

buty i sprzęt do tenisa

Post autor: roksanna »

Dodam, że chodzi o tenisa ziemnego i zapytam - czy gracie w tenisa? Macie jakieś wskazówki dla osób początkujących - a najpierw takie, które tyczą się stroju i wyboru sprzetu? ;) Gdzie i co kupić? Na co zwrócić uwagę?
MoniczkaM

Re: buty i sprzęt do tenisa

Post autor: MoniczkaM »

Ja też zacznę grę w tenisa - chociaż już tak "na żarty", dla zabawy grałam jakoś w podstawówce czy w gimnazjum - w każdym razie - myślę, że co do ubranek - po prostu coś wygodnego, sportowego, a co do butków - może na pierwszy raz wystarczą zwykłe adidasy a później jeśli się wkręcisz to wtedy kup sobie coś lepszego, np. na tanim sporcie bo tam są buty do tenisa w stosunkowo niższych cenach.
Stokrotka1
Jestem tu nowa :)

Post autor: Stokrotka1 »

Ja bym wybrała Nike. Te np:
Obrazek
Fajne. Nie uważasz?
Ostatnio zmieniony czw wrz 19, 2013 8:54 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wklejać zdjęcia
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

roksanna pisze:Macie jakieś wskazówki dla osób początkujących - a najpierw takie, które tyczą się stroju i wyboru sprzetu? ;) Gdzie i co kupić? Na co zwrócić uwagę?
Odpowiem na pytanie -Gdzie kupić. Otóż kupić można w każdym sklepie ze sprzętem sportowym. Jeśli nie masz w pobliżu sklepu z takim wyposażeniem to wystarczy wpisać w wyszukiwarce internetowej "sklep z wyposażeniem do tenisa" i wyświetlą się odpowiednie linki.

Tematu nie zamykam, ale każdą odpowiedź z linkami potraktuję jako Spam.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Zgadzam się,kupić można w sklepie ze sprzętem sportowym,jednak polecam szukać głównie w tych internetowych,gdzie będziesz miała zdecydowanie największy wybór. U nas np spokojnie kupisz dobre buty do tenisa.
www.WszystkozAmeryki.com
babsi

Post autor: babsi »

Ja gram w tenisa, sprzęt i ubrania wybieram SPAM
Ostatnio zmieniony śr paź 23, 2013 12:02 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie śmiecić forum
Aquila

Post autor: Aquila »

do tenisa (jeżeli już zamierza być intensywnie) to chyba warto kupić butki specjalnie przeznaczone do tego celu... Chociaż takie do biegania też powinny być ok
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Racja,takie Reeboki czy New Balance będą jak najbardziej odpowiednie do gry w tenisa,przecież nikt nie mówi o w pełni profesjonalnym obuwiu bo to mijałoby się z celem.
www.WszystkozAmeryki.com
Awatar użytkownika
ceglofka2
Miła Kobietka

Post autor: ceglofka2 »

W decatlonie można kupić niedrogie rzeczy ;)
Rejczella
Miła Kobietka

Post autor: Rejczella »

ceglofka2 pisze:W decatlonie można kupić niedrogie rzeczy ;)
Zgadzam się ;) Tanie a fajne ;)
Awatar użytkownika
Toya89

Post autor: Toya89 »

Takie super profesjonalne wyposażenie może nieźle zniechęcić ;p Jak się cene zobaczy ;p
ODPOWIEDZ