BUTY i buciki -wasze opinie
Re: BUTY i buciki
Cześć chciała bym się z wami podzielić fajnym sklepem z butami ogólnie mają duży wybór najbardziej podobają podobają mi się botki półbuty i kozaki . Są tam głównie fasony które produkuje Rieker . Buty są wyjątkowo miękkie i wygodne. Wykonane tylko z naturalnej skóry naturalnej w większości licowej . Na tej stronie SPAMmożna zobaczyć jak wyglądają, poszczególne modele mają też opisy szczegółowe . Mam 2 pary butów tej marki i naprawdę polecam . Myślę że są to buty w których będę mogła chodzić latami :3
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
Balerinki jak najbardziej,nawet teraz wczesną jesienią znakomicie się sprawdzą,ale najwyższy czas zacząć myśleć także o butach na zimę,ciekawe co będzie modne podczas tego sezonu:)
-
marina1234
- Jestem tu nowa :)
Dziewczyny, ja wręcz umieram za SPAM
Ostatnio zmieniony sob paź 25, 2014 10:23 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Macie jakieś nowe nabytki
? Chcę sobie kupić jakieś jesienno-zimowe buty ale zupełnie nie mam pomysłu co wybrać. Muszą być ciepłe i wytrzymałe. Żadnych obcasów. Coś w miarę eleganckiego ale właściwie żeby pasowało do sportowego stylu. Jakieś pomysły?
Ja nie mam ładnych i eleganckich bucików na święta:-( Jak pomyślę ile ludzi traz jest w sklepach to juz źle się czuję 
-
e-kosmeo_pl
- Miła Kobietka
Pozostaje Ci zamówić i poszukać w sklepach internetowych o ile oczywiście znasz swój rozmiar bo to bardzo istotna sprawa. ja na szczęście wszystkich zakupów typowo świątecznych dokonałam wcześniej:)
Musze sie wam pochwalic że wczorał kupiłam piękne czółenka z noskiem w szpic w deicmanie za 59,00.Ja wiem że do wiosny jeszcze daleko ale juz wiem za na pewno będe je nosic jak śnieg stopnieje
Nic tak nie poprawia kobiecie humoru jak zakupy 
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
-
nataliapstryk
- Jestem tu nowa :)
ja sandały oraz adidasy ! koniecznie muszą być w mojej szafce! Swoje buty kupuję na SPAM, tanie, wytrzymałe, ładne 
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 2:51 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie muszę kupić sobie czółenka, myślę o kolorze pastylowym teraz bardzo na czasie, co ważne takie kolory odmładzają 
Ja mam w planach sprzedac i nie wiem czy może nadchadzocy sezon letni bedzie miał wśród ulubionych kolorow czerwony 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wg mnie czerwony, czarny i brąz to takie kolory butów które warto zawsze mieć w swojej szafie 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Tez tak myślę ale może znajda sie wieksze fanki wysokich bucików
bo ja to raczej jestem amatorką 
Oj to chyba byś musiała na tablicę wystawić 
A jak tu chcesz sprzedać, to załóż temat tu
babskiesprawy.pl/reklama-oferty-f25.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/reklama-oferty-f25.html
i dokładni ich opis
wysokość obcasa, rozmiar, długośc wkładki.
I ile za nie chcesz
A jak tu chcesz sprzedać, to załóż temat tu
babskiesprawy.pl/reklama-oferty-f25.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/reklama-oferty-f25.html
i dokładni ich opis
wysokość obcasa, rozmiar, długośc wkładki.
I ile za nie chcesz
ciągle się wacham stad te pytania jednak na żywo slicznie wyglądają i ciężko mi się z nmi rozstać nawet jesli leża w pudełku
ale przemyśle i skorzytam z poleconej strony
może uda się na tym skorzystać nową zdobycz 
Wiesz co... wg mnie jeżeli je lubisz i Ci się podobaja, to z nich nie rezygnuj.
Jeżeli są wygodne. To wg mnie będą rewelacyjnie ożywiać każdy strój i dodawać charakteru.
Sama mam 1 czerwone szpilki, w zeszłym sezonie ubrałam je może raz...
Ale na pewno nie mam zamiaru się ich pozbywać
Jeżeli są wygodne. To wg mnie będą rewelacyjnie ożywiać każdy strój i dodawać charakteru.
Sama mam 1 czerwone szpilki, w zeszłym sezonie ubrałam je może raz...
Ale na pewno nie mam zamiaru się ich pozbywać
coś w tym jest
w sumie z głupoty pomyślałm może je sprzedam i ktoś z nch bardziej skorzysta ale pozniej jak sobie pomyślalam ze juz moge nie miec okazji ich oglądać to mi szkoda 
Ładne buciczki. Kolor mnie przyciąga. 
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
póżniej je przymierze i zobacze jak się będę w nich czuć :)chociaż jak je założe napewno ich nie oddam
nie należę do wysokich a one baaaaaaaaaaardzo wydłużają nogi
i wątpię żeby nikt nie zwrócił na nie uwagi 
Tak myślę
nestety jeśli chodzi o buty to zawsze potrzeba im dużo naszych przemyśleń i potrzeby skonsultowania z całym kobiecym otoczeniem 
-
Fabrik_com_pl
- Miła Kobietka
Buty to chyba słabość każdej z nas,nie ma co ukrywać a dodatkowo teraz z tego co widzę można znaleźć kilka fajnych fasonów i wersji kolorystycznych butów,sama poluję na coś letniego:)
Ja nie mogę się już doczekać lata, już rozpoczęłam poszukiwana idealnych sandałków, polecacie jakąś konkretną markę? 
http://www.naszabudowa.com.pl/
Ja poszukuję szpilek, w intensywnym kolorze, ale żeby były wygodne:-) Przymierzałam wiele szpilek, ale niestety za wygodne to nie są:-(